Adam99 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Tohle mi dnes přistálo v mejlu: Co všechno je možné, představuje nová limitka Fortis nazvaná FRISSON (mrazení). Autorem je opět Rolf Sachs, který rád svými nápady šokuje a zároveň přichází s fantastickými inovacemi. Fanoušci Fortis jistě vzpomenou na legendární IQ edici. Sklíčko FRISSON je při běžném nošení jakoby zmražené, potažené ledovou vrstvou. Pod dotykem "roztaje" a odkryje pohled na bílý designový číselník. Tak tohle tu ještě nebylo! Opravdu fascinující a originální nápad... Chcete-li se odlišit, máte příležitost. K dispozici bude 999 kousků na světě v předpokládané ceně kolem 30.000 Kč. Technické informace, ref. 595-11-82-S: strojek: švýcarský automat s 25 kameny pouzdro: ušlechtilá ocel, průměr 40mm vodotěsnost: 20bar, šroubovací korunka sklíčko: minerální se speciální úpravou řemínek: transparentní silikon, překládací spona limitovaná edice: 999 ks Zdroj textu a fotek Upraveno 8. září 2011 uživatelem Adam99
mrakodrap Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak to je super nápad. Určitě zajímavé hodinky. Jak to mají asi udělaný?
haloss Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Zmrazené sklíčko je super, ale na druhou stranu by mi bylo líto, že nejde vidět ten, podle mě skvělý, cifr...
Radek124 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Tak tomuhle aspoň říkám vkusná a zároveň originální "casual" limitka - místo věčných "ještě víc pancéřovaných" potápek pro kancldajvery a lítajících tourbillonů pro novyje russkije vzít poctivé normální hodinky, dát na ně (překvapivě celkem vkusný) "propiskou malovaný" ciferníček - a před nechápajícími pohledy ho decetně zamaskovat "jinovatkou"!
instant Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 ...ako keby dotykove mobily nestacili ale limitka je to doslova "cooool"!
Radek124 Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 ...I když, opravdu by mě zajímalo jak funguje to "Wiping the wet finger over or breathing upon the frostet glass will bring total clarity" Ten dotyk (=dočasná změna tlaku->dočasná změna skupenství) by mi ještě mozek pobral, ale jak by to asi mělo reagovat na to "dýchnutí", když jsou hodinky na ruce (=zahřáté na teplotu ruky, majitelé ABC hodinek s teploměrem asi tuší která bije) a nebo zahřáté na sluníčku? A nebo ten efekt "orosené flašky vodky" bude fungovat jenom za švýcarské pokojové teploty a jen určitou dobu po nasazení hodinek na ruku?
tmoris Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 vzdy kdyz si clovek o necem rika, ze tam uz neni co vymyslet, tak se objevi nekdo, kdo dokaze presvedcit o opaku. super napad. taky by me zajimala ta technologie
StanoBare Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Pripomenulo mi to zubnú kefku, ktorú ak držíte istý čas, zmení farbu (teplom z dotyku dlane) - deti tak vedia ako dlho si majú čistiť zuby. Fungovalo to +/-, ale zaujímavé to teda bolo Fortis v spolupráci so Sachsom chybu rozhodne neurobili a jeho limitky sú s nápadom (nepolemizujem - užitočné vs. pro forma) na rozdiel od u zvučnejších značiek.
Vlcak Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Odesláno 9. září 2011 Jsem moc zvědavý jak to bude vypadat v reále. Rozhodně tip na zajímavé hodinky. Zejména v parném létě může být super chodit se zamrzlými hodinkami
adet Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Velice zajímavá myšlenka, ale popravdě by se mi asi nechtělo dotýkat se skla pokaždé když se chci podívat kolik je hodin
Harry Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 Copak dotýkat, ale živě vidím tu scénku: Slunce, pláž, vedro a slečna co jde okolo vidí hodinky a ptá se kolik je hodin. "to musíš dýchnout na sklíčko, zlato, nějak mi zamrzlo..." Slečna na něj dýchne, ono se to zprůhlední... "jůůů"...
lib Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Odesláno 10. září 2011 V 10. 9. 2011 v 17:44, 'Harry' napsal: Copak dotýkat, ale živě vidím tu scénku: Slunce, pláž, vedro a slečna co jde okolo vidí hodinky a ptá se kolik je hodin. "to musíš dýchnout na sklíčko, zlato, nějak mi zamrzlo..." Slečna na něj dýchne, ono se to zprůhlední... "jůůů"... A kde v té scénce tu levačku držíš? Nahoře, nebo někde pod pasem?
Prorok Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Zdravím, měl jsem je v úterý na ruce a opravdu jsou neuvěřitelné. Velmi jsem přemýšlel, jestli je nekoupím Mají je v prodejně Fortisek na Václaváku a bylo mě řečeno, že v ČR jsou jen 3 kousky. Ceny je 29.990,-Člověk je s nimi opravdu originální Tom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se