aCIDfire Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 No tak jsem taky měřil,mám 170 mm jako odklizec,..taky nechápu těch 47mm, už když jsem si zkoušel 42mm-trový hod.,tak to bylo tak tak,větší už by napříč přesahovaly zápěstí.
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Tak to jsem asi blbe meril..protoze nic neprecuhuje?
Radimk Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 No dobrách 21cm. Ale tö při mé výšce 190cm a váze metrák je akorát. Jojo my kluci z Moravy jsme !!
Bobisek Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 No mam 18 cm a myslel jsem si celou dobu, ze je to damska ruka: ejhle, on to skoro prumer! Musim ale rict, ze cokoliv nad 40 mm uz na moji ruce vypada spise jako vtip nez hodinky a pomalu pak nepretahnu manzetu kosile...
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 OK, tak po radnem premereni je to 18mm prave zapesti skoro 18 leve Ale podle mne to neni ani tak o obvodu jako o sirce zapesti a tvaru/rozmeru hodinek. Par rychlych prikladu.. 42mm 43mm 44mm
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Je teda fakt, ze tyhle 47mm "orloje" jsou uz na hrane
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Ano ty Zena jsou "jako" longinesy. Koupil jsem je jen proto, ze zatim nemam pravy Longines a byla to super koupe, no nevem to! Ale duvod byl i to, ze az budu mit ty Longinesy, tak je pak chci porovnat. Co se tyka O&W, jo to je taky pekna znacka. Zatim mam jenom tyhle jedny, ale ve "wish" listu jsou dalsi Ale neodbihejme od tematu..
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Jak rikam, je to uplne v pohode. Jediny problem ktery mam, je v zime, kdyz se chci podivat na hodinky a mam je pod bundou. Je nekdy docela problem je vydolovat Ale noseni je OK. Je treba si to ale odzkouset. Lip se nosi hodinky, ktere nejsou prilis vysoke. Optimalni velikost, ktera mi vyhovuje je v rozmezi 42-44mm. Tech 47mm je uz docela extrem, priznavam. Ale da se a je to v podstate takova zkouska na to, az budu mit jednou BigPilot (..haha..zitra bezim kupovat) Ale clovek musi mit nejaky sen, ne? A jelikoz tech 47mm zvladam OK, Big Pilot nebude problem ani v nejmensim.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Máš pravdu, je to spíš o výšce, speciálně v zimě Koukám, že je nosíš dost utaženě? Já mám radši volnější, takže mi v létě spadávají dost dolů. Těch 47 jsem ještě nezkoušel, ale asi by to bylo na mě moc. A to mám o trochu větší obvod.
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Těch 47 jsem ještě nezkoušel, ale asi by to bylo na mě moc. A to mám o trochu větší obvod. Je to jen o prekonani predsudku..fakt. Ja jsem zacinal s 35 mm hodinkama, ale nejak se mi to nezdalo. Pak jsem vicemene nahodou koupil ty O&W a rekl jsem si, ze kdyz se da TOHLE, tak cokoliv pod nebude problem. A kdyz treba tyden nosim 42-44 hodinky, tak mi pak pripadaji smesne male i 40mm prumery. Ale pod 40 uz fakt nejdu. Sice nejake mam, ale ty mam spis v planu zrenovovat a pak prodat/vymenit. Jinak ja je nechavam taky asi o jednu dirku volnejsi. Na tech fotkach to je utahnute vcemene nahodou.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Teď nosím Samuraie s průměrem 43 mm, zatím největší, které jsem měl. A je to, řekl bych, tak na hranici. Ony jsou taky dost vysoké. Budu si muset nějaké větší koupit a uvidíme Mezi svátky jsem viděl v jedněch starožitnostech v Praze starší IWC, předělané do pouzdra od kapesních a měly 54-55 mm. Co ty na to?
odklizec Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 To uz se mi zda moc. Mi se sice libi tyhlety predelavky kapesnich hodinek na naramkove, ale musi to byt tak do 47mm
Dali Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 Mán obvod 20 nebo 20,5 cm a pokaždé když kupuju hodinky s koženým řemínkem tak jsem na poslední dírce, takže si musím bud objednávat XL řemínek, nebo čekat, až jim dojde a vymění mi ho ,protože většinou ho nemají na skladě a když mají tak je tutově v jiné barvě než chci. Zaujala mě ta přestavba kapesních hodinek, na e BAY se dají koupit cibule všech velikostí, a nějaké také vlastním. Máte někdo s přestavbou zkušenosti? Kde se to dá objednat? Vlastníte nějaké přestavby? To Odklizec odkazy a fotky sem případně nové téma.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 To Dali: V tom starožitnictví jim to prý dělá nějaký šikovný hodinář. Odkud jsi?
Dali Odesláno 6. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2006 to Kamil Už jsem doplnil místo, i když Praha není úplně přesné, bydlím 14 km od Prahy. Nějakou přestavbu jsem kdysi viděl na netu a moc mě to láká. nádherné strojky a úžasné tikání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se