instant Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tie cierne... a lume.. to mi robia naschval totok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 A to sis myslel, že budeš mít chvilku klidu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Teda s tou lumi mi přijdou, že vypadaj o dost hůř. Přitom je to takový zbytečný.. stejnak to bude prd svítit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 hi beat limitka, SBGH031 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) Zaujimavy rozhovor s guru GS Akirom Ohirom - clovek ktory stal pri znovuzrodeni GS v roku 2000 je tam kopa zaujimavych informacii a tie vintazne kusky z jeho zbierky.. no za ten single pusher chronograph z Tokijskej olympiady by kolega chumpus predal ladvinu LINK edit: paci sa mi ze to je ortodoxny mechanikar, ziadne quartz, ziadne SD, na ruke ma tusim hi-beaty.. Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 no za ten single pusher chronograph z Tokijskej olympiady by kolega chumpus predal ladvinuAle vůbec ne, ten se dá sehnat celkem rozumně. Ledvinu bych dal za tento 5718-8000, ale obávám se, že jedna by nestačila btw, bílé antimagnetické mě berou čím dál tím víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Dost se mi líbí Teď ještě verzi s modrým ciferníkem bez struktur a o motivaci bude postaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 co mas proti valcovanemu plechu z Kawasakiho cisarskych zeleziarni? Dobre boli na podlahu vojnovych lodi, dobre ti budu aj na Seikach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 10. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Samozřejmě, že bych je bral, protože jak už jsem psal na WUS, na tomhle modelu je skvělý, že ho krásně sladíš s oblečením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 ty pocuj, seriozne takyto lacoste swetrik mam este v skrini, z cias ked som bol mlady, stihly a nadbytocne pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 @Facebook Clemiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 to je mazec !! proč tam rovnou nedaj hologram ?? ci je to zvíře, ty černý fleky ?? Ani se mi nechce věřit, že by to byl náš lev ?? Ale mám výhradu - plochý ručky a potisk na 6 jsou k tomu trapný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 a co by si chcel, 3mm vysoke rucky nech maju hodinky aspon 2 centy na vysku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Jako ja mam k tem modrym jen jednu vyhradu...jako vzdy bych uprednostnil cerny datovy venec s bilyma nebo stribrnyma cislicema...jinak jsou dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Už aj levíky si vykračujú všetky jedným smerom. Už žiaden zblúdilec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chromatic Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 nevite,kde by se nasel celkovy prehled aktualnich modelu Grand seiko? Nejvetsi jsem zatim nasel pri na official stranchach pri prednuti na japonstinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 a co by si chcel, 3mm vysoke rucky nech maju hodinky aspon 2 centy na vysku? Tak ke lvíčkům na krásném, takřka gotickém ciferníku minimálně krásně profilovaný a prolamovaný a né tyhlety banální oboustranně nabroušený šipky bez špičky .... kosočtverečky by jim slušely ......naproti tomu, tisk data mi přijde i na tom zvětšení přepychový, všechna čest, škoda, že je utopený v masivním rámečku - to nemám rád .... a fakt by datový věnec mohl být modrý, ale i takhle je prostě fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ciferník je teda lahůdka.... http://azfinetime.wordpress.com/2014/02/04/grand-seiko-spring-drive-sbga083/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) fajn fotky. Poloha té ručky nahoře na subciferníčku signalizuje plné nebo nedostatečné dotažení? Upraveno 4. února 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ručka dole = plne natiahnuté, relikt z radu Spring Drive, ktorý používal v podstate identický strojček. http://www.luxurytyme.com/seiko/spring6a.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se