Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

každý český medailista dostane PRIM Diplomat 40...

Dobra zprava ... mohly by se do 1/2 roku objevit na aukru......

No pokud je budou dostávat i medailistky, tak zcela určitě. A asi pak budou zklamané dosaženou cenou.
  • Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No pokud je budou dostávat i medailistky, tak zcela určitě. A asi pak budou zklamané dosaženou cenou.

Jo to jsem zapomel dodat .... za 1/4 ceny co zaplatil olympijsky vybor....

Odesláno

...všechny Primky jsou ve skutečnosti tak o 60% hezčí než na fotkách...

Tohle motto by si měli napsat na titulní stránku svého webu...

Jinak - já jet na olympiádu... tak se ukrutně snažím... už jen aby mi vyměnili ty dětský kvarcky za Diplomaty...

Odesláno

Teoreticky se může stát, že si některý medailista bude pamatovat, jak si hodinky Prim diplomat kdysi za rohem v Klenotech kupoval jeho táta, že stály jen několik set korun a on teď ty samé obyčejné hodinky dostane jako dar na olympiádě. A možná si pomyslí něco o tom, že už chybí jen pionýrský šátek.

Odesláno (upraveno)

Tak už došlo i na představení modelu PRIM Diplomat 40 C - LIMITOVANÁ EDICE OH LONDÝN 2012 za 93 000,- Kč. Více informací k těmto hodinkám je na stránkách výrobce.

První, kdo to na Chronomagu postnul, byl už včera Jezevcik2 v tomto vlákně. A stejně jako on, já také při pohledu na "nelimitované" provedení PRIM Diplomat 40 C (web výrobce) nevidím jiný rozdíl než foto dýnka s "olympijským" gravírováním.

P:S. Jen by mě zajímalo, jestli první kus 1/100 "JAN NOVÁK" zachycený na fotce, má spojitost s tím Janem Novákem, nebo je to shoda jmen (kolik je asi u nás Janů Nováků?), či to je dokonce digitální fotomontáž, protože toto jméno je na všech reklamních fotkách limitek z dílny Eltonu.

Posted Image

Posted Image

Zdroj fotografií: Elton hodinářská a.s.

Upraveno uživatelem Petr_P
Odesláno (upraveno)

Rozdíl je skutečně jen v tom dýnku. Na něm bude uvedeno jméno olympijského výherce, který ty hodinky od Eltonu dostane. Pokud nějaký tedy bude.

Jan Novák je jen hypotetické jméno. Nemá nic společného s přemožitelem kanálu La Mache. Nejdená se o fotomontáž. Je to skutečná fotka.

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Rozdíl je skutečně jen v tom dýnku. Na něm bude uvedeno jméno olympijského výherce, který ty hodinky od Eltonu dostane. Pokud nějaký tedy bude.

Jan Novák je jen hypotetické jméno. Nemá nic společného s přemožitelem kanálu La Mache. Nejdená se o fotomontáž. Je to skutečná fotka.

Tomu nerozumím. Co je to za limitku?

Na dýnku bude jméno výherce (pokud nějaký bude) a obyčejný člověk si hodinky s tímto jménem bude moct koupit? Nebo beze jména toho vítěze?

Fakt nechci rejpat, ale smysl mi uniká.

Odesláno (upraveno)

Podle informaci, které na internetu nově publikovala Olie/Oloušek, začíná být jasnější záměr Eltonu se speciální kolekcí hodinek PRIM vyrobené pro Český olympijský výbor (ČOV) u příležitosti konání letních olympijských her v Londýně 2012.

Starší mediální zpráva: ?ELTON hodinářská, a.s. a Česká olympijská, a.s. dne 10. 8. 2011 uzavřely smlouvu, v které se obě strany také dohodly na speciální kolekci hodinek PRIM, která bude pro tento účel vyrobena a bude přednostně nabídnuta všem partnerům Českého olympijského výboru za účelem jejich propagačních a obchodních potřeb?

Poznámka: Česká olympijská a.s. je marketingová a obchodní společnost 100% vlastněná ČOV.

A výsledek:

PRIM SPORT TEAM I - asi jen volný prodej

PRIM SPORT TEAM II - červené hodinky dostane 175 členů českého olympijského týmu a každý kus bude na dýnku opatřený jménem příslušného sportovce, také ve volném prodeji

PRIM IGEN 45 - LIMITOVANÁ EDICE OH LONDÝN 2012 - limitovaná edice 100 ks hodinek. Prvních padesát kusů hodinek dostanou partneři ČOV, dalších padesát je ve volném prodeji

PRIM Diplomat 40 C - LIMITOVANÁ EDICE OH LONDÝN 2012 - limitovaná edice 100 ks hodinek. Prvních padesát kusů hodinek opět dostanou partneři ČOV, dalších padesát je ve volném prodeji

Tedy Elton ?naráz? u jednoho partnera udal (pokud je to pravda) cca 275 hodinek z toho 100 drahých mechanik. :eek:

• po 2 týdnech...
Odesláno

S blížícím se zahájením olympiády v Londýně Elton stupňuje marketingové tempo:

Dnes, to jest 15.3. proběhne v pražské prodejně v Panské pasáži od 12:00 další prezentace olympijské kolekce, kterou završí od 18:00 oficiální přednáška:

Posted Image

Zdroj: Elton hodinářská a.s.

