Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkně ten marketing funguje. Za normálních okolností bych se na hodinky Bulgari ani nepodíval. Ale vzhledem k tomu, že fandím ragby a Nový Zéland (All-black - název reprezentace) je můj favorit, tak bych tyto hodinky na ruce hrdě nosil.

Odesláno

Napriek tomu, že som zástanca klasických hodiniek, musím uznať že majú ničo do seba, a vedel by som si predstaviť príležitosti, kedy by som si ich dal :)

Odesláno

Na první pohled se mi líbily, ale po rozkliknutí článku mě to přešlo. Pouzdro 56mm - kdy tenhle růst skončí? Strojek 25.6 mm pak v takových hodinkách působí směšně. Pěkný je ten big date a nevím co znamená chronosprint funkce. Je tam vteřinovka, ale ty hodiny? Je to nějaký typ chronografu, či co? Vtipná je taky etuje ve tvaru ragbyového míče.

Odesláno

Na první pohled se mi líbily, ale po rozkliknutí článku mě to přešlo. Pouzdro 56mm - kdy tenhle růst skončí? Strojek 25.6 mm pak v takových hodinkách působí směšně. Pěkný je ten big date a nevím co znamená chronosprint funkce. Je tam vteřinovka, ale ty hodiny? Je to nějaký typ chronografu, či co? Vtipná je taky etuje ve tvaru ragbyového míče.

This rugged exterior protects an exclusive and unusual self-winding mechanism: a movement with a simplified chronograph function which serves to measure long times, whereas traditional chronographs are generally used to measure short times on two to three counters. The Chronosprint function indicates the hours and minutes by two hands mounted on a single arbor. One press on an ergonomically notched push-button at 7.30 <br style="font-family: Verdana;">positions the hands at 12 o?clock and starts the chronograph.<br style="font-family: Verdana;">Calibre DR1306 beats to the rhythm of 28,800 vibrations per hour, and drives the hour and minute hands on a slightly off-centred axis, while the large date window appears at 12 o?clock. Its patented mechanism is based on a specific construction due to the off-centred position of the hour and minute functions serving to ensure an optimal position of the Chronosprint function.

http://bulgari.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-596601/

Odesláno (upraveno)

56mm je už zrůdnost. Neumím si představit pro jakou cílovou skupinu Bvlgari hodinky vyrobilo. Neznám novozélanský rugbyový team, v podstatě bych je ani poznat nechtěl. Vypustit nějakou neuváženou větičku a vyletí ruka, na kterou pasují 56mm hodinky :D.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Columbus
Odesláno

Chlapci BVLGARI nie su fashion china hodinky...

To rozhodne... Byť tak ochotný (alebo v prvom rade asi schopný? :)) vraziť do hodiniek o rád až dva väčšiu sumu ako teraz, Bvlgari Gefica Bi-Retro by u mňa určite miesto našli.

Odesláno (upraveno)

to si pekne vychudnuty clovece.. jes nieco vobec? mas tu chabych 105kilo.. muhehe :) /aby ostatnym bolo jasne, ja mozem rypat, ja mam 117kg :)/

inac by som bol zvedavy co to urobi na ruke, ja unosim aj 47mm v pohode, ale mam obavu ze ten rozmer nafukuju len tie spodne casti puzdra, k bokom pekne vykrojené. celkový podorys hodiniek unositelný, zvlášť v čiernej farbe.. priamo oblekovky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

"It somehow looks graceful inspite of its size - and that's no mean feat, considering that an APROO looked puny when placed next to it." :smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

Zdroj

Odesláno

Uzivatel - Willis - Country SINGAPORE

nechci vediet k comu by som to jeho zapastie prirovnal :)

na mojej hnate by boli eňoňuňo /na obr 47mm Dievas 3646 - garantujem ze tieto cez lunetu tolko nemaju/.. inak ma toto vlakno potesilo, lebo o existencii tohto druhu a hlavne velkosti "rothoviek" som nemal potuchy a mne sa vzdy ten tvar puzdra pacil, len ked je to male tak je to zzenstilost na kvadrat.

• po měsíci...
Odesláno

Idealne, dufam, ze si ich zobral :smile_anim:

cena zase nebola az taky pruser, na osem a pol by to dali a este by boli radi. tvarili sa pristupne a dost sa zaujimali o moje airmany, ze to este nevideli ale ze to vyzera cool. nakoniec, ako v kazdom hodinarstve kam ich prinesiem.

...ale my mame svoje psychologicke limity pokial ide o cenu hodiniek :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...