Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 229
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Návštěvník admira
Odesláno

dnes mi přišly objednané Steinharty a já od dopoledne nedělám nic jinýho, než že civím na hodinky :whistle:

post-13018-085223500 1321646869.jpg

Moc pekne, at ti delaji radost!

Odesláno

Ahoj, jsem tady uplne novy tak prosim o trpelivost :-). Hodinky me bavi a zajimaji asi dva roky, za tu dobu jsem si poridil Wenger Big Crown, Traser GMT Pro a Jet -Set San Remo. Same quartzky. Posledni dobou hodne pokukuju po pilotkach. Moc se mi libi napr. Archimede XL nebo nektere Steinharty ci Laca. ALE. Nechci automat ani rucni natah. Vim, pro spoustu z Vas asi blazen, ale me quartzky fakt vyhovuji. Takze hledam zajimave hodinky idelalne ve stylu pilotek ala Archimede, pripadne zajimavy chronograf, ale musi mit quartz pohon, safirove sklicko a prumer 45-49.

Nemuzu nic takoveho najit, bud to jsou automaty a velikost je ok, nebo jsou to quarztky a jsou max. 42 mm, coz mi posledni dobou prijde strasne malo.

Prosim o radu, zda vitek, kde bych hodinky techto paramatru nasel. Cena mezi 5 - 15 000 Kc.

Diky moc predem za pomoc!

Ondra

Odesláno (upraveno)

Zkus se mrknout třeba na shop Letecké hodinky. Značky Junkers nebo Zeppelin. Mají modely v quartzu.

Teď jsem si všiml, že požadavek je safír a to tam většinou ty baterkový nesplňují :(

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

už jsem chtěl psát, že asi nebude nic, co splňuje všechny tvé požadavky, ale pak jsem si vzpomněl... pokud by ti nevadily "designovky", tak nějaký výrobce oblečení, bohužel si nevzpomenu konkretně(armani, hilfiger,....), měl "pilotky" o větším průměru v quartzu. osobně bych do toho nešel. :rolleyes:

Odesláno

Tak jsem u svých pilotních "Steinů" pozoroval luminiscenci a jsem nadšenej, po osvícení, přes celou noc ve tmě krásně "svítí", tady je foto ve tmě:

post-13018-010469800 1322073558.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...