david_svec Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 Vychází 4 nové modely: 2x Quartz: SBGX357 a SBGX265 2x GMT Automaty: SBGM257 a SBGM255 Moc se mi líbí ty GMT, ale tloušťka 14.1mm je docela odrazující. SBGX357: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGX265: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGM257: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGM255: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wawrik Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 SBGY041, 9R31, JDM 28 ks: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SLGA034, 9RA2, 40.0×12.1×47.4 mm, JDM 60 ks: SLGA037, 9RA5, JDM 60 ks: SLGW008, 9SA4, 38.6 x 9.95 x 45 mm, JDM 100 ks: SBGH375, 9S85, 37 mm, titan, JDM pre Eye Eye Isuzu 25 ks: SBGW324, 9S64, 36.5x11.7x42.7 mm, JDM 20 ks: 2
Harwey Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února najmensie (33mm) quartzky s 9F SBGX359 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SBGX361 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.hodinkee.com/articles/introducing-grand-seiko-33mm-snowflake-and-skyflake?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-021126&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW
david_svec Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Grand Seiko na W&W přijde s novými potápkami se Spring drive. Spekuluje se, že by měly mít rozumné rozměry.Tak snad to nezkazí 14mm tloušťkou.. RDT_20260407_230440.mp4
Senseeei Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Strasne som na to zvedavy. Podla tohoto zaberu by mohli byt prijemne tenke. Ach, dufam ze nebudem musiet letiet do Japonska treti krat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gooseman Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna (upraveno) Musím říci, že tyto jsou opravdu parádní. Velikost a regulace spony . Jen škoda, že nemají 5-ti denní Spring drive. Pozitivní je, že mají UFA movement. Pro mne doposud nej překvapení letošního roku. Upraveno 14. dubna uživatelem gooseman 2
dr.sphinx Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna "No-one asked for the (sic) better accuracy but we did." Nemohl jsem si nevzpomenout na nedávný Fourth Wheel : This is also the fundamental problem with Grand Seiko (and I say this as a fan): the brand thinks you sell watches by telling people how good they are, while Rolex et al realised a long time ago that you sell watches by making them well, and telling people how cool they’ll be if they wear them. A taky to píšu "as a fan". 1
Harwey Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna troska je to zabite tou useknutou hodinovou ruckou
gooseman Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna před 4 minutami, Harwey napsal: troska je to zabite tou useknutou hodinovou ruckou Je fakt, že je to jiné a musím uznat, že u většího modelu SLGA023 se mně ručky líbí asi více, avšak z mého úhlu pohledu (vlastníka SBGA031), je to příjemná změna.
dr.sphinx Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Pro mě zrovna tady useknutá ručka funguje - u Evo9 stylu mi obecně vadí, ale tuto dajvry, čili znevýznamněná hodinovka prima, Sinn T2 styl-a.
bacil.357 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Líbí se mi, jak ta hodinová ručka v celou hodinu navazuje na indexy. Rozměry parádní, vnitřnosti samo taky. Jen ta cena, jen ta cena.
vera8888 Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Paradni strojek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Salamaster Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Grand Seiko zachycuje pomíjivou krásu třešňového květu na ciferníku nového modelu Grand Seiko Heritage 62GS Sakura-Wakuba SBGH376 38mm, 100m WR , calibre 9S85 - in-house Hi-Beat s 55h rezervou https://monochrome-watches.com/2026-yellow-gold-grand-seiko-62gs-sakura-wakaba-sbgh376-review-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
dr.sphinx Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Jakoby svým novějším hi-beat kalibrům moc nevěřili Nebo nechtěj upravovat pouzdro. Cena haha (a to jsem dostatečně velkej magor na to, abych si nějaký FG GS třeba i někdy pořídil).
Mcmartini Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Mne sa veľmi páčia nové SBGY043 Iwao Blue. Vždy sa mi páčili Omiwatari či už SBGY007 alebo 013 s bielym ciferníkom. Veľkosť 38,5mm ideál.
Harwey Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Post vyssie doplneny o fotku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.hodinkee.com/articles/the-grand-seiko-sbgy043-iwao-blue?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-041526&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Pre fandov raw denim must have:) 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se