mysiak Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 U mna zatial jedine, ale urcite nie posledne Orienty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 Nova radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Dnes som trochu upratoval a nasiel som v skrini vzduchovku Pytalo si to fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 Ta je dobra. I ten uton k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Asi tady vedou...u mě dneska taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 9. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 A s kytarou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Bembajnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Zatímco moje Seika statečně odolávají dílenský atmosféře, Orienty jsou na tom o poznání líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) Orient AAA Deluxe Special DXO ... 27 jewels ... ;-) Upraveno 14. května 2016 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 sakra, kde já jsem tyhle jen viděl? Zatímco moje Seika statečně odolávají dílenský atmosféře, Orienty jsou na tom o poznání líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Dnes three ace (AAA) day ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Radik: někde jsem slyšel, že prý v Butovicích a bylo to naposledy ale neboj, je o ně dobře postaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 dnes skúšam perlon z CHEAPESTNATOSTRAPS-u , prekvapivo príjemné nosenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 dnes skúšam perlon z CHEAPESTNATOSTRAPS-u , prekvapivo príjemné nosenie Bambino perlon 2.jpg Perlon mám na Bambina taky v merku, sluší jim! To je 20 mm? U horních nožiček mi to tak trochu přijde, že tam ten milimetr není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Perlon mám na Bambina taky v merku, sluší jim! To je 20 mm? U horních nožiček mi to tak trochu přijde, že tam ten milimetr není...ano 20mm, to len na fotke tak vidno, sedí im perfektne len neviem to tak dobre nafotit sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 ano 20mm, to len na fotke tak vidno, sedí im perfektne len neviem to tak dobre nafotit sorry Díky za odpověď. Na té další fotce to vypadá v pohodě. 21 mm je právě takový blbý rozměr tak si právě říkám zda Bambina schroustnou i dvacítku, abych ten řemen mohl kdyžtak točit i na jiných hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 21mm by tam asi ešte zmestilo hľavne ked to bude už trošku nosené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Ja tam kupoval nekolik perlonu a moc prijemne mi nejsou, popravde. Treba uz zmenili material. Jak tam jsou takove ty zatavene casti, tak me to neprijemne reze do ruky. Moc je nenosim.Jinak ten perlon se tak nejak roztahne, takze tam klidne muze byt 20mm. 22 uz bude dle me moc. Perlon jinak bambinum slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Na ty cheapestnatostraops jsem právě koukal. Kde se dají sehnat dobré perlony za slušný peníz, které budou pohodlné a nebudou řezat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Udajne perlony od Eulitu jsou prijemne na noseni, ale osobni zkusenost nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se