martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Čerstvej úlovek. Taky je mám. Moc se mi líbily svým neotřelým novým odstínem ciferníku. Ale mám i bílé a se zrzavým ciferníkem a ty vypadají oboje v reálu překvapivě lépe.:-() Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Mam na zkousku Kano. Hodne prijemne prekvapeni...Tyhle se mi taky moooc líbí. Uvažuji, že bych si je nadělil k svátku. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 .Super efektní fotka! Jsou v černé v reálu fakt tak efektní? Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Jedna z pláže.Taky moc pěkný potapkovy model Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Ešte chvíľu budem takto otravovať z dovolenky.Když tak na to koukám, tak mě napadlo....Dělá Orient vlastně nějaké hodinky pro leváky? Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 "Návrat do minulosti" - rok 1987 a moje první automaty. No, mají dost za sebou a podle toho vypadají. 2x rozbité sklo = 2x servis, jinak naprosto bezproblémový stroj, který jde do teď a občas je z nostalgie vytáhnu. Jen kalendář byl do r. 2015... image.jpgTohle je klasika, škoda jen že tento model se stoletým kalendářem přestal Orient na přelomu osmdesátek a devadesatek dělat. Myslím, že by se prodával dobře i dnes. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tyto vintážky nemají chybu... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Souhlasím. Nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Ještě jednou aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Taky jeste pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pekné, pekné.A nie je to s veľkosťou už tak na hrane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Panove nema nekdo orient star wz0071dj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pekné, pekné.A nie je to s veľkosťou už tak na hrane?Nebudu zastirat, ze kdyby mely 40mm misto 44, tak by nebyly lepsi. Ale maji celkem kratke nozky. Hrana to je, ale nosi se pohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Pekné, pekné.A nie je to s veľkosťou už tak na hrane????? Proč že to??? Znám a vlastním daleko, daleko větší budíky.... Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Len som sa pýtal na subjektívne pocity z nosenia, nič negatívne som nemal na mysli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Len som sa pýtal na subjektívne pocity z nosenia, nič negatívne som nemal na mysli.Já se také jen ptal. Vše v dobrém. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Dnes digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 V myčce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 (upraveno) Upraveno 27. října 2019 uživatelem chloupek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se