Salamaster Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna V 3. 4. 2026 v 11:12, Jajar napsal: Po dlouhé době se mi zastesklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To zobrazení dnů v týdnu je hodně cool, co je to prosím za model ?
Jajar Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Je to FFP01002B7. Kupoval jsem je kdysi na ebay, když jsem hledal řemínek na úplně jiné hodinky A právě přesně taky mě uchvátilo to zobrazení dnů. Je to i super přehledný. Ale nevím, zda se dají ještě sehnat. 1
Jajar Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Ještě jednou tady jdu prudit, mam z nich po dlouhé době zase radost, přehozeno na silikon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Rendell Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
krakra Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 8. 4. 2026 v 16:52, Jajar napsal: Ještě jednou tady jdu prudit, mam z nich po dlouhé době zase radost, přehozeno na silikon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tydle hodinky mě zaujaly. Takové to vyjádření dne v týdnu vidím poprvé.
WEIDER Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Snekofon Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Vasil Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Sváteční Kamasu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 1
lub Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
lub Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Mhof Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Nedoceněná značka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
lub Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2
lub Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května ..jsem to doladil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
lub Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května a celá lowendová orientí trojice.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 3
Rendell Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
ZH6 Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
lub Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Lacifer Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se