straspol Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Stane se. Kolega takhle zmrvil nadpis na 8000 letáků, zakázka za 50000Kč. A všimnul si toho asi až za měsíc, když už byly všechny rozdané.Je to peklo, jako třeba když kontroluješ booklet na CD, taky to dělá víc lidí, nakonec i interpret, aby se předešlo chybám, které uniknou designérům, grafikům, tiskařům...a ani muzikant neobjeví všechno... vždycky se nějaká bota objeví, a vždycky až když je vytištěných 2500 kusů...kua... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Je to peklo, jako třeba když kontroluješ booklet na CD, taky to dělá víc lidí, nakonec i interpret, aby se předešlo chybám, které uniknou designérům, grafikům, tiskařům...a ani muzikant neobjeví všechno... vždycky se nějaká bota objeví, a vždycky až když je vytištěných 2500 kusů...kua...Jasný, ale dostaneš podělanou reklamu a "hrdě" si ji vystavíš v centru města, nebo zatneš zuby, ještě chvilku bez ní vydržíš a budeš reklamovat?B-ha jeho, česká firma, české hodinky, individuální přístup, snaha o vstup do vyšší střední (alespoň cenové) ligy a k tomu tohle? Diletanství, skoro tomu až nevěřím, vždyť je to "ten náš Prim" a ne MPM.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Gramatický chyby bývají i v jejich e-mailech s nabídkama a i v těch přiloženejch letácích, hned to ale mažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Jsou to normalni amateri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Jsou to normalni amateri.Jsi na ne moc prisnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 treba je to zamer uz jen to, jak se tu o tom zdvihla diskuze - jasnej zamer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Nééé, určitě nekoho nenapadne dávat paralelu mezi výstupní kontrolu marketingových materiálů a výstupní kontrolu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Včera jsem vysvětloval synovi, že i když bitku nezačal, kopat do ležícího na zemi už není nutné. Tahle parta (v Eltonu) to vzala za špatný konec. Škoda. Slov. Upraveno 17. října 2013 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jo, a upozornil si je vlastně na to?Nebo někdo jinej mailem? Tak jsem po delší době navštívil pánskou pasáž. Hned na začátku (šel jsem z Ovocnýho trhu) zklamání, už tam není Wine and Food, takže sbohem skvělý italský preso za 29 korun. Celá pasáž je nějaká mrtvá, skoro nikdo tam ve čtyři odpoledne nebyl. V obchodě Prim teda jeden člověk byl, ale vypadal, jako kdyby trochu zabloudil. Jinak obchod pořád pěknej, elegantní. ALE u vchodu z Příkop je tohle "výrábění" prim vyrabi2.jpg A aby toho nebylo dost, tak o pět metrů dál ještě jednou prim vyrabi1.jpg To tam někdo neumí česky, nikdo nic nekontroluje nebo na to jenom kašlou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Že to autorům uteklo, stane se - když na něco koukáte posté, tak to už prostě nevidíte. Ale proč to osazenstvo prodejny nějak neopravilo - samolepka, trochu laku na nehty ...Že by to byl opravdu záměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) :D tipuju, že na to kašlou. Co oči (v dáleké Praze) nevidí, srdce nebolí ...... Ale je pořád možnost ( já ji nevidím, jen připouštím) , že jde o záměrnou přesmyčku, aby zaujali kolemjdoucí ......... třeba chtějí hyenizovat na úspěchu mpm Q !!! a být roztomilí, jak v čínské restauraci Upraveno 17. října 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Že by to byl opravdu záměr? Ale je pořád možnost ( já ji nevidím, jen připouštím) , že jde o záměrnou přesmyčku, aby zaujali kolemjdoucí ......... třeba chtějí hyenizovat na úspěchu mpm Q !!! Jó jasný, však kdo by od společnosti, co