Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

Stane se. Kolega takhle zmrvil nadpis na 8000 letáků, zakázka za 50000Kč. A všimnul si toho asi až za měsíc, když už byly všechny rozdané.

Je to peklo, jako třeba když kontroluješ booklet na CD, taky to dělá víc lidí, nakonec i interpret, aby se předešlo chybám, které uniknou designérům, grafikům, tiskařům...a ani muzikant neobjeví všechno... vždycky se nějaká bota objeví, a vždycky až když je vytištěných 2500 kusů...kua...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to peklo, jako třeba když kontroluješ booklet na CD, taky to dělá víc lidí, nakonec i interpret, aby se předešlo chybám, které uniknou designérům, grafikům, tiskařům...a ani muzikant neobjeví všechno... vždycky se nějaká bota objeví, a vždycky až když je vytištěných 2500 kusů...kua...

Jasný, ale dostaneš podělanou reklamu a "hrdě" si ji vystavíš  v centru města, nebo zatneš zuby, ještě chvilku bez ní vydržíš a budeš reklamovat?

B-ha jeho, česká firma, české hodinky, individuální přístup, snaha o vstup do vyšší střední (alespoň cenové) ligy a k tomu tohle?   Diletanství, skoro tomu až nevěřím, vždyť je to "ten náš Prim" a ne MPM..

Odkaz ke komentáři

Jo, a upozornil si je vlastně na to?

Nebo někdo jinej mailem?

Tak jsem po delší době navštívil pánskou pasáž. Hned na začátku (šel jsem z Ovocnýho trhu) zklamání, už tam není Wine and Food, takže sbohem skvělý italský preso za 29 korun. Celá pasáž je nějaká mrtvá, skoro nikdo tam ve čtyři odpoledne nebyl. V obchodě Prim teda jeden člověk byl, ale vypadal, jako kdyby trochu zabloudil.  Jinak obchod pořád pěknej, elegantní. ALE u vchodu z Příkop je tohle "výrábění"

attachicon.gifprim vyrabi2.jpg

A aby toho nebylo dost, tak o pět metrů dál ještě jednou

attachicon.gifprim vyrabi1.jpg

To tam někdo neumí česky, nikdo nic nekontroluje nebo na to jenom kašlou ?

Odkaz ke komentáři

:D :D :D      tipuju, že na to kašlou. Co oči (v dáleké Praze) nevidí, srdce nebolí ......

Ale je pořád možnost ( já ji nevidím, jen připouštím) , že jde o záměrnou přesmyčku, aby zaujali kolemjdoucí ......... třeba chtějí hyenizovat na úspěchu mpm Q !!! :D a být roztomilí, jak v čínské restauraci 

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Že by to byl opravdu záměr?

Ale je pořád možnost ( já ji nevidím, jen připouštím) , že jde o záměrnou přesmyčku, aby zaujali kolemjdoucí ......... třeba chtějí hyenizovat na úspěchu mpm Q !!! :D

Jó jasný, však kdo by od společnosti, co vyrábí hodinky, očekával preciznost, že ano :lol2:

Odkaz ke komentáři

OK nechci se dohadovat, ale mesíčně si necháváme tisknout řádově tisíce brožur a když jde do tisku nějaká nová funguje takzvané KOLEČKO.

Jak jsem psal poprvé, když to ten tiskař ( kontrolor) přehlédne napoprvé již si toho potom nevšimne a tak to ze zkušenosti je, pprostě to už nevidí, mozek si to uloží jako, že je to v pořádku.

I přes kolečko je občas něco zmršené a to si buďte jisti. Uf.:-(

Navíc si myslím, že jde o hodinky a hodnotit někoho a kydat na něho amaterismus a podobně podle brožury je laciné, ale budiž jestli to tak cítíte.

Být to v jiném vlákně tak by se Panedge zblaznil, kdybych napsal že jsou cikáni všichni zloději a naprosto zbyzečná přítěž pro stát, pro že  vím že jich pár ale opravdu pár dělá  trochu neplechu. :-) No a tady dělá rychlé soudy.

Longu,chapu a obdivuju tvoji shovivavost,ale jakej by byl rozdil,kdyby udelali hrubku v iy?Tohle je stejne trapny,promin,ale myslim si,ze i kdyby to kontroloval jeden clovek(v tiskarne)a mel osm trid zakladky,MUSI tohle eliminovat..

Odkaz ke komentáři

OK nechci se dohadovat, ale mesíčně si necháváme tisknout řádově tisíce brožur a když jde do tisku nějaká nová funguje takzvané KOLEČKO.

Jak jsem psal poprvé, když to ten tiskař ( kontrolor) přehlédne napoprvé již si toho potom nevšimne a tak to ze zkušenosti je, pprostě to už nevidí, mozek si to uloží jako, že je to v pořádku.

I přes kolečko je občas něco zmršené a to si buďte jisti. Uf.:-(

Navíc si myslím, že jde o hodinky a hodnotit někoho a kydat na něho amaterismus a podobně podle brožury je laciné, ale budiž jestli to tak cítíte.

Být to v jiném vlákně tak by se Panedge zblaznil, kdybych napsal že jsou cikáni všichni zloději a naprosto zbyzečná přítěž pro stát, pro že  vím že jich pár ale opravdu pár dělá  trochu neplechu. :-) No a tady dělá rychlé soudy.

Longu, ale tady přece vůbec nejde o tiskárnu a chybu, co se prostě stane, tady jde o to, že by mě zajímalo, jestli by sis opakovaně vystavil před firmu ceduli "Přyjeťte nakoupit k nám"..

Odkaz ke komentáři

long-ja bych se nezblaznil,ani mi nevadej reci o tom,ze cikani jsou zlodeji a nemakacenka-to vsichni vedi.Vadi mi,kdyz to sklouzava do rasistickyho extremismu(vyhladit je a podobny blaboly).A k tomu Primu-kdyz prodavam hodinky za kilo,tak by mely bejt vyrobeny precizne,coz u Primu uplne neplati.A takovyhle kraviny,jako je chyba na letaku k tomu jen prispiva.Je to blbost,ale uz to vrha spatnej stin na prodejnu.Co dela vedouci?Ten to nevidi,nebo na to se.re nebo co?Prece s tim musim neco udelat.To je to samy,jako kdyz ma nakej obchod spinavou vylohu,je to znamka toho,ze se na to kasle-a to je u me amaterismus.

Odkaz ke komentáři

Jo jo mě to netrklo, ale teď jak jsi to napsal si myslím, že  v rámci úspory nechali plakáty tisknout v tiskárně u Rejží. :-)

Jo a nevystavil., to je jasňačka.

Longu, ale tady přece vůbec nejde o tiskárnu a chybu, co se prostě stane, tady jde o to, že by mě zajímalo, jestli by sis opakovaně vystavil před firmu ceduli "Přyjeťte nakoupit k nám"..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...