ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 ....mohl sis odpustit tohle hnusny vlakno a my jsme to nemuseli cist. děláš si legraci? nepřijde mi to moc vtipný. já to vlákno nezaložil. a souhlasím s tím, že podobné věci se mají řešit přes SZ. navíc nechápu, kde bereš detailní informace o uzavřené dohodě? čtvrtek byl termínem, který jsem mohl slíbit pro odeslání, pondělí pro dodání. trvám tedy na tom, že mým pochybením se věc zpozdila o jeden den. a ještě v pondělí jsem kupce informoval a on souhlasil s tím, že úterý je ok. poté jsem až do pátku neměl přístup k netu. přesto - i když odmyslím všechny argumenty a pochybení pošty - hodinky přišly ve čtvrtek - rozumím kupcově rozezlení - zaslouží si to reakci tímto způsobem? nemyslím si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 hodinky se obykle posílají po připsání peněz na účet.Možná na aukru, tady se to většinou posílá křížem, prostě každý hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 děláš si legraci? nepřijde mi to moc vtipný. já to vlákno nezaložil. a souhlasím s tím, že podobné věci se mají řešit přes SZ. navíc nechápu, kde bereš detailní informace o uzavřené dohodě? čtvrtek byl termínem, který jsem mohl slíbit pro odeslání, pondělí pro dodání. trvám tedy na tom, že mým pochybením se věc zpozdila o jeden den. a ještě v pondělí jsem kupce informoval a on souhlasil s tím, že úterý je ok. poté jsem až do pátku neměl přístup k netu. přesto - i když odmyslím všechny argumenty a pochybení pošty - hodinky přišly ve čtvrtek - rozumím kupcově rozezlení - zaslouží si to reakci tímto způsobem? nemyslím si. Legraci si nedelam. Nikde nepisu ze jsi vlakno zalozil a jestli si myslis, ze vsechno bylo v poradku tak te pri tom necham. Preju spoustu vydarenych obchodu ale beze me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Možná na aukru, tady se to většinou posílá křížem, prostě každý hned. no, já to tak dělám a i mně jsou hodinky posílány obvykle takto. navíc v tomto případě den připsání korespondoval se slíbeným dnem odeslání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Legraci si nedelam. Nikde nepisu ze jsi vlakno zalozil a jestli si myslis, ze vsechno bylo v poradku tak te pri tom necham. Preju spoustu vydarenych obchodu ale beze me. ne, nebylo to v pořádku. nezajistil jsem osobně včasné odeslání hodinek dle domluvy, ani ho nezkontroloval (pokusil jsem se o řešení s jednodenním zpožděním). přesto si nemyslím, že je to důvodem k veřejnému napadení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimeCvok Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Dejte si raději někdy sraz a místo handrkování, roztrhanejch občanek,triček, a rozšlapanejch hodinek jděte na pívečko a pár paňáků dejte řeč A až polezete z hospůdky,budete se objímat jako věční přátelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Dejte si raději někdy sraz a místo handrkování, roztrhanejch občanek,triček, a rozšlapanejch hodinek jděte na pívečko a pár paňáků dejte řeč A až polezete z hospůdky,budete se objímat jako věční přátelé. Není důvod. Kupec se mi omluvil důstojně. Ovšem jen přes SZ. Tady rozehrál divadlo, které se nedá zastavit, aniž by jeden z nás nevypadal přinejmenším jako neférový člověk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Není důvod. Kupec se mi omluvil důstojně. Ovšem jen přes SZ. Tady rozehrál divadlo, které se nedá zastavit, aniž by jeden z nás nevypadal přinejmenším jako neférový člověk. Chlapi, vyserte se na to. Když nejde vo život, jde vo h...o! Dopadlo to dobře, tím bych to uzavřel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 (upraveno) Chlapi, vyserte se na to. Když nejde vo život, jde vo h...o! Dopadlo to dobře, tím bych to uzavřel . když někdo napíše, že peta-biker je "zločinec", přečte si to 1000 lidí a každý to řekne všem známým. když potom někdo napíše, že jím není, bude to zajímat 100 lidí a ti si to nechají pro sebe. jinýmy slovy: negativní informace má mnohem širší dopad než následná pozitivní, vyvracející tu negativní. a o to jde - my se nepřeme mezi sebou - omluva přes SZ se dá považovat za adekvátní. ale je v rozporu s tím, co tu pan žalobce dále tvrdil ve své obhajobě k mým zastáncům. a takto poškozené jméno se očistit prostě nedá - to je fakt. Upraveno 22. září 2011 uživatelem ballover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 když někdo napíše, že peta-biker je "zločinec", přečte si to 1000 lidí a každý to řekne všem známým. když potom někdo napíše, že jím není, bude to zajímat 100 lidí a ti si to nechají pro sebe. jinýmy slovy: negativní informace má mnohem širší dopad než následná pozitivní, vyvracející tu negativní. a o to jde - my se nepřeme mezi sebou - omluva přes SZ se dá považovat za adekvátní. ale je v rozporu s tím, co tu pan žalobce dále tvrdil ve své obhajobě k mým zastáncům. a takto poškozené jméno