sibirnaya Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 (upraveno) ale jo, cerny chrona na krokodylovi bych si asi umel predstavit na svym zapesti. ty bez chrona jsou fakf dost nudny, jako ty Marviny, co sem mel Az na to, ze Marviny s etou staly asi 15 Upraveno 2. září 2011 uživatelem sibirnaya
Mirek Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 (upraveno) Breitling má nový web i se všema novinkama pro příští rok. edit: sorry za OT, ale jak si ho tak procházím, celkem mě pobavila fotka SOH 38 v černým provedení. Tělo s korunkama pro chronografy, ciferník ale normální a hlavně to vroubkování lunety, jak je tam dvakrát To soudruzi ve fotoshopu moc nezvládli. Upraveno 6. září 2011 uživatelem Mirek24
Hajek Odesláno 6. září 2011 Nahlásit Odesláno 6. září 2011 fakt že jo, mají zase nové stránky, ale je tam spousta starých modelů a přehmatů - proč to proboha pouští v takovém stavu ?
obchodnik-o3 Odesláno 6. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2011 Breitling má nový web i se všema novinkama pro příští rok. edit: sorry za OT, ale jak si ho tak procházím, celkem mě pobavila fotka SOH 38 v černým provedení. Tělo s korunkama pro chronografy, ciferník ale normální a hlavně to vroubkování lunety, jak je tam dvakrát To soudruzi ve fotoshopu moc nezvládli. ... a potom si vyber hodinky!
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Parádní hodinky, snad jediné Breitling, ktere bych dal na ruku.
financ Odesláno 11. října 2011 Nahlásit Odesláno 11. října 2011 Ty černý jsou super, 43 mm je pro mě akorát. Jen ta cena
Vlcak Odesláno 13. října 2011 Nahlásit Odesláno 13. října 2011 Ty černý jsou super, 43 mm je pro mě akorát. Jen ta cena Před časem jsem si říkal naprosto to samé Tyhle černé Transoceany jsou opravdu nádherné a perfektně by mi sedly, bohužel jediné co mi nesedí je ta cena
mrazik Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Na obrázku jsem z nich nikterak neomdléval, ale asi před měsícem jsem měl nějaké řízení ve Vídni a viděl jsem ty černé na živo. No paráda. Jak tento typ hodinek nemusím, Transocean v černém bych velmi mohl.
Andrej888 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Krásné a elegantné oblekovky.
Radek124 Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Omluvte nezkušeného učedníka, Eta jako Eta - ale u posledního maxipsova obrázku jsem spíš než z kulervoucího brandu omdlíval z až příliš nápadné podobnosti s touhle konfekcí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel nepatřím mezi "Novyje Russkije" - může mi proto někdo kvalifikovaný vysvětlit co jiného než ona "bold" značka dělá cenový rozdíl víc než 100 litrů?
Potkan Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 Bohužel nepatřím mezi "Novyje Russkije" - může mi proto někdo kvalifikovaný vysvětlit co jiného než ona "bold" značka dělá cenový rozdíl víc než 100 litrů? Datumka na 3 hodinach vypada lip, proto jsou o neco drazsi no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se