jankoxxx Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Momentalne sa nachadzam v stave uplneho zahltenia mysle terminami a hladam nieco, co moju tazku hlavu odbremeni. Mal by to byt diar - organizer, najlepsie viazany v kozi a vymenitelnym vnutrom - kalendarom. Za rady dakujem
Návštěvník Ondra Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 klasicky diar mam pro jistotu take, ale pouzivam hlavne kombinaci outlooku v pc a smartphonu, je to super, prakticky na nic nemuzes zapomenout
simon_magus Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 blakcberry syncnuty s outlookem + http://scrumy.com/ na sledovani vetsich a casove nevymezenych ukolu
Andrew Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) Já www.timesystem.cz a spokojenost. Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem Andrew
KFL Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Outlook + telefon ... zlenivěl jsem, jak něco není v kalendáři, tak to neexistuje. Jinými slovy jsem bez těchto dvou věcí naprosto nepoužitelný .
Bert Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Dtto: outlook a telefon, sync. EDIT: plus asistentka :-)
Návštěvník ?po Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 kupodivu si i přes zvětšenou prostatu všechno pamatuju ADK leží zaprášený pod stolemdo telefonu si nejsem schopný nic vepsat stejné to mám s outlookemspojit telefon s počítačem je nadlidský úkon takže klucí pijte Zlatopramen 11 - posiluje to paměť a to co nevíte se dozvíte na Chronomagu
Frantik Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Já už léta pouzivam proste linkovanej diář. Kazdej den napsanyukoly a po splneni odskrtany.Zadny el. verze, outlooky, synchro, apod. me nebavi.
Horhe Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Hmm, dobrá rada nad zlato. Ale to pívo chlastej, to jó.Jinak opustil jsem plánování v outlooku a přesedlal na gůgl calendar a android v mobilu a tabletu. Odpadá nějaký připojování k počítači a synchronizování. Všechno se děje pěkně samo.
Návštěvník ?po Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) Hmm, dobrá rada nad zlato. Ale to pívo chlastej, to jó. Jinak opustil jsem plánování v outlooku a přesedlal na gůgl calendar a android v mobilu a tabletu. Odpadá nějaký připojování k počítači a synchronizování. Všechno se děje pěkně samo. he he a co si tam jako píšeš ? - ve tři antabus - v šest jedno pivo - v osum antabus ---- a tak ? Já už léta pouzivam proste linkovanej diář. Kazdej den napsanyukoly a po splneni odskrtany. Zadny el. verze, outlooky, synchro, apod. me nebavi. naprosto přesně napsáno - papír a tužka je papír a tužka Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem ?po
Frantik Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 he he a co si tam jako píšeš ? - ve tři antabus - v šest jedno pivo - v osum antabus ---- a tak ? naprosto přesně napsáno - papír a tužka je papír a tužka Vzdycky me bavi, jak na schuzkach vsichni vytahnou smártfouny a zacnou horečně planovat terminy a ja reknu "Sorry, ja ted nevim, v kancelari se mrknu do diare a dám vědět"
Horhe Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 he he a co si tam jako píšeš ? - ve tři antabus - v šest jedno pivo - v osum antabus ---- a tak ? a co si asi jako člověk píše do diáře? Plánuju si, kdy mám jít chcat, páč to sám nepoznám a vždycky se pochčiju.
Návštěvník ?po Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 (upraveno) a co si asi jako člověk píše do diáře? Plánuju si, kdy mám jít chcat, páč to sám nepoznám a vždycky se pochčiju. konečně někdo přišel na to, že na inkontinenci je dobrej diář a né nějaký futrály Upraveno 16. srpna 2011 uživatelem ?po
KFL Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Jinak opustil jsem plánování v outlooku a přesedlal na gůgl calendar a android v mobilu a tabletu. Odpadá nějaký připojování k počítači a synchronizování. Všechno se děje pěkně samo. Umíme taky . Exchange + Outlook + telefon anebo Windows Live calendar + telefon zdarma .
KFL Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Já už léta pouzivam proste linkovanej diář. Kazdej den napsanyukoly a po splneni odskrtany. Zadny el. verze, outlooky, synchro, apod. me nebavi. Jj, takovej blok s úkolama mám taky. Akorát u úkolů nejsou termíny .
Frantik Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Jj, takovej blok s úkolama mám taky. Akorát u úkolů nejsou termíny . Termíny jsou pružné V tom bloku se daj dobře posouvat a nikdo na to neprijde, protoze po presunuti ten puvodni termin vzdy zaskrtam
Horhe Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Umíme taky . Exchange + Outlook + telefon anebo Windows Live calendar + telefon zdarma . To bych zkusil, exchange máme, outlook máme a kde se můžu přihlásit o ten telefon?
KFL Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 To bych zkusil, exchange máme, outlook máme a kde se můžu přihlásit o ten telefon? U šéfa? Jináč Exchange Active Sync umí i Android, iPhone, Nokia a samozřejmě WM a WP.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se