Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A dost OT, už to tu zasierame :D .

no zasieram to hlavne ja. To mam z toho ze som bol na imax 3d starvors a mam z toho zmiesane pocity tak sa domiesavam este rumom. Tak ahojte vsetci. Tablet odkladam, necham si len pohar.
Odesláno (upraveno)

Tak ten to nebyl, Jakubiska jsem potkal na nějakým pražským srazu, ač je to pár let zpátky, myslím, že bych ho poznal..ale neva, každopádně byl pan prodavač opravdu fajn:-)

Upraveno uživatelem xjr1
Odesláno

Já teda když si byl v servisu Na Příkopě objednat 16 mm sponu na svoje 62 let staré Seamastery, tak to tam se mnou k mé plné spokojenosti vyřizovala mladá paní ve strečových džínách a z nich jí vzadu vykukovaly světle růžové sportovní kalhotky - docela se mi to líbilo, ale teď se tady dočítám, že bych vlastně měl být uražen... No ale jelikož jsem nebyl v obleku, tak vlastně nemám nárok  :suicide_anim:

Odesláno

Proc? Ale ved par ludi to tu jasne popisalo! Dojdem v osupanych rifliach a teniskach do klenotnictva -> personal s predsudkami ma vyhodnoti ako zlodeja alebo obkukavaca alebo ineho podozriveho neperspektivneho cloveka. A tak sa mu mne aj chova. Tak to proste casto funguje, ved stale dokola sa o tu tom pise. Ako z toho problemu von ked obliect sa "slusne" je pre niekoho zrejme ponizujuce ? Robit osvetu u predavacov, kampane a skolenia ? Alebo pri vstupe mavat zvazkom bankoviek? Osobne si myslim ze najjednoduchsi bude ten odev ale vidim ze to nie kazdy zkusne. Aj ked neviem preco je to pre niekoho problem.

Ja zas nechapem preco chodit do opery v obleku. Ved ked ukazem ze mam listok, tak ostatne uz nie je dolezite. Resp. preco tam vobec chodit. To jacanie a kvilenie cloveku len pokazi naladu a vyrobi bolesti hlavy.

Konečně vím s kým mám tu čest :lol2: líp jsi se odkopat nemohl.

Za sebe se teda radši- když už to musí být- navlíknu do obleku kvůli lidem, kteří něco umí (třeba hrát nebo zpívat) než kvůli tomu abych dělal dojem na nějaké nafoukané nuly za pultem. Od těch totiž očekávám jen profesionalitu, nikoli soudy. Pokud se neumí chovat, odcházím a nemusí mě to mrzet, protože zboží mohu za své peníze koupit někde jinde, u slušných lidí. Krásnou operu si půjdu poslechnout do divadla, kam se od roku 1862 chodí ve společenském oblečení, proto dodržím tradici a pro slavnostní příležitost a vrcholné umělecké zážitky si vezmu na sebe něco pořádného.  Ale chápu, že kultura není pro každého. Tohle asi prostě musíme mít každý jinak.

Odesláno

... dost som vcera popil a vidim, ze moje plky sa tu beru vazne....Plky pripiteho Ivana-odkopaneho burana sa beru vazne. Co je to s vami ?

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nic, ale jako důkaz opaku musíš předložit svou fotku ve smokingu v opeře s blaženým výrazem samozřejmě :-)

Odesláno

jj,když jsem pod parou tak se snažím taky raději na PC nelézt :lol2: ,páč to se potom člověk kolikrát nestačí druhý den divit ... :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...