vraby Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 zkrácený tah a hop na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Ten reliéfní cifr působí opravdu zajímavě. --------------------------------------------------------------------- 3 dny v nemocnici bez nich byly k nepřečkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Parádní zelená! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Kluci zase moc pěkný pokoukání, vraby super, siwi jsem zvědavej kolik se ti ještě povede zachytit odstínů tý parádní zelený na cifru já dnes rozkejval tyhle zachovalý babky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 @Lacifer: To sám nevím. Oni to kouzlí tak nějak samy. Minochodem, pěkné vintážky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Aha, já myslel že kouzelník je fotograf, a oni jsou to kouzelný tříhvězdičkový Orientky který se uměj proměnit v Seiko SARB017 Alpinist, každopádně dobrá práce a těším se na další , jo a dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Pokusím se tě nezklamat. Ale ty hodinky jsou fakt jedno velké překvapení. Líbí se mi na nich hlavně to, že jsou udělané postaru. Žádné těžké materiály. Někdo by to mohl považovat za navoněnou bídu, mně to vyhovuje. Prostě hodinky na každodenní nošení, o které není žřeba se bát, a navíc i slušně vypadají. A k tomu všemu i slušná přesnost, jak jsem u Orientů zvyklý. Do + 5 - 7 vteřin za den se vejdou krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 to je nemoc,už čumím i na nějaké 3* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Za chvíli to tu bude samé trojhvězdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Většinou Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 No, červenej cifr ještě nemám Ale ta zelená jde ke spoustě barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Ty fotky tu sázíš jednu za druhou - a vono se to ne a ne omrzet. Ta zelená je pokaždé jiná a pokaždé podmanivá. Takže prosím - jen tak dál, třeba se jich nabažím tady a přestanu mít nápinky koupit si vlastní. (I když - to je jako dívat se na fotku s oroseným půllitrem a čekat, že to zažene žízeň...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 před 14 hodinami, siwi napsal: No, červenej cifr ještě nemám No upřímně to jsou moje první hodinky s jiným než černým cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 první šampáńo cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 (upraveno) no, k desátým narozeninám jsem dostal první hodinky, Prim s tmavě červeným ciferníkem a blyštivým chromem na pouzdře. A za pár dní jsem donesl poznámku ze školy ve smyslu, že nedávám pozor a furt se kochám těma hodinkama. S touhle nádherou by se situace opakovala("zhasni a spi..."- "ještě chvilku...";o) navíc sobota je zjevně vyvýšena vůči ostatním dnům. Tak to cítím taky. Nejlepší den ;o) Upraveno 22. června 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 kde sa foto tych hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Zelená: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 před 32 minutami, Roman-ZA napsal: kde sa foto tych hodin? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 tych Primiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se