mysiak Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Coko glycine remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Marcus: jo kvalita je vzdy lepsi, o tom zadna, ale rad se juknu i na kvantitu.Ja jsem ted nejak hodinkove naplnen. Taky a hlavne predelavam bydleni a planuji koupit sobe a pani novy telefon. Uz jsem vybral 2 kandidaty . S tim Orientem jsi to trefil do cerneho, laka mi. Hodne laka. a pekne dlouho. Edit: chodim sem rad, vladne tady takova pohodova atmosfera. Mate to pekny chlapi.Jeste mi napadlo, kdy Ty zavitas do sekty zatracenych? .Já tomu rozumím. Taky nechci zbytečně kupovat hodinky, i když nejsou třeba drahé, které by se mi pak válely někde doma bez užitku. A ty máš pěkné kousky. Ale jak se tak dívám, chybí ti oblekovky, takže nějaké Bambina za pár korun a otázka Orient je vyřešena. Ale starší modely se prý už spatně shání, takže se po nich musí skočit hned, jak se začne dělat nějaké nová verze.A do sekty samozřejmě občas zavítám, ale vždy jen potmě a jako jako tichý host. Hlavně Hasňovo vlákno mě tam baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Coko glycine remen To vypadá moc dobře. ---Dnes ráno sice mrzlo, ale krásně svítilo slunce a s ním se dostavila i potřeba zahájit letošní letní meshovou sezonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Marku koukam, ze to LG nefoti tak zle Co to tam je za napis misto dne? Tohle jsem jeste nevidel. G10 misto ctvrtku?Edit: to bude spis asi GIO? Upraveno 17. března 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Marku koukam, ze to LG nefoti tak zle Co to tam je za napis misto dne? Tohle jsem jeste nevidel. G10 misto ctvrtku?Edit: to bude spis asi GIO?Asi nefotí, ale dělá ty fotky buď rozměrově hrozně velké anebo malé, ale zase s malým rozlišením. Tato je zmenšená v počítači. Když to zmenším nějakou aplikací na mobilu, vypadá to hrozně. A denní věnec mám anglicky a italsky. Takže je to zkratka od gioved?. Se to douč v pizzerii, těch je NY určitě dost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jo, na italstine musim zapracovat, ta sla vzdy mimo me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Skusal som.. Ale svinucha tam nedrzi poriadne, musim skusit hrubsie tesnenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 To je luneta z skx, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Origo k nim sedí líp, tvarově i vzhledově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Pohled zhora je ok, ale z boku mi to k tomu pouzdru nesedi, jak pise Marek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Je to luneta z SKX a v skutocnosti to posobi celkom fajn. Seiko tvar lunety hodinky trosku "nafukne", co nie je uplne na skodu. Kedze tam ale nedrzi, islo skor len o zaujimavost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Tak dnes bambino a čierny mesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Aj NATO im sekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Sun and moon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 sú pekné, gratulujem k nim, tiež som po nich pokukoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Děkuji . Jsou zvláštní, osobité, i když jsem si je vybral a moc se mi líbí, musel jsem si na ně zvykat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 tak potom prihod ešte dalšie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Na ruce je sice nemám, ale už tu dlouho nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Ty tu teda zatracene dlouho nebyly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se