se očistit prostě nedá - to je fakt. Sorry, ale prijde mi, ze tu ted zbytecne ceris vodu akorat ty sam. Mimo to, kdyz ti tak strasne jde o tvou ocistu, tak jsi sem mohl napsat i drive a ne az po takove dobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Tak jsem to dočetl a mám za to, že jsou tu dvě skupiny lidí - jedni, kteří jsou na netu neustále a snad ani nemají nic moc na práci (nic ve zlém, proboha) a druzí, co jsou v práci, kde něco dělají a když vypadnou, zdaleka to nekončí a musí něco zařizovat dál. Jsem tu nový, líbí se mi přátelská atmosféra a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo. Už jsem také leccos koupil a ne vždy jsem stačil peníze odeslat tak, jak jsem si původně myslel. Přesto se nic nestalo, navíc většinou vše probíhalo stylem dobírka, či odeslání zboží po připsání peněz na účet. To mi připadá v pořádku. Pokud by někdo něco zaslal "křížem" určitě by peníze (v mém případě) dostal, ale pokud se neznáme, nevidím na tom nic divného. Téměř lynčování za prodlevu cca týden; přesné vypočítávání prodlených dnů; atd... to moc nechápu. Omluva za plevel, ale cítil jsem potřebu se k tomu vyjádřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Sorry, ale prijde mi, ze tu ted zbytecne ceris vodu akorat ty sam. Mimo to, kdyz ti tak strasne jde o tvou ocistu, tak jsi sem mohl napsat i drive a ne az po takove dobe. zvažoval jsem okamžitou reakci... čeho bych tím dosáhl? ničeho. stejně jako teď. odhodlal jsem se na základě jedné SZ, kterou jsem dostal dnes. navíc při rychlé iracionální reakci bych se nejspíš neobešel bez neslušných fluskulí... teď už jsem se zhanobením svého jména, naštěstí jen internetového, smířen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballover Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Tak jsem to dočetl a mám za to, že jsou tu dvě skupiny lidí - jedni, kteří jsou na netu neustále a snad ani nemají nic moc na práci (nic ve zlém, proboha) a druzí, co jsou v práci, kde něco dělají a když vypadnou, zdaleka to nekončí a musí něco zařizovat dál. Jsem tu nový, líbí se mi přátelská atmosféra a byl bych rád, kdyby to tak zůstalo. Už jsem také leccos koupil a ne vždy jsem stačil peníze odeslat tak, jak jsem si původně myslel. Přesto se nic nestalo, navíc většinou vše probíhalo stylem dobírka, či odeslání zboží po připsání peněz na účet. To mi připadá v pořádku. Pokud by někdo něco zaslal "křížem" určitě by peníze (v mém případě) dostal, ale pokud se neznáme, nevidím na tom nic divného. Téměř lynčování za prodlevu cca týden; přesné vypočítávání prodlených dnů; atd... to moc nechápu. Omluva za plevel, ale cítil jsem potřebu se k tomu vyjádřit... díky, vidím to obdobně. a dovolím si zopakovat, že přesný termín urgentní potřeby dodání mi nebyl znám, protože mi ho kupec nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 12345 Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 (upraveno) Možná na aukru, tady se to většinou posílá křížem, prostě každý hned. Možná tak úzká skupinka skalních.Běžná praxe je "pošli to na účet,já ti pak pošlu hodinky." V tomto případě je příliš velké dusno,na rozdíl případu kdy ulítne starý pes a není schopen už po několikáté řádně zaplatit. Upraveno 22. září 2011 uživatelem 12345 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Pro ballovera : jestli přijmete omluvu či ne, mě už celkem nezajímá, cítil jsem to tak a tak jsem to i napsal. O včasném dodání hodinek jsem vás s předstihem informoval ( narozeniny táty ), ohánět se zaběhnutým - připsání peněz, odeslání hodinek je směšné - po vašem vyjádření : hodinky jsou na cestě v úterý, středu, čtvrtek,........., měl jste tím začít náš obchod a ne se dodatečně takto hájit. Naštěstí nejste ten, kdo hodnotí, kdo je a není hoden tohoto fora, protože vy, byste tu už nebyl.Neměl jsem potřebu se tu už ozývat, ale pokud někdo neuzná svou jasnou chybu, tak to mě prostě nadzvedává. Rád bych už konečně využil svého práva a dnes, okolo 22 hodiny tuto debatu, nikam nevedoucí, již zamkl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Pro ballovera : jestli přijmete omluvu či ne, mě už celkem nezajímá, cítil jsem to tak a tak jsem to i napsal. O včasném dodání hodinek jsem vás s předstihem informoval ( narozeniny táty ), ohánět se zaběhnutým - připsání peněz, odeslání hodinek je směšné - po vašem vyjádření : hodinky jsou na cestě v úterý, středu, čtvrtek,........., měl jste tím začít náš obchod a ne se dodatečně takto hájit. Naštěstí nejste ten, kdo hodnotí, kdo je a není hoden tohoto fora, protože vy, byste tu už nebyl. Neměl jsem potřebu se tu už ozývat, ale pokud někdo neuzná svou jasnou chybu, tak to mě prostě nadzvedává. Rád bych už konečně využil svého práva a dnes, okolo 22 hodiny tuto debatu, nikam nevedoucí, již zamkl. Myslím, že už to zbytečně hrotíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se