Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

No vida, jak to z vás leze, jaký máte doma i krásný elegány :) ! To se mi líbí :) !

Na ruku si je dávat nebudu, ale udělal sem rychlou ( a bohužel i hnusnou )fotku Kamasu s Retrográdama. Kamasu sou podle mě jedny z nejhezčích potápek ( v daný cenový kategorii určitě) a podle mýho vkusu obecně. Dlouho, předlouho sem se rozmýšlel mám-nemám, nakonec sem si řek proč si neudělat drobnou radost. Ale tak jak sou hezký, tak vedle klasickejch hodinek, jako sou Retrogrády, vypadaj jak dětská hračka. Vzal sem mobil a prostě cvaknul, nijak  nic nešteloval a vidíte, že i ta čitelnost ( která je Retrográdám často vyčítána ) je u Retrográdů prostě lepší.

post-68939-0-24293600-1585687097_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romčo a víš, že na tom, co si napsal, něco bude? Před zhruba týdnem sem čučel na strojek tím průhledem a říkal si, že jak mám tyhle hodinky rád, tak nechápu, proč je na ten jejich strojek průhled. Není, ruku na srdce, nijak zvlášť krásnej ( řekl bych spíš naopak) Že by kvůli zdobení, nebo fajnově nazdobenýmu OrientStar rotoru (?) řekl  sem si. Ale nic z toho se mi moc nepozdávalo. A pak sem se zakoukal na ten strojek ze strany a pochopil sem proč tam ten průhled asi dali - strojek teda rozhodně není žádnej plíšek z konzervy, ten má masa, že to už se dneska jentak nevidí - dávají to pěkně na odiv :)

Odkaz ke komentáři

Kucí, moje Mako II jsem dříve šteloval tak, že jsem je občas na noc odkládal ne devítku, kdy se o pár sec. zpozdily a dorovnaly to , co za pár dní předběhly. Nyní poslušně hlásím, že už je na devítku neodkládám neb toho není třeba. Hodinkama nežiju, i když se mi pravda líbí a tak nevím, jaká jsou kriteria cosc. Ale tyhle se do nich asi s rezervou vejdou. Dokonalé zdaleka nejsou, ale za 4 500 Kč... Líbí se mi zvuk 21 600 bph více než 28 800, i když pravda na Unitas to nemá. Taky rád poslouchám rachtající rotor a jeho setrvačnost (dokmit) je cítit. Nepůsobí to dojmem šidítka...

Odkaz ke komentáři

Jó rotory Orientu, ty já rád, mám to  přesně, jak psal space. Skoro vždycky, když se dá do pohybu, si vzpomenu na filmový dialog našeho skvělého filmu : Nick Carter: "Jak primitivní!" Baron Kracmar: "Ale jak účinné!" :)

Odkaz ke komentáři

Já je nemám, strašně se mi líbí. Jediný, co mi na nich chybí k naprosté dokonalosti je ( jak už někdo správně poznamenal) že nemají safírovou lunetu, resp. vložku lunety. Ale jinak, jinak sou opravdu dokonalý, miluju ty jejich oblé ručičky, ty všemožný přeostrý přísný šipky už mě začínaj s... štvát :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...