Přejít na obsah

Longines nechtěný dar

Jířa

Doporučené příspěvky

Zdravím kolegové,

nedávno jsem v Dubaji dostal darem hodinky, fungl nové, ale bohužel quartz, asi Longines La Grande Classique (ale nemám ověřeno). V ciferníku mají takové ošklivé logo - viz fotky. Myslíte, že by to logo šlo nějak odstranit? Asi je stejně dám na aukro, jsou vůbec (s/nebo bez loga) prodejné?? Díky za názory.

post-2814-090909400 1313517978.jpg

post-2814-064244200 1313518007.jpg

post-2814-086146100 1313518015.jpg

post-2814-071167200 1313518027.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinými slovy, holý si je může koupit a nebo nechat darovat "od kmotra" kdejakej Paroubek, i výměna ciferníku se dá zaplatit - ale proč je nenechat jak jsou, i s příslušnou "legendou o původu"?

Zkus mi hodit SZ kolik by sis za ně představoval...

Odkaz ke komentáři

Problém je, že zrovna u tohodle konkrétního typu L4.709.2.32.8 je na trhu takový kvantum "AAA replik" za cca $250 (čímž teď rozhodně neobviňuju Jířu ani konkrétního letištního Arabáše co mu je daroval z nabízení faků!), že bez rozborky, zprovoznění a dobrozdání o originalitě se slušnej obchod snad ani spáchat nedá... :sad01_anim:

A nebo bych se na nějaký prodávání se zbytečným rizikem ostudy vyprdl - a nechal si na ten prezent vyrýt věnování "darovanýmu koni na zuby nehleď..." (samozřejmě v Arabštině). :cheers:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Tak mi to nedalo a hodinky jsem odnesl ukázat do hodinářství Bechyně a Koscomu. Oba nezávisle potvrdili 100% pravost, žádný fejk, hodinky jsou teď zkontrolované, s novou baterií a funkční. Výměna ciferníku by u Bechyněho stála 2,5 tis. včetně práce, dodací doba cca 6 týdnů. Teď si ještě rozmyslím, co s nimi dál. Asi ale půjdou do světa, ať někomu dělají radost ...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...