Přejít na obsah

ballover - totální úlet, nikdy více

Doporučené příspěvky

Návštěvník 12345

Ale jo,taky sem vyrostl na rychlých šípech,radikálního optimismu není nikdy dost.

Jo,je to nedorozumění,o tom žádná.

Ale tyto věci,tohoto rozsahu jdou přece řešit SZ nebo jinak a ne takovou kanonádou.Místo v pondělí to došlo v pátek. :sad01_anim:

V tvém případě bych jinou reakci nečekal,ale občas si člověk při čůrání proti větru cvrnkne i na paty.

Víc už nemá smysl reagovat.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož jsem některé demagogické reakce očekával, přesto jsem omluvu napsal i veřejně i přímo balloverovi jako SZ ( ani na předchozí SZ bez reakce ), požádal jsem moderátora, kdyby to šlo, ať to celé smaže, nebo uzamkne.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Jelikož jsem některé demagogické reakce očekával, přesto jsem omluvu napsal i veřejně i přímo balloverovi jako SZ ( ani na předchozí SZ bez reakce ), požádal jsem moderátora, kdyby to šlo, ať to celé smaže, nebo uzamkne.

Uzamkni si to klidně sám, je na to takový okýnko vpravo dole.
Odkaz ke komentáři

Sorry že se jako začátečník pletu do vysoké obchodní politiky - ale chronomag je snad fórum na úrovni a trošku mi sm.dí když tady někteří štamgasti tepou de-facto PODVEDENÉHO kuncáka, za to že si ve správném vlákně postěžoval na evidentně NESOLIDNÍ jednání jednoho z Vás. Nevím o kolik peněz šlo, ale potvrdit někomu že mu něco pošlu ve Středu - a přitom to až po několika zoufalých urgencích poslat v Pondělí? Čert vem kolik dnů k té ostudě přidala "expres" pošta - solidní prodejce by snad zoufalému kupujícímu mohl nabídnout osobní odběr v Sobotu, nebo si místo 3 kil za blbýho pošťáka mohl udělal víkendovej (a nebo pondělní) výlet - a už týden by se tady na něj pěla chvála. Klidně to tu zamkněte a nebo promažte, já jsem naopak rád že i takové téma tady mohlo zaznít...

• Dát hlas 9
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Sorry že se jako začátečník pletu do vysoké obchodní politiky - ale chronomag je snad fórum na úrovni a trošku mi sm.dí když tady někteří štamgasti tepou de-facto PODVEDENÉHO kuncáka, za to že si ve správném vlákně postěžoval na evidentně NESOLIDNÍ jednání jednoho z Vás. Nevím o kolik peněz šlo, ale potvrdit někomu že mu něco pošlu ve Středu - a přitom to až po několika zoufalých urgencích poslat v Pondělí? Čert vem kolik dnů k té ostudě přidala "expres" pošta - solidní prodejce by snad zoufalému kupujícímu mohl nabídnout osobní odběr v Sobotu, nebo si místo 3 kil za blbýho pošťáka mohl udělal víkendovej (a nebo pondělní) výlet - a už týden by se tady na něj pěla chvála. Klidně to tu zamkněte a nebo promažte, já jsem naopak rád že i takové téma tady mohlo zaznít...

To ze to tobe sm.di, je tvuj problem. Jen zaznivaji nazory nechat promluvit taky druhou stranu - pan Kuncak to pojmenovava jako demagogie a pise horem dolem (dokonce i SZ) ale porad chybi jaksi vyjadreni druhe strany. Treba se stalo neco vazneho, nejaky zasadni problem, ktery byl proste prednejsi nez poslat nekam balicek postou. Co je na tom tak nepochopitelneho?
  • Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 14
Odkaz ke komentáři

Radek124 dle mě jsi to napsal dobře, Frantiku tebe nepoznávám, to bude tím horkem :D...

Ja nevim, sem asi nejakej pretazenej. Je divny, ze zrovna ja, kterej je vzdycky hrrr hrrr chci proste pockat...........

