Štrůdl Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Pánové, děkuji za info, vypadá to tedy na prodej 1985 - 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ještě zkrátit tah ..... orient pro saturation "baby" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ale ano, ty vypadají velice pěkně pane Ruiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ale ano, ty vypadají velice pěkně pane RuizDíky Kapitáne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Moc hezké! Pro Orienty mám slabost a proto mám čtvery. Tohle je jiná liga. Blahopřeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Mi se to taky libi! Jaky je prosim L2L? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Orient FFD0F001W, ale možná je brzo pustím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Moc hezké! Pro Orienty mám slabost a proto mám čtvery. Tohle je jiná liga. Blahopřeji.Díky Mi se to taky libi! Jaky je prosim L2L?Andy, l2l je 51mm, ale nožky jdou dolů ..... od zápěstí cca 17cm budou v pohodě. Já mám 18,5cm a sedí dokonale.Až si je ohmatám, tak něco sepíšu ..... Upraveno 27. února 2018 uživatelem Ruiz.aw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Dnes formálněji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Dnes mi dorazila limitka. Multi-Year calendar. myslím, že se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 (upraveno) @korbosParádní jsou! Upraveno 28. února 2018 uživatelem Toblin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tc95 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 SK ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Tak dnes dorazil řemínek RIOS Tornado a konečně to začíná vypadat, tak jak bych si představoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Už samy o sobě jsou pěkné a je fakt že ten řemínek jim náramně sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baallu Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Obľúbené.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorCZ Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Dnes na zamrzlém rybníku... bohužel půjdou z domu, neunosím je... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Po delším čase pěkný den, tak je čas připravit se na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Možná poslední možnost vyčváchat je ve sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Svatoslav: konecne jsi je vytahl chlape!Snih nam ubyva, ale zachytil jsi to paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Díky kamaráde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se