Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, jaký je podle vás nejhezčí řemen na Diplomaty? Zvažuji rejnoka, nebo ještěrku - drobný reliéf. Nebo raděj něco ála aligator?? Na čem je máte vy? Díky, Radim

Odesláno

Motýlovku ne-e! Ještěr vypadá asi takhle.

to jsem tušil, jen jsem to chtěl slyšet takhle "natvrdo". Nevíte náhodou někdo, zda se dá sehnat zlatá spona s logem Prim (dělají se vůbec)??

Odesláno (upraveno)
Ja mel Diplomaty dvoje - puvodni model i ten novodobej - doporucuju nechat si ušít u Simona aligatora presne na míru, tim dodas te srdcovce jeste vetsi punc Posted Image Ja mel dva aligatory a nemohl jsem si je vynachvalit!

post-643-051388000 1313738835.jpg

post-643-015279000 1313738847.jpg

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Díky za rady a ještě mám jeden dotaz: všechny Diplomaty co mám by snesly jiný ciferník. Elton ho dodá nový - předpokládám, že nebude mít nápis Czechoslovakia a doufám, že bude bílý se zlacením. Objednával jste ho někdo?

Odesláno (upraveno)

Ja myslim, ze ti samotny cifernik nedaj. Udelaj ti ho v ramci kompletni renovace.

tak tohle mi přišlo:

Dobrý den,

ano nový číselník na Diplomat je stejný jako původní. Cena je 1800,-. V příloze Vám zasílám malou ukázku.

S pozdravem

Ing. Jiřina Krsková

Obchodní oddělení

Diplomat 34- nové pochromovnaé pouzdro, niklované ručky, stříbrný číselník - niklované znaky.JPG

post-18084-011379700 1313743566.jpeg

Diplomat 34, pozlacený, černý číselník, zlacené profilové ručky.JPG

post-18084-025586900 1313743612.jpeg

Diplomat - nové zlacení, stříbrný číselník, nové zlacené ručky s vykrytím.JPG

post-18084-054925500 1313743655.jpeg

Upraveno uživatelem Radim01
Odesláno

Elton samotný ciferník neprodá. Když tam pošleš hodinky, tak za zmíněnou cenu ti ho vymění. Nic víc objednávat nemusíš.

Řemen doporučuju ještěrku

• po měsíci...
Odesláno

Prosím o radu, sháním řemeny na svoje nové PRIM, chtěl bych nějaké kvalitní a za rozumnou cenu, když jsem se zajímal o originály v ELTONU je to opravdu nad moje možnosti Aligátor za 3.500 a podobně. Sháním někoho kdo má vkus s je šikovný - doporučíte mi někoho? Díky SERFIK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...