No nic, jdu spát, nechci tady zadnej flame, jen jsem vyjadril svuj skromny nazor Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

To ze to tobe sm.di, je tvuj problem. Jen zaznivaji nazory nechat promluvit taky druhou stranu - pan Kuncak to pojmenovava jako demagogie a pise horem dolem (dokonce i SZ) ale porad chybi jaksi vyjadreni druhe strany. Treba se stalo neco vazneho, nejaky zasadni problem, ktery byl proste prednejsi nez poslat nekam balicek postou. Co je na tom tak nepochopitelneho?

to je dost možný - to mě nenapadlo - třeba asistentka zrovna rodila bartákovo miminko a on volal ministrovi pro místní rozvoj jak se má menovat --- noa pro to se to celý zdrželo

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pro frantíka, napsal jsem vám SZ, protože jsem to tak cítil,asi vás to urazilo. Vaši nabídku na mokrej hadr na hlavu beru. Doufám, že si ho vezmete taky a možná tím přestanete vařit z vody. Horem dolem píšu, protože jak znovu opakuji ( v tomto vláknu mám asi tolik článků jako vy, tak nevím, mě se to týká osobně ), vaše demagogické výlevy, postavené na vodě, to je k popukání ( stačilo napsat před posláním, mám nějaké problémy, zašlu až za týden ). Je opravdu velký problém dojít na poštu a něco poslat, rozumím.

Tímto uzamykám vlákno ( díky všem, co stojí za mnou, žádnej demagog nepřizná, že když někdo poruší domluvu a nekomunikuje, tak udělal asi chybu a naopak se budou trefovat do ostatních ¨.

• Dát hlas 7
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Zdravím pánové. Původně jsem se k tématu ani vyjadřovat nechtěl a na toto fórum částečně zanevřel... Nicméně můj postoj nebyl fér k těm, kteří se mě v tomto sporu zastali... Tedy k věci: skutečnost je taková, že jsem souhlasil s odesláním ve středu, pokud to stihnu. Nestihl jsem (btw. ani peníze nebyli ve středu na mém účtu). Poté jsem pochybil tím, že jsem věc málo kontroloval, nicméně pokud by hodinky byly odeslány ve čtvrtek, dorazily by v pondělí... Věc jsem se pokusil napravitl tím, jak zmínil můj žalobce, že jsem v pondělí využil Expresní služby České pošty, která měla hodinky dodat do 24 hodin. Zaplatil jsem 300,- Kč poštovné za hodinky v ceně 1500,- Kč, přičemž jsem kupce po celou dobu infomoval a věc jsem považoval za vyřízenou. ROZDÍL ZPŮSOBENÝ MÝM POCHYBENÍM TEDY ČINIL CELÝ JEDEN DEN. Zbytek obstarala Česká pošta. SZ od kupce jsem nedostal, protože v následujících dnech jsem byl mimo dosah INT. Netušil jsem, že kupec obdržel hodinky až ve čtvrtek. Celá diskuse o problému se ke mně dostala až za týden.

Kupec se mi následně omluvil a telefonicky mi sdělil, že se mu hodinky líbí a že se příjemně nosí. Dovolím si ještě malý vzkaz: Omluvu absolutně nepřijímám! Nevím, zda vůbec existuje omluva za falešné obvinění a poškození dobrého jména! Jednal jste impulzivně a hloupě! Jste člověkem nehodným tohoto fóra!

Děkuji Spidererovi za možnost vyjádřit se k věci, byť se značným zpožděním, které způsobilo mé znechucení... Snad oprávněné...

Odkaz ke komentáři

Kupec se mi následně omluvil a telefonicky mi sdělil, že se mu hodinky líbí a že se příjemně nosí. Dovolím si ještě malý vzkaz: Omluvu absolutně nepřijímám! Nevím, zda vůbec existuje omluva za falešné obvinění a poškození dobrého jména! Jednal jste impulzivně a hloupě! Jste člověkem nehodným tohoto fóra!

ty woe :crying_anim02:
Odkaz ke komentáři

Jak jeden den? Ctu tady neco jinyho. Chyba byla ze jsi slibil neco, co jsi nevedel jestli muzes dodrzet... Pro me jsi to podelal.

tak to čteš teda špatně... hodinky se obykle posílají po připsání peněz na účet. to byl čtvrtek - při poslání tentýž den by přišly v pondělí. zařídil jsem věc tak, aby přišly v úterý. za pochybení české poště zodpovědný být nemohu, sorry.

Odkaz ke komentáři

tak to čteš teda špatně... hodinky se obykle posílají po připsání peněz na účet. to byl čtvrtek - při poslání tentýž den by přišly v pondělí. zařídil jsem věc tak, aby přišly v úterý. za pochybení české poště zodpovědný být nemohu, sorry.

Je mi to fuk , ale pokud vim , domluva znela , ze hodinky potrebuje mit doma na narozeniny. O podmince pripsani penez na ucet se dozvidam az ted.... Ano, snazil ses to dohonit express postou (to ze jsi musel zaplatit 300 kc navic je tvuj problem) ktera nedopadla ..... Ale to uz jsi ten pozar hasil na posledni chvili. Jediny co nechapu je, proc jsi nenapsal par SZ - mohl sis odpustit tohle hnusny vlakno a my jsme to nemuseli cist.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...