Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Zdravím, jaký je podle vás nejhezčí řemen na Diplomaty? Zvažuji rejnoka, nebo ještěrku - drobný reliéf. Nebo raděj něco ála aligator?? Na čem je máte vy? Díky, Radim
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 ...a zazdím to motýlovou sponou? (mám pro ně slabost). Pro zachování "vintage" možná nechat klasickou, že?
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 anebo pštros: tady nebo tady pštros paráda, to vlákno jsem nějak minul, prolezu to, díky moc...
Jakubisko Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 ...a zazdím to motýlovou sponou? (mám pro ně slabost). Pro zachování "vintage" možná nechat klasickou, že? Motýlovku ne-e! Ještěr vypadá asi takhle.
Frantik Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Ja bych teda radeji aligatora nebo krokouše Tenhle Stirling nemá chybu http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-Modell-Stirling ale asi je dražší než ty hodinky
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Motýlovku ne-e! Ještěr vypadá asi takhle. to jsem tušil, jen jsem to chtěl slyšet takhle "natvrdo". Nevíte náhodou někdo, zda se dá sehnat zlatá spona s logem Prim (dělají se vůbec)??
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) Ja bych teda radeji aligatora nebo krokouše Tenhle Stirling nemá chybu http://www.chronosho...Modell-Stirling ale asi je dražší než ty hodinky že to bude minimálně stejně drahé tuším... je to taková srdcovka (jako ostatně všechno kolem hodinek... ) Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem Radim01
Frantik Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) Ja mel Diplomaty dvoje - puvodni model i ten novodobej - doporucuju nechat si ušít u Simona aligatora presne na míru, tim dodas te srdcovce jeste vetsi punc Ja mel dva aligatory a nemohl jsem si je vynachvalit! Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem Frantik
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Díky za rady a ještě mám jeden dotaz: všechny Diplomaty co mám by snesly jiný ciferník. Elton ho dodá nový - předpokládám, že nebude mít nápis Czechoslovakia a doufám, že bude bílý se zlacením. Objednával jste ho někdo?
Frantik Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Ja myslim, ze ti samotny cifernik nedaj. Udelaj ti ho v ramci kompletni renovace.
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 (upraveno) Ja myslim, ze ti samotny cifernik nedaj. Udelaj ti ho v ramci kompletni renovace. tak tohle mi přišlo: Dobrý den, ano nový číselník na Diplomat je stejný jako původní. Cena je 1800,-. V příloze Vám zasílám malou ukázku. S pozdravem Ing. Jiřina Krsková Obchodní oddělení Diplomat 34- nové pochromovnaé pouzdro, niklované ručky, stříbrný číselník - niklované znaky.JPG Diplomat 34, pozlacený, černý číselník, zlacené profilové ručky.JPG Diplomat - nové zlacení, stříbrný číselník, nové zlacené ručky s vykrytím.JPG Upraveno 19. srpna 2011 uživatelem Radim01
Frantik Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Aha, tak to je super. To jsem se spletl. Za ty prachy to je v pohode.
rur Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Já ty stříbrný nosil na http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-Modell-Teju-genaht můžu ti ho prodat je prakticky netknutý(černý stříbrná spona) a zahálí v šuplíku.
Radim01 Odesláno 19. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Já ty stříbrný nosil na http://www.chronosho...ell-Teju-genaht můžu ti ho prodat je prakticky netknutý(černý stříbrná spona) a zahálí v šuplíku. SZ
financ Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Elton samotný ciferník neprodá. Když tam pošleš hodinky, tak za zmíněnou cenu ti ho vymění. Nic víc objednávat nemusíš. Řemen doporučuju ještěrku
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2011 Já má diplomaty na Hirsh kevlar a moc se mi ta kombinace líbí.
Radim01 Odesláno 20. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2011 Tak bude jesterka, diky vsem.. Radim
serfik Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Prosím o radu, sháním řemeny na svoje nové PRIM, chtěl bych nějaké kvalitní a za rozumnou cenu, když jsem se zajímal o originály v ELTONU je to opravdu nad moje možnosti Aligátor za 3.500 a podobně. Sháním někoho kdo má vkus s je šikovný - doporučíte mi někoho? Díky SERFIK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se