Marcus Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Dobrý nápad. edit. zase chybí prakticky celý text.Psal jsem tam, že to naposledy zkusím s mobilem a tapatalkem, a jestli tam budou zuby, končím s posíláním fotek přes tapatalk. Je to fotka na rozloučenou, od zítřka jdou do služby pilotky. (celý edit jsem dopsal pro jistotu na počítači) Upraveno 1. června 2015 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Snad nebude vadit, kdyz to postnu i sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Dobrý nápad. edit. zase chybí prakticky celý text.Psal jsem tam, že to naposledy zkusím s mobilem a tapatalkem, a jestli tam budou zuby, končím s posíláním fotek přes tapatalk. Je to fotka na rozloučenou, od zítřka jdou do služby pilotky. (celý edit jsem dopsal pro jistotu na počítači)Nevim jaky zuby mas na mysli... Jestli je to to, kolem hodinek, tak to je vroubkovani na lunete, to je tam schvalne Ty a Siwi, vas dva s vasima Makama mi byl cert dluznej! Tesim se na Archimede, od te doby, co jsem je videl u tebe na ne taky koukam. Akorat na A mustr bez oznaceni vyrobce ve velikosti 42mm. Na tvych fotkach ty modrene rucicky jsou zazitek! Snad nebude vadit, kdyz to postnu i sem...Urcite to vadit nebude! Je to jen opticky klam meho displeje, nebo mas hnedou lunetu? Jaky to je presne model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Nevim jaky zuby mas na mysli... Jestli je to to, kolem hodinek, tak to je vroubkovani na lunete, to je tam schvalne Ty a Siwi, vas dva s vasima Makama mi byl cert dluznej! Tesim se na Archimede, od te doby, co jsem je videl u tebe na ne taky koukam. Akorat na A mustr bez oznaceni vyrobce ve velikosti 42mm. Na tvych fotkach ty modrene rucicky jsou zazitek!Kupodivu je to bez zubů. S těmi na lunetě jsem už smířený.Ale cenzura celého odstavce mě rozladila.A co máš v hledáčku? Mě se moc libí Stowa Flieger ohne Logo, ale ty mají jenom 40 mm. Jinak jsou dokonalé.Anebo se rozšoupni a kup ty Marky IWC, co jsou v prodejním vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Dobrý nápad. edit. zase chybí prakticky celý text.Psal jsem tam, že to naposledy zkusím s mobilem a tapatalkem, a jestli tam budou zuby, končím s posíláním fotek přes tapatalk. Je to fotka na rozloučenou, od zítřka jdou do služby pilotky. (celý edit jsem dopsal pro jistotu na počítači) Jak fotka na rozloučenou?! Ty svoje posvátný Maka pouštíš nebo jsem něco špatně pochopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Jak fotka na rozloučenou?! Ty svoje posvátný Maka pouštíš nebo jsem něco špatně pochopil?Nepouštím, to bych jim nemohl udělat. Navíc se už těší k moři.Jak jsem to psal nuceně podruhé, už jsem to tak moc nerozebíral.Jdou na několikatýdenní odpočinek. Měl jsem je teď v provozu skoro měsíc a teď na služebku beru Archimede.A pak taky Seiko mi zahálí v hodinkovnici a to nemluvím o dalších opuštěných dětech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Ach ták... No, ty moje se taky na ruku moc nedostanou. Na jednu stranu mi to samotnému přijde škoda, protože se mi pořád moc líbí. Ale Béčka nějak nedokážu sundat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Nevim jaky zuby mas na mysli... Jestli je to to, kolem hodinek, tak to je vroubkovani na lunete, to je tam schvalne Ty a Siwi, vas dva s vasima Makama mi byl cert dluznej! Tesim se na Archimede, od te doby, co jsem je videl u tebe na ne taky koukam. Akorat na A mustr bez oznaceni vyrobce ve velikosti 42mm. Na tvych fotkach ty modrene rucicky jsou zazitek! Urcite to vadit nebude! Je to jen opticky klam meho displeje, nebo mas hnedou lunetu? Jaky to je presne model?Je to klam, je cerna Jsou to Pro Saturation Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak dnes jsem to zkusi ozivit modrym perlonem:Myslim