Podle výrobce se zdá, že model PRIM IGEN 45 - LIMITOVANÁ EDICE OH LONDÝN 2012 je skutečně omezen jen na 50 kusů (jak je vygravírováno i na víku vzorového kusu) a v mém předchozím příspěvku, kde jsem převzal údaj o 100 kusech, je chyba? Existuje těch dalších 50 kusů pro ČOV?

Odesláno (upraveno)

Tak se to nějak komplikuje.

Už to bylo nadhozeno ve vlákně "Co mě právě naštvalo" . Celníci zabavili hodinky pro olympioniky, kvůli sporu o značku Prim. :eek: Více v této mediální zprávě.

A reakce Eltonu je okamžitá - tiskové prohlášení na jejich webových stránkách.

EDIT: Ta hlavní pointa příběhu je, že "...na základě dokumentů, předložených společností ELTON hodinářská, Celní správa fyzicky nezajistila a neodvezla z prodejny žádné hodinky..."

Odesláno (upraveno)

Tak mne tedy poprvé v životě mrzí, že jsem propásl nějakou prezentaci - to mohl být i slušnej brajgl :D :D Reklama to je v každém ohledu, každej teď ví, že prim dělá hodinky pro olympioniky a že si je dá-li celní úřad i bude moci koupit , dokonce i za kolik. To je pokud vím poprvé, co mpm nezvládlo marketing - dobrá zpráva, asi jim ujížděj nervy.

Mimo jiné jsem postřehl, že elton má staronového šéfa. Dost hlučnej comeback.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

A pohledem druhé strany. MPM-QUALITY v.o.s. tuto událost také prezentuje na svých webových stránkách.

A ještě mě na jejich webových stránkách zaujalo toto

: :eek:

http://www.youtube.com/watch?v=rzgf2ou6OLI&context=C4c278e2ADvjVQa1PpcFO24Q82WyTP74ptaVwnHFhAUUTemkDAe0c=

Copak se to ve Frýdku-Místku kutá? To video je z listopadu 2011.

Odesláno (upraveno)

Copak se to ve Frýdku-Místku kutá?

No, aby nakonec v MPM nezačali potichu vyrábět vedle těch svejch čínskejch fíků nějaký "slušný" a "český" hodinky v Eltonem opovrhovaný kategorii 10-30k... To by se pak asi dály věci...

edit: překlep

Upraveno uživatelem bassman
Odesláno (upraveno)

Tak to vypadá, že si jsou mpm jistí v kramflecích. Tohle je bizardní výsledek letité jistě finančně velmi náročné práce naší co do duševních výkonů tolik podceňované justice - jedna firma vlastní ochrannou známku a konkurenční k její grafice autorská práva. :D :D Osobně si sice nemyslím, že autorská práva ke grafice opravňují k používání značky - to by ji směl používat vlastně jen grafik, ale nechme se překvapit. Kdybych byl ten grafik, zažaluju elton za placení tantiemi, jak to udělali grafici, co dělali logo ČSA. :D Obávám se, že i z tohoto důvodu používá MPM takové to ošklivé PRIM.

Co to co to ??? Na tom videu opravdu nejsou žádní Číňani !! Jen tak dál, MPM. - Kdyby MPM skutečně férově vyplnilo tu mezeru na trhu, o které píše bassman, bylo by myslím v dohledné době o dalším osudu značky prim rozhodnuto.

Anketa ( opravdu smutná ) prin vs.prim - líbí se nám víc MPM Dakar, nebo ELTON Czech team ? :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

A pohledem druhé strany. MPM-QUALITY v.o.s. tuto událost také prezentuje na svých webových stránkách.

A ještě mě na jejich webových stránkách zaujalo toto

: :eek:

http://www.youtube.com/watch?v=rzgf2ou6OLI&context=C4c278e2ADvjVQa1PpcFO24Q82WyTP74ptaVwnHFhAUUTemkDAe0c=

Copak se to ve Frýdku-Místku kutá? To video je z listopadu 2011.

No, vypadá to zajímavě. I ten exemplář těch Sportů na videu vypadal dobře zpracovaný. Jsem zvědav jestli by byli ochotni vyrobit nějakou tu limitku :-)

Odesláno

Anketa ( opravdu smutná ) prin vs.prim - líbí se nám víc MPM Dakar, nebo ELTON Czech team ? :D

Myslis ty nove MPM Dakar? ... ty vykradeny omega seamasters? Bych se ani nedivil, kdyby do MPM taky vtrhli celnici :gunsmilie:

Odesláno

Viděli jste v tom videu vícero lidí, jak montuje hodinky? Ve všech provozech jich bývají řady. V MPM jsem viděl jednoho nebo dva chlapy. Podle mě natáčeli jak vyrábějí prototyp, jelikož v těch objemech by montáž všech kousků asi těžko zvládli v nějaké hale v ČR. Stejně se to montuje v Číně, měli by je zavřít za klamavou reklamu :P

Odesláno

Pročetl jsem toto vlákno až teď a napadá mě (po důkladném uvážení) jediné - Prim je fakt v hajzlu :suicide_anim:

Design nemůžou v 21.století myslet vážně a limitka lišící se gravírováním na dýnku, proboha ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...