Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Marcus: jo kvalita je vzdy lepsi, o tom zadna, ale rad se juknu i na kvantitu.

Ja jsem ted nejak hodinkove naplnen. Taky a hlavne predelavam bydleni a planuji koupit sobe a pani novy telefon. Uz jsem vybral 2 kandidaty :) . S tim Orientem jsi to trefil do cerneho, laka mi. Hodne laka. :) a pekne dlouho.

Edit: chodim sem rad, vladne tady takova pohodova atmosfera. Mate to pekny chlapi.

Jeste mi napadlo, kdy Ty zavitas do sekty zatracenych? :) .

Já tomu rozumím. Taky nechci zbytečně kupovat hodinky, i když nejsou třeba drahé, které by se mi pak válely někde doma bez užitku. A ty máš pěkné kousky. Ale jak se tak dívám, chybí ti oblekovky, takže nějaké Bambina za pár korun a otázka Orient je vyřešena. Ale starší modely se prý už spatně shání, takže se po nich musí skočit hned, jak se začne dělat nějaké nová verze.

A do sekty samozřejmě občas zavítám, ale vždy jen potmě a jako jako tichý host. Hlavně Hasňovo vlákno mě tam baví.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Marku koukam, ze to LG nefoti tak zle

Co to tam je za napis misto dne? Tohle jsem jeste nevidel. G10 misto ctvrtku?

Edit: to bude spis asi GIO?

Asi nefotí, ale dělá ty fotky buď rozměrově hrozně velké anebo malé, ale zase s malým rozlišením. Tato je zmenšená v počítači. Když to zmenším nějakou aplikací na mobilu, vypadá to hrozně. 

A denní věnec mám anglicky a italsky. Takže je to zkratka od gioved?. Se to douč v pizzerii, těch je NY určitě dost :D . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...