Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,věc je jasná.Potřebuji hodinky.

Druhá věc je,že o hodinkách vím skoro prd.Chápu značky jako IWC,Longines atd.,to je samozřejmě mimo moje možnosti.Jde mi především o to,aby jste mi poradili kvalitu za rozumné peníze.Přiznám se,že jsem koukal i na Armaniho,jenže jsem pročetl pár příspěvků a vidím že to asi nebude to pravé ořechové.

Moje požadavky teda jsou:

-cenové rozpětí do 10 000kč,kdyby byly hodně dobrý,třeba pěkný automaty,tak i trošku víc.

-okolo 42mm tělo,mám vcelku malé zápěstí(cca 15,5cm).Dnes jsem zkoušel 42 mm a docela seděly.

-provedení spíše černé,něco víc elegantního.

-strojek asi quartz,nedělám si iluze že bych sehnal něco lepšího.

-pouzdro rozhodně kulaté

-za ty peníze bych už ocenil safírové sklíčko

-rád bych prostě za svoje peníze dostal pěkné hodinky,za které se nebudu muset stydět i před znalejšíma.

-A TEN NEJVĚTŠÍ PROBLÉM JE:potřebuji si hodinky někde vyzkoušet,rozhodně je nechci koupit na e-hodinky.cz nebo něco takovýho,kde si v Praze můžu hodinky vyzkoušet?

-poslední věc,je vám poděkovat za vaše rady:)

Vybral jsem něco,co se mi líbí:

http://www.hodinky-k...1-617-16-057-00

http://www.hodinky-k...4-217-11-051-00

http://www.hodinky-k...c536-7029-42-96

http://www.zlato-str...5700-tissot-v8/

http://www.zlato-str...151632-prc-200/

http://www.zlato-str...ramkove-panske/

Odesláno (upraveno)

Sorry ale není trošku pod úroveň ptát se hned v prvním životním příspěvku na chronomagu kde že se v PRAZE dají vyzkoušet hodinky? :sad01_anim: :censored:

Když už jsi tu, co třeba si (se vším respektem) nejdřív trpělivě přečíst rubriku "Poraďte s koupí...", pak něco o obchodech a obchodnících (některé přispěvatele to stálo dost času a někdy i peněz), použít dar přítele googla a zboží.cz - a nakonec prohledat průnik? Hodinek a hodinářství kupodivu existuje víc než jedno (utajené a vyhrazené pro vládní činitele, zednáře, magistrátní mafii a členy Chronomagu) - a na rozdíl od e-shopů a supermarketů je v nich zkouška hodinek na ruce doteď zcela standardní službou, poskytovanou zdarma a včetně asistence prodavače... B)

PS: i výše zmíněný Chronoshop už má jistou dobu kamennou prodejnu v Praze, i o tom se v uvedených vláknech pochvalně píše...

Upraveno uživatelem Radek124
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Zašel bych do Koscomu, tam toho maj dost. Reklama teď běží snad všude. Ve tvym rozpočtu bych se podíval po nějakejch certinách, daj se sehnat dokonce i automaty. Projeď si www.horademoda.com ceny jsou včetně poštovnýho.

Upraveno uživatelem Horhe
Návštěvník Snow
Odesláno

1. klasika nováčka, chronography, čím víc subsčítačů tím líp. Nechceš to ještě zvážit ?

2. zcela jednoznačně bych se přiklonil ke kolegovi Horhemu a též doporučil Koscom Na Poříčí. Pokud nejsi z Prahy, máš to kousek od Florence směrem k Bílé Labuti. Volil bych také Certinu, automat mít můžeš, ne však chronograph. Tissot vynechej, zrovna tak Steinhart.

3. pokusím se Ti předhodit jeden model.

Certina DS-1 (elegance sama, navíc v automatu)

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Navíc tyto DS-1 budu mít asi brzo na prodej Posted Image A do ceny by ses vešel.

Kdybys je chtěl vidět na živo, dneska kolem jedenáctý na kačerově :)

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

1. klasika nováčka, chronography, čím víc subsčítačů tím líp. Nechceš to ještě zvážit ?

2. zcela jednoznačně bych se přiklonil ke kolegovi Horhemu a též doporučil Koscom Na Poříčí. Pokud nejsi z Prahy, máš to kousek od Florence směrem k Bílé Labuti. Volil bych také Certinu, automat mít můžeš, ne však chronograph. Tissot vynechej, zrovna tak Steinhart.

3. pokusím se Ti předhodit jeden model.

Certina DS-1 (elegance sama, navíc v automatu)

Já bych mu nutně ty hejblátka, subsčítače a čudlíky nevymlouval :-) Jsou prostě lidi, kterým se to nepřestane líbit nikdy (jako jsem třeba já :-) Sice jsem si pořídil elegantní Hamilton Jazzmaster Chrono v černo stříbrné kombinaci, protože k obleku by X-Wind vypadaly divně, ale přesto se mi líbí piltoky typu X-Wind nebo Navitimer a jednou si něco takovýho stejně pořídim :-)

Což mne tedy přivádí k mému doporučení a to jsou právě Hamilton X-Wind. Nové jsou sice nad rozpočet, ale ojeté už by ho tolik přesáhnout nemusely.

Akorát by to chtělo zkusit tu velikost, myslím že tyhle jsou 44mm

Posted Image

Hamilton Watches X-Wind

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

Asi jsem byl trochu špatně pochopen,já vůbec nechci chronografy,spíše jsem se pokoušel nastínit typ provedení jaký se mi líbí.Jinak ty Certiny co jsou nadhozeny výše jsou přesně to co hledám.Jediné co bych rád je datum,jinak stopky ani nic jiného nepotřebuji.Hlavně hodinky s více komplikacema jsou většinou robustnější a to je na moje zápěstí prostě moc.Do Koscomu se hodlám jít podívat už delší dobu.Jinak 16 000 je docela dost,budu to muset pečlivě zvážit ještě.

