obchodnik-o3 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.watchtime.net/nachrichten/breitling-transocean/ 2
Chorche Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Zrovna jsem je chtěl postnout, ale byl jsi rychlejší Úžasný hodinky! Datumovka je dost blízko středu, ale jinak jim téměř není co vytknout.
mrakodrap Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Měl jsem je va stejném provedení na ruce a jsou opravdu skvostné.
Mirek Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 na mě až moc jednoduchý, ale jako oblekovky dejme tomu.
filo-boxer Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Líbí se mi moc, ale 4.630 Euro za Etu...to nee. 1 1
Yubari Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 velmi velmi krasne oblekovky.. jednoduchost bych mozna vygradoval odebranim datumovky. 1
rancor Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 pekny pekny, osobne se mi vic ale libi ty chrona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
igor261069 Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) Jestli se nepletu, měly by mít inhousy? Líbí se mi moc, ale 4.630 Euro za Etu...to nee. Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem igor261069
Micey Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Breitling má nějakej nechrono inhouse..? Ne, ne?
Viktor Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Nový oblekovky od Breitlingu? Něco mi tu nehraje Jinak se mi zdaj nějak nudný. Jako Certiny DS nebo ty Marviny, co tu putovaly.
Hajek Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 In house je pouze chrono, bez chrona dobrý, nemají chybu, jsou dokonalé.... ale není to velké B
filo-boxer Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Jestli se nepletu, měly by mít inhousy? Tady píšou, že Eta a to samé jsem četl v Uhrem-Magazinu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Hodinky dobrý, ale takovej obrat v produkční řadě firmy mi zavání snahou o výdělek za každou cenu.Mezi nový Béčka se to nehodí a odkaz na vintage kousky tam taky nevidím. Nekoupil bych si je. (Ale je možný, že naživo to bude jiný kafe.)
mrakodrap Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Hodinky dobrý, ale takovej obrat v produkční řadě firmy mi zavání snahou o výdělek za každou cenu. Mezi nový Béčka se to nehodí a odkaz na vintage kousky tam taky nevidím. Nekoupil bych si je. (Ale je možný, že naživo to bude jiný kafe.) Já tam ten odkaz i vidím a na živou jsou moc pěkný. Jasně není to Breitling jak jej známe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tombed Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 (upraveno) taky ho tam vidím...pro mě je to zabité meshem ve Zlíně je mají v nabídce http://www.goldeligi...n-novinka-2011/ Upraveno 30. srpna 2011 uživatelem tombed
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2011 Já tam ten odkaz i vidím a na živou jsou moc pěkný. Jasně není to Breitling jak jej známe. Ty jsem neznal, díky.
X-Bob Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 .... Nekoupil bych si je. (Ale je možný, že naživo to bude jiný kafe.) Zkoušel jsem si ve verzi chrono v Arkádách na Pankráci. Verzi s tmavým i světlým ciferníkem. A velmi na mě zapůsobily. Právě na živo. A o to právě jde - já určitě nejsem příznivec oněch, no dejme tomu "robusních" Breitlingů, ale právě řada Transocean mě velmi oslovila a vrtá mi v hlavě A možná o to přesně jde - zkusit oslovit i klientelu, která by jinak reálně o B vůbec nezavadila. Proč ne?
Red Dwarf Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Ty první ale vůbec nevypadají jako Breitling. K obleku si je dokážu představit, ale pokud stojí opravdu 4630 EURo a mají ETU, tak si je může velký Bé nechat.
skalis Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Narozdil od sice nebrajtlingenovskyho, ale paradniho chrona mi tyhle pripadaji trochu nudne. A to jsem fanda jednoduchych hodinek. V sortimentu firmy to bude trochu jak pest na oko, ale uvidime, jak si povedou. Nicmene cena 4600 EUR za model s ETA strojkem s pouhym datumem mi prijde opravdu z rise snu. A pak, ze ceny nadsazuje jen Elton .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se