Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Momentalne sa nachadzam v stave uplneho zahltenia mysle terminami a hladam nieco, co moju tazku hlavu odbremeni. Mal by to byt diar - organizer, najlepsie viazany v kozi a vymenitelnym vnutrom - kalendarom.

Za rady dakujem :)

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno

klasicky diar mam pro jistotu take, ale pouzivam hlavne kombinaci outlooku v pc a smartphonu, je to super, prakticky na nic nemuzes zapomenout ;)

Návštěvník ?po
Odesláno

kupodivu si i přes zvětšenou prostatu všechno pamatuju

ADK leží zaprášený pod stolem

do telefonu si nejsem schopný nic vepsat

stejné to mám s outlookem

spojit telefon s počítačem je nadlidský úkon

takže klucí pijte Zlatopramen 11 - posiluje to paměť a to co nevíte se dozvíte na Chronomagu :D

Odesláno

Já už léta pouzivam proste linkovanej diář. Kazdej den napsanyukoly a po splneni odskrtany.

Zadny el. verze, outlooky, synchro, apod. me nebavi.

Odesláno

Hmm, dobrá rada nad zlato. Ale to pívo chlastej, to jó.

Jinak opustil jsem plánování v outlooku a přesedlal na gůgl calendar a android v mobilu a tabletu. Odpadá nějaký připojování k počítači a synchronizování. Všechno se děje pěkně samo.

Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

Hmm, dobrá rada nad zlato. Ale to pívo chlastej, to jó.

Jinak opustil jsem plánování v outlooku a přesedlal na gůgl calendar a android v mobilu a tabletu. Odpadá nějaký připojování k počítači a synchronizování. Všechno se děje pěkně samo.

he he a co si tam jako píšeš ? - ve tři antabus - v šest jedno pivo - v osum antabus ---- a tak ? :D

Já už léta pouzivam proste linkovanej diář. Kazdej den napsanyukoly a po splneni odskrtany.

naprosto přesně napsáno - papír a tužka je papír a tužka :smile_anim:

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno

he he a co si tam jako píšeš ? - ve tři antabus - v šest jedno pivo - v osum antabus ---- a tak ? :D

naprosto přesně napsáno - papír a tužka je papír a tužka :smile_anim:

Vzdycky me bavi, jak na schuzkach vsichni vytahnou smártfouny a zacnou horečně planovat terminy a ja reknu "Sorry, ja ted nevim, v kancelari se mrknu do diare a dám vědět" Posted Image

Odesláno

a co si asi jako člověk píše do diáře? Plánuju si, kdy mám jít chcat, páč to sám nepoznám a vždycky se pochčiju.
Návštěvník ?po
Odesláno (upraveno)

a co si asi jako člověk píše do diáře? Plánuju si, kdy mám jít chcat, páč to sám nepoznám a vždycky se pochčiju.

konečně někdo přišel na to, že na inkontinenci je dobrej diář a né nějaký futrály :gora:

Upraveno uživatelem ?po
Odesláno

Umíme taky :). Exchange + Outlook + telefon anebo Windows Live calendar + telefon zdarma ;).
Odesláno

Jj, takovej blok s úkolama mám taky. Akorát u úkolů nejsou termíny :D.
Odesláno

Jj, takovej blok s úkolama mám taky. Akorát u úkolů nejsou termíny :D.

Termíny jsou pružné Posted Image V tom bloku se daj dobře posouvat a nikdo na to neprijde, protoze po presunuti ten puvodni termin vzdy zaskrtam Posted Image
Odesláno

Umíme taky :). Exchange + Outlook + telefon anebo Windows Live calendar + telefon zdarma ;).

To bych zkusil, exchange máme, outlook máme a kde se můžu přihlásit o ten telefon?
Odesláno

To bych zkusil, exchange máme, outlook máme a kde se můžu přihlásit o ten telefon?

U šéfa? :) Jináč Exchange Active Sync umí i Android, iPhone, Nokia a samozřejmě WM a WP.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...