vyrábí hodinky, očekával preciznost, že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tak se tam někdo stavte a řekněte jim, že tam mají chybu a sledujte reakce. Třeba je to záměr, nebo jsou to jelita. Ono je jedna věc tohle vyrobit a druhá to tam vylepit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 OK nechci se dohadovat, ale mesíčně si necháváme tisknout řádově tisíce brožur a když jde do tisku nějaká nová funguje takzvané KOLEČKO.Jak jsem psal poprvé, když to ten tiskař ( kontrolor) přehlédne napoprvé již si toho potom nevšimne a tak to ze zkušenosti je, pprostě to už nevidí, mozek si to uloží jako, že je to v pořádku.I přes kolečko je občas něco zmršené a to si buďte jisti. Uf.:-( Navíc si myslím, že jde o hodinky a hodnotit někoho a kydat na něho amaterismus a podobně podle brožury je laciné, ale budiž jestli to tak cítíte. Být to v jiném vlákně tak by se Panedge zblaznil, kdybych napsal že jsou cikáni všichni zloději a naprosto zbyzečná přítěž pro stát, pro že vím že jich pár ale opravdu pár dělá trochu neplechu. :-) No a tady dělá rychlé soudy. Longu,chapu a obdivuju tvoji shovivavost,ale jakej by byl rozdil,kdyby udelali hrubku v iy?Tohle je stejne trapny,promin,ale myslim si,ze i kdyby to kontroloval jeden clovek(v tiskarne)a mel osm trid zakladky,MUSI tohle eliminovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 OK nechci se dohadovat, ale mesíčně si necháváme tisknout řádově tisíce brožur a když jde do tisku nějaká nová funguje takzvané KOLEČKO.Jak jsem psal poprvé, když to ten tiskař ( kontrolor) přehlédne napoprvé již si toho potom nevšimne a tak to ze zkušenosti je, pprostě to už nevidí, mozek si to uloží jako, že je to v pořádku.I přes kolečko je občas něco zmršené a to si buďte jisti. Uf.:-( Navíc si myslím, že jde o hodinky a hodnotit někoho a kydat na něho amaterismus a podobně podle brožury je laciné, ale budiž jestli to tak cítíte. Být to v jiném vlákně tak by se Panedge zblaznil, kdybych napsal že jsou cikáni všichni zloději a naprosto zbyzečná přítěž pro stát, pro že vím že jich pár ale opravdu pár dělá trochu neplechu. :-) No a tady dělá rychlé soudy.Longu, ale tady přece vůbec nejde o tiskárnu a chybu, co se prostě stane, tady jde o to, že by mě zajímalo, jestli by sis opakovaně vystavil před firmu ceduli "Přyjeťte nakoupit k nám".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 long-ja bych se nezblaznil,ani mi nevadej reci o tom,ze cikani jsou zlodeji a nemakacenka-to vsichni vedi.Vadi mi,kdyz to sklouzava do rasistickyho extremismu(vyhladit je a podobny blaboly).A k tomu Primu-kdyz prodavam hodinky za kilo,tak by mely bejt vyrobeny precizne,coz u Primu uplne neplati.A takovyhle kraviny,jako je chyba na letaku k tomu jen prispiva.Je to blbost,ale uz to vrha spatnej stin na prodejnu.Co dela vedouci?Ten to nevidi,nebo na to se.re nebo co?Prece s tim musim neco udelat.To je to samy,jako kdyz ma nakej obchod spinavou vylohu,je to znamka toho,ze se na to kasle-a to je u me amaterismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jo jo mě to netrklo, ale teď jak jsi to napsal si myslím, že v rámci úspory nechali plakáty tisknout v tiskárně u Rejží. :-) Jo a nevystavil., to je jasňačka.Longu, ale tady přece vůbec nejde o tiskárnu a chybu, co se prostě stane, tady jde o to, že by mě zajímalo, jestli by sis opakovaně vystavil před firmu ceduli "Přyjeťte nakoupit k nám".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Frantiku ty ses ale zlej:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Frantiku ty ses ale zlej:-)))......ale uprimnej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se