Chumpus Odesláno 25. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Další 30ks limitka pro Wako. A nová reklamní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 wako limitka ok - DARYA FOREVER! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Ty budeš asi trochu vysazenej na blondýny, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Statisticky vobec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 SBGA063 živě. Na lepší fotky asi nebyly podmínky, ale i tak to vypadá na změnu v TOP 5 cifernících od Seika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2012 (upraveno) edit Upraveno 29. května 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Kvalitní hodinky za dobrou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2012 Kvalitní hodinky za dobrou cenu Ty jses taky kvalitni... Na forum jsi prisla kvuli smeline, a kdyz jsi dostala utrum, tak nahanis prispevky, aby ses dostala do prodejni sekce. Tvoje aktivita patri na Aukro a ne na Chronomag! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 (upraveno) Vydala jsem se cestou menšího odporu, někomu mé názory mohou přijít k ničemu, někomu třeba pomůžou... O tom to forum je.... Ty jses taky kvalitni... Na forum jsi prisla kvuli smeline, a kdyz jsi dostala utrum, tak nahanis prispevky, aby ses dostala do prodejni sekce. Tvoje aktivita patri na Aukro a ne na Chronomag! Upraveno 5. července 2012 uživatelem voyageusedutemps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Vydala jsem se cestou menšího odporu, někomu mé názory mohou přijít k ničemu, někomu třeba pomůžou... O tom to forum je.... napriklad nazor "Kvalitní hodinky za dobrou cenu" je obohatenim fora a mne osobne konecne otvoril oci. zil som v tme, v blude, az ty si mi ukazala cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 zil som v tme, v blude [/size][/color] Vždyť Ti to říkal každej, kdo nemá MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 tohle je taky přínosné, že.... Statisticky vobec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Pocuj, skus si v izbe poriadne vyvetrat.. a naaadych... a vyyydych.... lepsie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 a mame tu SZ od voyageusedutemps: "Slovensky nerozumím... ". co dodat nez: http://www.youtube.com/watch?v=rIcIW6uDyeY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 napriklad nazor "Kvalitní hodinky za dobrou cenu" je obohatenim fora a mne osobne konecne otvoril oci. zil som v tme, v blude, az ty si mi ukazala cestu. Ty seš ale zlý. Objeví se tu další člen(ka), který zastává názor, že GS jsou cenově OK a zařadí se tak do naší malé skupinky a ty se na ní takhle oboříš. Asi zase závidíš, že je někdo mladý a štíhlý Chudák holka.... Snad to neodradí ostatní, fórum přece potřebuje víc takových nových aktivních přispěvovatelů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 ...ale tak co s nou nadiskutujem ked nerozumie po slovensky. akurat rozmyslam, ze ono to moze byt nakoniec velka vyhoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 ...ale tak co s nou nadiskutujem ked nerozumie po slovensky. akurat rozmyslam, ze ono to moze byt nakoniec velka vyhoda... aby si s moc nenahovaral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voyageusedutemps Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 Začínám se bát, zda jsem nevstoupila do jámy lvové.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 cibohachlopi, ale rychlo sa uci dievca.. obchodniku, ty kujóne, ze ty jej to na tajnasa prekladas do cestiny pozeram ze 51 prispevkov, snad uz bude klud. adminovi vopred dakujeme za pripadne premazanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2012 To určitě ne, instant je vlkodlak a já jsem kocour Poslyš, v ostatních sekcích to většinou nechají plavat, ale my jsme tu na tyhle výlevy trochu citlivější, hlídáme si to. Takže tady jsi narazila. Pokud nemáš nic k opravdové diskusi, tak jdi o dům dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se