Návštěvník Snow
Odesláno

to nocapsakul - prošlo vůkol mě mnoho hodinek a mezi jinými také doporučované X-Windy. I kdyby se Ti čirou náhodu líbily, zapomeň na ně. S Tvou, neuraz se, ručkou si hodinky tohoto stylu nemůžeš dovolit. X-Windy jsou mohutné hodinky o průměru 44mm a vysoké mezi 14mm,15mm a působily by na Tvé ruce jako budík. Být Tebou, určitě bych se podíval na Certiny, které jsem Ti doporučoval. Ne snad proto, že zrovna já, nýbrž proto, že to jsou opravdu povedené hodinky takřka pro všechny příležitosti.

Odesláno

Asi jsem byl trochu špatně pochopen,já vůbec nechci chronografy,spíše jsem se pokoušel nastínit typ provedení jaký se mi líbí.Jinak ty Certiny co jsou nadhozeny výše jsou přesně to co hledám.Jediné co bych rád je datum,jinak stopky ani nic jiného nepotřebuji.Hlavně hodinky s více komplikacema jsou většinou robustnější a to je na moje zápěstí prostě moc.Do Koscomu se hodlám jít podívat už delší dobu.Jinak 16 000 je docela dost,budu to muset pečlivě zvážit ještě.

Tak v tom případě Hamilton Viewmatic :-)

Měnší verze

post-11524-021148700 1316160970.jpg

Větší verze

post-11524-041321500 1316160976.jpg

Odesláno (upraveno)

Sorry ale není trošku pod úroveň ptát se hned v prvním životním příspěvku na chronomagu kde že se v PRAZE dají vyzkoušet hodinky? :sad01_anim: :censored:

Když už jsi tu, co třeba si (se vším respektem) nejdřív trpělivě přečíst rubriku "Poraďte s koupí...", pak něco o obchodech a obchodnících (některé přispěvatele to stálo dost času a někdy i peněz), použít dar přítele googla a zboží.cz - a nakonec prohledat průnik?

Radku,proč by se nemohl nováček zeptat?Je to tu veřejně přístupné a každý třeba nemá ty schopnosti shromáždit všechny informace,které shání a potřebuje trochu popostrčit.Zrušíme na VŠ učitele?Budeme argumentovat,žestudenti toho věku jsou již dostatečně zralí na to,aby si vše obstarali a vyhledali sami?

Jinak díky za ten odkaz na pražský Chronoshop,to jsem opravdu nevěděl.To víš,já sjíždím hlavně sekci Seiko a proto bych si tazateli dovolil nabídnout další alternativu-když to nemusí být chrono-řadu Seiko SARB 033 atd....

http://www.seiyajapa...ko_quartz_etc_/

Za ty peníze vynikající zboží.

P.S. ten mínus nemáš ode mne,já s tím šetřím.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Tak zrovna ty X-windy mi přijdou hodně komplikované a moc veliké.Ty Hamiltony jsou super.Ale ty Certiny se mi líbí víc,jsou fakt pěkné.Doufám že je budou v Koscomu mít,co je šatný na tissotech?

Jo jo, s tím souhlasím, ale podle modelů které si postoval jako referenční jsem pochopil, že právě chceš něco komplikovanějšího. S těma Hamiltonama se vejdeš do tvého cenového limitu. Ono jedna věc jsou fotky a druhá je pak vidět hodinky na živo. Takže skouknout to určitě chce. Já jsem byl z některých hodinek, který byly pecka na fotkách pak ve finále rozčarovanej a zase některé nenápadné hodinky na fotkách pak vypadaj skvěle v reálu.

Teď koukám, že jsem napostoval stejný model akorát v jiné barvě .... takže ještě takhle :-)

Ale to je už taky 44mm což bude možná moc.

Posted Image

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

No,to si na své ruce nedovedu představit:)

Já mám také hodně hubené zápěstí. Těch 42mm co mají tyhle chrona je pro mne tak maximum. Dá se vzít i víc, ale vypadá to při nejmenším zvláštně. Občas nosím Suunto D4 a když je nemám zrovna na neoprenu tak průměr 50mm vypadá na mojí ruce hodně zvláštně, ale přežít se to dá :-) Ono podle mne víc než o velikosti záleží na tom je jak ti konkrétně sednou. Mám Jazzmastry chrono 42mm kde bych řekl, že je to maximum a pak Seika 5 sports 41mm a ty Seika vypadaj na mojí ruce, že jsou malý.

Odesláno

Jinak ty hodinky působí velmi decentně.Svetr od Hilfigera k tomu a je to.Spíše by mě zajímalo,proč je taková avezre vůči tissotum.Já si vždycky myslel,že jsou kvalitní:/

Jinak se v pondělí zajedu podívat a ozkoušet ty Certiny a kdyby se mi zdály,tak je asi vezmu.Je to sice víc,než jsem chtěl,ale počítal jsem s tím,že když se tu zeptám tak mi doporučíte něco spíše dražšího než levnějšího.

Odesláno (upraveno)

No nevím nevím,jedny Tissot jsem měl doma/Quartz/ a kam se hrabally ma podstatně levnější ORIENT nebo SEIKO...................edit a to ještě v automatu.

Upraveno uživatelem vraby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...