Jan_Jan_2006 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ano, koná. Pro příchozí jsem osobně vybíral moravská vína, která se budou pít. Je na co se těšit!Tak co?!Můžou se té slávy zítra účastnit i řadoví Primkaři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nejsem sice hlavní organizátor té akce, ale pokud to bude opravdový primkař ze zdejšícho fóra , tak je samozřejmě vítán. Nejlépe s novoměstskými primkami na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nejsem sice hlavní organizátor té akce, ale pokud to bude opravdový primkař ze zdejšícho fóra , tak je samozřejmě vítán. Nejlépe s novoměstskými primkami na ruce.Jupííí!!!Přijdu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nejsem sice hlavní organizátor té akce, ale pokud to bude opravdový primkař ze zdejšícho fóra , tak je samozřejmě vítán. Nejlépe s novoměstskými primkami na ruce. Já jsem zrovna v té době s děckama na bazéně. Takže se stavím až někdy. Však to mám 20 metrů z kanclu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Já jsem zrovna v té době s děckama na bazéně. Takže se stavím až někdy. Však to mám 20 metrů z kanclu. Príjdeš o chlebíček, si ho teda s dovolením rozdělíme napůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Pokud chceš chlebíček, budeš muset při vstupu do prodejny nahlas odcitovat heslo (Koza...). Pamatuješ si ho ještě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Postuju pár nesmělých mobilovek z dnešního slavnostního otevření prodejny Primu v Ostravě. Díky Accutronovi, pí Krskové za pokec, PetroviM za to, že nás "propašoval" na pozvánku + 1 osoba asi 5, (nutno podotknou, že lidem z Primu to nevadilo), vybral bych si a asi i časem vyberu, jo a se Zekonem pojedem do fabriky, tím pádem máme ještě 2 volné místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tome pěkně jsi to nafotil. Tak kolik bylo chlebíčků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Tož je to tak!Mame na Ostravě fajnu prodejnu!Proč? Bo...Uvitani bombove, fajny kolektiv, kusek od Stodolni...Dík celemu vedeni firmy, zejmena pak mistru Accutronovi a fajne babě Krskové!!! Otázka do fóra: Myslíte, že bude druhý díl knihy "Hodinky Prim 1954-1994"? Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem Jan_Jan_2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Pěkné a příjemné prostředí, Accutron na roztrhání, p. Krsková ochotná a příjemná, fůra kluků z Ostravy, okolí a z Beskydské buňky, no prostě vše, jak má být....Všem díky za příjemný podvečer. Kdo nebyl, skočte nakouknout. Orlíky s bílým cifrem jsou velmi pěkné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tome pěkně jsi to nafotil. Tak kolik bylo chlebíčků? Žádný nebyly, lae bylo selátko či co to bylo, řízečky, rostbeefek či co to bylo, víno, pivo, šampičko, ale na to nebyl čas. Tož je to tak!Mame na Ostravě fajnu prodejnu!Proč? Bo...Uvitani bombove, fajny kolektiv, kusek od Stodolni...Dík celemu vedeni firmy, zejmena pak mistru Accutronovi a fajne babě Krskové!!! Otázka do fóra: Myslíte, že bude druhý díl knihy "Hodinky Prim 1954-1994"?Synku a kery ty si byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Žádný nebyly, lae bylo selátko či co to bylo, řízečky, rostbeefek či co to bylo, víno, pivo, šampičko, ale na to nebyl čas. Synku a kery ty si byl? Měl jsem na ruce Primky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Měl jsem na ruce Primky! To asi všichni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 TožTaky, díky za vřele přivítání pohoštění, fajn pokec jak Accutronovi tak i ostatním členům.A prodejničce přeju, ať ji to v té razovite Ostravě šlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Synci a na tu papirovu tašu,co nam dali s vínem do mraziveho večera to tu ani nepišete,nebo už jste zapomněli.Jo jo,bylo tam fajn a před PANEM Hovorkou smekám klobouk a hluboce se klaním! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Otázka do fóra: Myslíte, že bude druhý díl knihy "Hodinky Prim 1954-1994"?Budou /teda bude/ druhý díl,ale chce to nechat dozrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Jak dlouho potrvá, než se ostravská prodejna objeví v seznamu? http://prim.cz/kontaktc.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No, už jsem tam byl. Hodinek dostatek, včetně modelů. o kterých se člověk jinak nedozví, ale propagace pokulhává. Na stránkách Eltonu - prodejních místech - ostravská není, A kdybych to nečetl tady, tak se ani nedozvím, že ji otevřeli. Na stránkách se to stále nezmiňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Kluci, musite vydrzet. Marketingove oddeleni v Eltonu si prave overuje ne prilis verohodnou informaci, ze nekde na severu, pobliz hranic s PL a SK se pry nachazi nejake mesto jmenem Ostrava. Dalsi vyvoj se bude odvijet podle toho, zda se tato informace potvrdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 http://prim.cz/novinky.php?act=show&id=377 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se