chief Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 On 12/24/2022 at 1:32 PM, _lip_ said: Dnes moje vánoční hvězdy. Tak šťastné a veselé všem To je nadhera! Takovy GS look and feel. Jeste se mi libi ty s tim modrym cifrem a zlatymi indexy, rucickami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 To je nadhera! Takovy GS look and feel. Jeste se mi libi ty s tim modrym cifrem a zlatymi indexy, rucickami.Dík, jsou opravdu skvělé.Které modré se zlatem myslíš?V této řadě se dělaly klasické bicolory anebo tyto šedé s růžovým zlatem. Modré se zlatem se dělaly myslím nějaké retrogrády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Právě dorazili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Moje OS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 15 hours ago, _lip_ said: Dík, jsou opravdu skvělé. Které modré se zlatem myslíš? V této řadě se dělaly klasické bicolory anebo tyto šedé s růžovým zlatem. Modré se zlatem se dělaly myslím nějaké retrogrády. Tyhle, je to modra ne? RE-AU0005L00B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 před 7 hodinami, chief napsal: Tyhle, je to modra ne? RE-AU0005L00B Jo, cifr je modrý s hezkým sunburstem, zlaté je tedy jenom logo, vteřinovka a dvanáctka. A jestli si dobře pamatuji, tak to bylo taky růžové zlato. Měl jsem je a byly super, byly to moje první OS, které mě vlastně přitáhly ke značce Tyhle mají novější strojek, jsou z oceli a mají jenom vnitřní AR. Ty titanovky jsou podle mě celkově lepší. Bohužel v téhle barevné variantě se nedělaly, modrá byla pouze s čistě stříbrnými ručkami a indexy. Tady ten lehký zlatý nádech celkovému vzhledu docela pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 V 30. 1. 2023 v 13:35, Rendell napsal: Právě dorazili. Moje oblíbené, užívej si je, jsou parádní. Na ruce je ani nejde cítit a dobře sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 3 hodinami, Pavel87 napsal: Moje oblíbené, užívej si je, jsou parádní. Na ruce je ani nejde cítit a dobře sedí. Vidím, že je znáš, je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 1. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2023 před 11 minutami, Rendell napsal: Vidím, že je znáš, je to tak Ano, za mě opravdu velmi povedené a vyvážené hodinky. Mám je na tahu, který je trošku fórový, ale i to jim dává jistý charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 V 30. 1. 2023 v 10:58, _lip_ napsal: Dík, jsou opravdu skvělé. Které modré se zlatem myslíš? V této řadě se dělaly klasické bicolory anebo tyto šedé s růžovým zlatem. Modré se zlatem se dělaly myslím nějaké retrogrády. Ty indexy vypadají, že vylezou sklíčkem ven:) Jsou opravdu parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Dneska hozeny na černé nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Jo, Orient skla umí, když chce.Já jinak dneska zase OSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 Digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 On 1/31/2023 at 9:42 AM, _lip_ said: Jo, cifr je modrý s hezkým sunburstem, zlaté je tedy jenom logo, vteřinovka a dvanáctka. A jestli si dobře pamatuji, tak to bylo taky růžové zlato. Měl jsem je a byly super, byly to moje první OS, které mě vlastně přitáhly ke značce Tyhle mají novější strojek, jsou z oceli a mají jenom vnitřní AR. Ty titanovky jsou podle mě celkově lepší. Bohužel v téhle barevné variantě se nedělaly, modrá byla pouze s čistě stříbrnými ručkami a indexy. Tady ten lehký zlatý nádech celkovému vzhledu docela pomáhá. Aha, dobré vědět. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 2. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2023 před 5 hodinami, _lip_ napsal: Jo, Orient skla umí, když chce. Já jinak dneska zase OSR. Prostě hvězdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se