dusan.martis Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 Moje klasické Mako. Kus železa s čistými krivkami bez výmyslov. Na modrej koži Hirsch.
Snekofon Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 Potápky na kůži mam rád...na kanclovani příjemná kombinace Dělal jsem teď pořádky ve skříni a padlo oko na tyto Orienty... Nejde vyfotit jak skvěle působí na živo a jak se skvěle nosí. Na ruce už nebyly víc jak rok, tak je dnes trochu nechám potikat.
Lacifer Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 V 6. 11. 2022 v 9:18, Snekofon napsal: Potápky na kůži mam rád...na kanclovani příjemná kombinace Dělal jsem teď pořádky ve skříni a padlo oko na tyto Orienty... Nejde vyfotit jak skvěle působí na živo a jak se skvěle nosí. Na ruce už nebyly víc jak rok, tak je dnes trochu nechám potikat. Rozšířit Ty jsou parádní a v super stavu, dobrá volba na nedělní pohodu
kolky87 Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2022 Čo to je za referenciu? Či len odraz ? Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2022 Vzdycky, kdy je po dlouhe dobe nasadim na ruku, tak jsem z nich nadseny.
Pavel87 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 V 11. 11. 2022 v 12:27, Kalisport napsal: Podzim Rozšířit Vyhodit datumovku, zvětšit a hlavně prodloužit ručičky a byly by zcela dokonalé. Ovšem i takto jsou to sakra pěkný hodinky!
Kalisport Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 Datumovka mi nevadí, ale s prodloužením ručiček máš pravdu. Šiknul by se i safír s antireflexem
Pavel87 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 V 11. 11. 2022 v 16:13, Kalisport napsal: Datumovka mi nevadí, ale s prodloužením ručiček máš pravdu. Šiknul by se i safír s antireflexem Rozšířit Jsou to takové detaily, ale ty právě dělají dokonalost celku. Nechápu, že je to samotné nenapadne (nebo možná ano a není jim to dovoleno). Safír je jasná věc, možná s mírným vyklenutím by to byla paráda.
Kamil.K Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 S datumovkama mám taky často problém,méně často když je index bez čísla anebo úplně vynechán. Když je ale okénko vedle 3, tak mi to většinou zkazí dojem z hodinek (zvláště u oblekovek).
Snekofon Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2022 Každopádně těm pilotkám podzimní nato sluší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se