Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud jsi zvyklý na automaty (=budeš je nosit víceméně denně a nebo máš "pračku", protože tyhle tuším klasicky natahovat nejdou) a nevadí ti trošku větší rozměr, za ty prachy budou slušné. Škoda že na tom rozostřeném tahu není poznat jestli je to "depilační plecháč", nebo už něco solidnějšího...

Odesláno

2instant: 1000 lidí = 1000 chutí - nevím proč, jedny modré Orienty už mám ale zrovna k těmhle mi trochu víc sekne ta světlá varianta :rolleyes:

2baratona: Ber to tak, že ?150 je tady pro spoustu lidí něco jako "zaokrouhlovací chyba" a nebo "motivační sleva při několikatýdenní inzerci"... a ty za stejné prachy dostaneš solidní vodotěsné hodinky s automatickým strojkem, žádnou děravou čínu s baterkou a motorkem. Narážka na automat se týkala spíš absence ukazetele "Power Reserve", který u Orientů v cenové kategorii ze které tyto pocházejí už někdy bývá. Ale jestli se ti líbí a automat je to co hledáš, nemáš co řešit...

Odesláno

su to dobre hodinky vela krat som ich ocumoval ked som mal GMT obdobie za tu cenu chybu neurobis za ten peniaz je to naozaj hodne muziky

Odesláno (upraveno)

Tah je masiv, mám ten samý. Tedy kromě posledních článku u pouzdra, ty jsou z plechu.

edit: Chlupy netrhá.

Upraveno uživatelem Jeronimo
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mě osobně se líbí daleko více než třeba MAKO, ale je to věc vkusu, určitě krásně hodinky podle mého názoru! :-P

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ty černý jsou podle mě určitě stylovější. Jinak jedny Orienty, automaty taky mám, a jsem maximálně spokojen. Poměr cena výkon v podstatě nejlepší hodinky co se dají pořídit :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...