kubson Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Kluci a holky, prosím pomozte mi s výběrem nových hodinek, Předsevzetí do nového roku znělo jasně ale už se v tom opravdu plácám. Parametry výběru jsou poměrně široké: - něco z portfolia Chronoshopu - mechanika, automaty Různě se potácím mezi Airmany, DC od Damaska, nebo snad něco od Sinnu? Líbí se mi i Archimede Chrono Klassik, nebo Limes Chyros, něco s šedým cifrem od MeisterSinger? ale pořád mám pocit, že mi něco z hledáčku uniká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Nebuď skrblík a dej vydělat konkurenci, kup si něco, co neprodáváš. Budeš z nich mít větší radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 ? ale pořád mám pocit, že mi něco z hledáčku uniká? Hm, tak to jsme dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Nebuď skrblík a dej vydělat konkurenci, kup si něco, co neprodáváš. Budeš z nich mít větší radost. takové hodinky mám a už mě nebaví pořád vysvětlovat, že je nepordáváme atd. #tunacan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 měl jsem v podstatě vybráno - Sinn 358 Jubilaum, ale vyprodali je tak rychle, že mám smůlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 SST Chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 SST chrono, páč se ti líbí... Sinn 103 Diapal páč jsou fakt pěkné překonat ego a zabrousit do vod společníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 JayDollovy iwececka. at me prestanou mucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 SST chrono, páč se ti líbí... Sinn 103 Diapal páč jsou fakt pěkné překonat ego a zabrousit do vod společníka Dobrej nápad! Kuba sám je trošku ušatej; že by si k tomu ještě pořídil ušatý hodinky? To by šlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 JayDollovy iwececka. at me prestanou mucit Ano, ano, prosííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 ? ale pořád mám pocit, že mi něco z hledáčku uniká? ..co třeba tento "trochu" výraznější styl oblekovek: Má to několik výhod: - není pochyb, co je předmětem podnikání jejich nositele; - zákazník v shopu nemusí pracně zjištovat kolik je hodin či pokradmu pokukovat po cizím zápěstí - koukne na prodejce a hned je mu "to" jasné - padnou k jakémukoliv obleku; - je to učiněný "babolap" (a podle výrazu některých děvčat se zdá, že na velikosti přeci jen záleží). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 takové hodinky mám a už mě nebaví pořád vysvětlovat, že je nepordáváme atd. #tunacan Sportovní máš, tak si vezmi nejlepší a nejčistší klasiku. Max Bill Chrono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Max Bill Chrono. To jsi na to kápnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Já myslím, že Airmany by byly dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 včera tady byl Roman a prý nemám být blbej a vzít SST, zatím je hypnotizuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 včera tady byl Roman a prý nemám být blbej a vzít SST, zatím je hypnotizuju ty máš neskutečný dar vyfotit hodinky tak blbě, že to snad ani víc nejde . Sim, dám sem fotku, co jsem ti včera poslal v SZ. A pamatuj na má slova Kubo, černej krokodýl s černou nití, max. tmavě modrou, pokud vezmeš ten měňavkovej cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 včera tady byl Roman a prý nemám být blbej a vzít SST, zatím je hypnotizuju Všeobecně se ví, že mám velmi dobrý vkus, takže bys měl vzít můj názor v potaz: jsou to ty nejošklivější hodinky, který máš na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 (upraveno) Kluci a holky, prosím pomozte mi s výběrem nových hodinek, Předsevzetí do nového roku znělo jasně ale už se v tom opravdu plácám. Parametry výběru jsou poměrně široké: - něco z portfolia Chronoshopu - mechanika, automaty Různě se potácím mezi Airmany, DC od Damaska, nebo snad něco od Sinnu? Líbí se mi i Archimede Chrono Klassik, nebo Limes Chyros, něco s šedým cifrem od MeisterSinger? ale pořád mám pocit, že mi něco z hledáčku uniká? Už bylo na čase a obdivuju, že jsi vydržel tak dlouho Je to šílený, ale za (skoro) 6 let na chronomagu mi prošlo rukama 40 hodinek přesně. Momentálně mi dělají společnost hlavně Archimede Pilot chrono. Ale to by oproti klasickým pilotkám asi velká změna nebyla... Otázka je, jestli chceš spíš sportovní, společenské, nebo nějaké univerzální? Jinak "špatný nejsou" Sinn 903 St Upraveno 14. října 2011 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Sinn 6000, ty jsou naprosto fešácký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelBr Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Sinn 6000, ty jsou naprosto fešácký Ty jsou parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se