jacob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 ... za mě tedy s velmi špatným výsledkem...
VojtaB Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Omlouvám se za menší off-topic, ale můžu se zeptat, co je to za hodinky za těma Superoceanama? Snažil jsem se to odhadnout, tak by mě zajímalo, jestli jsem si to tipnul dobře a nebo byl totálně mimo..
belkov Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Pravda je ze na tahu nic moc, ovsem mesh za 18 je trochu darda.
DavidLC Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Asi něco takového bych tipnul http://www.breitlingsource.com/watch_details/Chronomat_254.html ?Omlouvám se za menší off-topic, ale můžu se zeptat, co je to za hodinky za těma Superoceanama? Snažil jsem se to odhadnout, tak by mě zajímalo, jestli jsem si to tipnul dobře a nebo byl totálně mimo..
diable Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Omlouvám se za menší off-topic, ale můžu se zeptat, co je to za hodinky za těma Superoceanama? Snažil jsem se to odhadnout, tak by mě zajímalo, jestli jsem si to tipnul dobře a nebo byl totálně mimo..To jsou Breitling 50 příspěvků limited edition. ;-)
belkov Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Nevite nekdo lze koupit na Heritage nekde klasicky ocelovy tah. Vsude mi nabizeji jen mesh. /Dusak, Zlin/.
Ghostttt Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 To je nahoda. Mam uplne ty same a ze stejneho hodinarstvi...
Ghostttt Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Potreboval bych prodat edox class 1 zlato cerne s dualnim casem karbonovy cifernik. Asi mesic stare. Neshanite nekdo podobne hodinky?
Frantik Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2013 Potreboval bych prodat edox class 1 zlato cerne s dualnim casem karbonovy cifernik. Asi mesic stare. Neshanite nekdo podobne hodinky?Ne
Ghostttt Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Je mozne je zde nejak inzerovat?
Frantik Odesláno 21. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2013 Je mozne je zde nejak inzerovat?Přečti si pravidla! Pak pochopíš, ze to možné neni.
Návštěvník JakubWatches Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2013 Ale je jen musis cekat (ikdyz je to nesmysl) ..
Ghostttt Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 No vida:-)ze to jde. Je to trochu offtopic ale chape nekdo jak muze gumovy reminek vonet cca 10 let?;-)) odpoved je chopard
moco Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 A co je status varovani?:-DTo by mě taky zajímalo :-) Ale to je do jiného tématu :-)
moco Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 A co je status varovani?:-DTo by mě taky zajímalo :-) Ale to je do jiného tématu :-)
Johny111 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 To je varovanie, že robíš veci ktoré tu nie sú dovolené - že porušuješ pravidlá, ktoré tu platia. Je to posledná výstraha pred udelením tropického ovocia zvaného ban-án ...
moco Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 Já je nosil. ALe doma prostě hodinky nenosím - a protože pracuju turnusově, tož se stane, že se mi hodinky třeba 3 dny nedostanou na ruku (trezor fakt ne-e). A proto jsem z automatů vyléčenej....manuál natáhnu, o baterku se starat nemusím....ale abych kvedlal hodinkama, aby se nezastavily, na to se můžu z vysoka...... Prostě v tomhle mám jasno Nevím, jestli se nemílím, ale automaty lze natáhnout i přes korunku....
moco Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2013 No na ne Mám taky a k tomu další dvoje automaty a už mi to neustálé vrteni aby se nezastavily leze na bednuTakze chci Bezstarostny QUARTZ !!!! mel jsem colt 44, ta jsem prodal a Ted brečím po nocích...Zkus watch winder.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se