Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 20. 10. 2014 v 20:28, quest987 napsal:

Dnes sem potkal Vojtu z BlackberryShopu a říkal, že je kolem Passportu docela humbuk s předobjednávkama

Taky mě to každej den láká, ale asi si ho stejně půjdu první osahat.

Odesláno
  V 20. 10. 2014 v 20:30, grey napsal:

Taky mě to každej den láká, ale asi si ho stejně půjdu první osahat.

Taky čekám až ho bude mít na prodejně, toto zařízení je důvod proč bych se vrátil zpět k BB a hw klavesnici vypada fakt dobře, ale děsí mne ta šířka. Ikdyž Vojta říká, že to není tak strašné

blackberry-passport-size-iphone5-compari

Odesláno

Hodím to i sem...Mám problém, že můj Bold 9900 asi tak 5 měsíců zpět neustále  roluje vše dolů displayem, aniž by tato činnost byla mnou prováděna, zrovna tak, když otevřu jakoukoliv aplikaci (whatsapp, kontakty, emaily atd.) tak je ihned samovolně roluje dolů... Vždy musím restartovat přístroj, ale někdy ani to nepomůže. Teď jsem vypozoroval, že to dělá zvláště, když je telefon v horizontální ploze, když jej zvednu do vertikální, tak to přestane...ale není to pravidlem.

Nevíte, prosím, někdo, kde je chyba? Na BB Desktop jsem jej pochopitelně připojil, aktualizoval, synchronizoval, odstranil spoustu aplikací... ale dělá to pořád. Působí to na mě dojmem, jak kdyby BB přestalo podporovat OS 7, který tam mám ...ale to je samozřejmě blbost icon_e_smile.gif
Děkuji za vaše poznatky.

Odesláno

Taky mi to delalo a myslim ze to je zblazneny touchpad, reaguje nejak blbe na svetlo a nekdy bere i prst i kdyz se nedotyka...

Odesláno
  V 24. 10. 2014 v 12:53, nickolas napsal:

Taky mi to delalo a myslim ze to je zblazneny touchpad, reaguje nejak blbe na svetlo a nekdy bere i prst i kdyz se nedotyka...

To bylo první , co mě napadlo, tak jsem přenastavil citlivost touchkpadu, no ale dělá to pořád. Akorát, že naprosto nesystémově, někdy ano, někdy ne.... :(

Odesláno
  V 24. 10. 2014 v 12:58, Andrew napsal:

Zkus silněji zatlačit/zmáčknout na "touchpad". Mně to vždy pomohlo...

Aha ? :)  Tož to mě nenapadlo u tak složitého a sofistikovaného přístroje, jakým je Bold 9900 :D  . Díky za radu, zkusím... ale jestli to rupne, tak to svedu na tebe ! :D

Odesláno

Nerupne, musíš s citem ale silně "promáčknout" nejlépe tu spodní hranu "touchpadu" fakt to vždy pomohlo a po asi 2 měsících občasného zlobení se to samo spravilo (samozřejmě touchpad funguje normálně) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...