ale, ze to neni uplne ono. Zkousel jsem i svetly perlon a ke svetle kosili a svetlemu saku to taky nebylo nic moc. Mozna to chce kosili s vice modrymi prvky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak dnes jsem to zkusi ozivit modrym perlonem: Myslim ale, ze to neni uplne ono. Zkousel jsem i svetly perlon a ke svetle kosili a svetlemu saku to taky nebylo nic moc. Mozna to chce kosili s vice modrymi prvky... Sent from my iPhone using TapatalkMně se to líbí. Možná, že kdyby ta košile měla tenké modré proužky, bylo by to dokonalé, ale to je už zbytečné zacházení do detailů. Bambinům perlony prostě sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Mně se to líbí. Možná, že kdyby ta košile měla tenké modré proužky, bylo by to dokonalé, ale to je už zbytečné zacházení do detailů. Bambinům perlony prostě sluší. Rozhodne se k nim hodi perlony vic, nez nato. Jak to tak mam cely den na ruce, tak jsem si na to zvykl. Zitra zkusim jinou kosili a uvidime. Tahle ma velice tenky modry pruh na stricacku s tenkym cernym a silnejsim bezovym, proto jsem k tomu napred bral ten svetlej perlon, ale taky mi to nejak neprislo ono. Mozna to chtelo tmave sako, takhle tam bylo moc svetlych barev najednou. Fakt ale je, ze to uz resim zbytecny detaily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Pro Saturace barev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Když jsem je v pondělí večer uložil do hodinkovnice s tím, že si na dvoudenní služební cestu beru pilotky, předpokládal jsem, že ve středu večer budou stát a rozchodím si konečně Seiko 5. Ale co nevidím, Orienty jsou po víc jak 48 hodinách i nadále v chodu. To prostě nešlo jinak, než je dát na ruku a v chodu je udržet. Vůbec nechápu, jak to mohly vydržet, protože v pondělí jsem si chystal podklady a prakticky celý den jsem seděl u počítače. Kdy se natáhly je záhada. To by se mi s ETOU 2824-2 nestalo. Nedávají tam ti kluci japonští tajně nějaký solární panýlek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Tak to je slušná výdrž. Faktem je, že tomuhle strojku stačí k natažení hodně málo. Rotor reaguje na sebemenší pohyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Když jsem je v pondělí večer uložil do hodinkovnice s tím, že si na dvoudenní služební cestu beru pilotky, předpokládal jsem, že ve středu večer budou stát a rozchodím si konečně Seiko 5. Ale co nevidím, Orienty jsou po víc jak 48 hodinách i nadále v chodu. To prostě nešlo jinak, než je dát na ruku a v chodu je udržet. Vůbec nechápu, jak to mohly vydržet, protože v pondělí jsem si chystal podklady a prakticky celý den jsem seděl u počítače. Kdy se natáhly je záhada. To by se mi s ETOU 2824-2 nestalo. Nedávají tam ti kluci japonští tajně nějaký solární panýlek?mako_2904.jpgVydrz pekna, asi tam je zabudovany maly Japoncik, ti kluci se dneska nacpou vsude :-) ...A nebo ti je nekdo nosil... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Dobré ráno ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2015 Mako ve sve zivlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 stále stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Výdrž, nevýdrž, příští týden půjdou na odpočinek do hodinkovnice.Za poslední měsíc toho se mnou prožily poměrně dost. Od studených rán a průtrží mračen až po tropické horko a včerejší téměř celodenní blbnutí v bazénu. Určitě je budu brát na dovolenou, takže si spolu zase užijeme až až. A protože jsem poslední dobou focení omezil jen na mobilovky, dopřál jsem jim dnes pravý a nefalšovaný foťák. Poslední dobou mě dost fascinuje ta jejich lesknoucí se luneta, zatím ji mám netknutou. (ťuk ťuk do dřeva ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 Pěkné a s originálním pozadím, jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se