Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ale jo, cerny chrona na krokodylovi bych si asi umel predstavit na svym zapesti. ty bez chrona jsou fakf dost nudny, jako ty Marviny, co sem mel :) Az na to, ze Marviny s etou staly asi 15 :D

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

Breitling má nový web i se všema novinkama pro příští rok.

edit: sorry za OT, ale jak si ho tak procházím, celkem mě pobavila fotka SOH 38 v černým provedení. Tělo s korunkama pro chronografy, ciferník ale normální a hlavně to vroubkování lunety, jak je tam dvakrát :sick01: To soudruzi ve fotoshopu moc nezvládli.

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno

fakt že jo, mají zase nové stránky, ale je tam spousta starých modelů a přehmatů - proč to proboha pouští v takovém stavu ?

Odesláno

Breitling má nový web i se všema novinkama pro příští rok.

edit: sorry za OT, ale jak si ho tak procházím, celkem mě pobavila fotka SOH 38 v černým provedení. Tělo s korunkama pro chronografy, ciferník ale normální a hlavně to vroubkování lunety, jak je tam dvakrát :sick01: To soudruzi ve fotoshopu moc nezvládli.

... a potom si vyber hodinky!

• po měsíci...
Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Posted Image

Parádní hodinky, snad jediné Breitling, ktere bych dal na ruku.

Odesláno

Ty černý jsou super, 43 mm je pro mě akorát. Jen ta cena :sad01_anim:

Před časem jsem si říkal naprosto to samé :smile_anim:

Tyhle černé Transoceany jsou opravdu nádherné a perfektně by mi sedly, bohužel jediné co mi nesedí je ta cena :crying_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Na obrázku jsem z nich nikterak neomdléval, ale asi před měsícem jsem měl nějaké řízení ve Vídni a viděl jsem ty černé na živo. No paráda. Jak tento typ hodinek nemusím, Transocean v černém bych velmi mohl.

Odesláno

Omluvte nezkušeného učedníka, Eta jako Eta - ale u posledního maxipsova obrázku jsem spíš než z kulervoucího brandu omdlíval z až příliš nápadné podobnosti s touhle konfekcí...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

:pokey:

Bohužel nepatřím mezi "Novyje Russkije" - může mi proto někdo kvalifikovaný vysvětlit co jiného než ona "bold" značka dělá cenový rozdíl víc než 100 litrů?

Odesláno

Bohužel nepatřím mezi "Novyje Russkije" - může mi proto někdo kvalifikovaný vysvětlit co jiného než ona "bold" značka dělá cenový rozdíl víc než 100 litrů?

Datumka na 3 hodinach vypada lip, proto jsou o neco drazsi no... :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...