Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ehmm tady jedna PČRácka svině: Můj nadžízený je promovaný právník. Zjistím co se dá, ale je pátek a šéf bude v práci až v pondělí. Jinak už jsem řešil podobné problémy starší paní z mého rajónu, kde ji doslova okradl řemeslník. Zavýměnu bojleru a práci chtěl zálohu 20 tis doprředu a pak pořád další a další peníze. Pomohla stížnost na živnostenský a finanční úřad. je jasné, že pán řemeslník vyúčtovával zcela jiné částky zákaznici a zcela jiné přiznával do dani. Nedostala zpět svých 20 tis, ale taky už nedostala žádnou další fakturu. Pan řemeslník zřejmě zjistil, že se mu podobný šolich nevyplatí.

• Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jinak bych prosil formou SZ informace, komu, kdy, kde, jak, proč předával starý pán peníze na nájem. Prostě kompletní informace včetně osobních dat starého páne a krysy která ho okradla. Pro začátek mužu napsat poznatek, kterým můžu zahltit kolegy z SKPV. Pokud jde impuls zevnitř a přeskočí běžný postup, většinou se věci hybou rychleji.

Odesláno

Kde zhruba pan bydli a co je to za psa?

Praha 6 a je to 12 letý kokršpaněl :) Stav není špatný, ale má něco s okem a na očkování byl také asi kdovíkdy.

Jinak bych prosil formou SZ informace, komu, kdy, kde, jak, proč předával starý pán peníze na nájem. Prostě kompletní informace včetně osobních dat starého páne a krysy která ho okradla. Pro začátek mužu napsat poznatek, kterým můžu zahltit kolegy z SKPV. Pokud jde impuls zevnitř a přeskočí běžný postup, většinou se věci hybou rychleji.

Pošlu SZ

Odesláno

Všechna čest všem zapojeným díky a zvláště Andrewovi za všímavost k okolí.

Možná jsem to někde v odpovědích přehlédl ale přesto se zeptám.

Ten pán nemá žádné příbuzné, děti, vnuky, kohokoliv? Skoro se tomu ani nechce věřit, že se ze strany rodiny o něj nikdo dosud nezajímal..

Mně osobně by hanba fackovala nemít přehled o tom , jak žijí moji staří  rodiče, jestli jim nic nechybí, jestli něco nepotřebují.

Odesláno

Zdravím všechny,

tak na našem pomyslném účtu je k dnešnímu dni 21.383,- Kč.

Dnes jsme byli s členem maama (své postřehy napíše snad večer) v SOS Centru na poradě a zítra se s pánem setkají jejich pracovnice. Zároveň to vypadá, že naše peníze budou asi potřeba, proto prosím posílejte i nadále vaše případné příspěvky formou částek přes SZ, děkuji i za pána.

2pepster: No vypadá to, že nikoho nemá (sám říká, že ne a jak jinak to zjistit?), rozhodně se o něj nikdo nestará :(

Odesláno

Je to hrozný, když takhle někdo zůstane úplně sám. Nejhorší je, že tenhle případ možná vyřešíme, ale systémově to zůstane ve sračkách.Jenom u nás v baráku vybírají popelnice hned tři hodně staří pánové, kterým rozhodně nikdo nepere.

Odesláno

Udělejte co můžete s tím co máte tam kde jste T D Roosevelt

Odesláno

Mám takovou pozitivní zprávu na dnešní den - pánovi již jde elektřina

:speak_cool:

Odesláno

Mám takovou pozitivní zprávu na dnešní den - pánovi již jde elektřina ^_^

No tak to je paráda, teď ještě aby udržel na rozumné výši spotřebu elektřiny, aby nezačal další dluh u dodavatele elektřiny.
Odesláno

Na číslo účtu je skutečně ještě brzo, celou věc stále řešíme (poslední dobou tedy více člen maama, ještě jednou moc díky ;)) a konkrétní řešení stále v nedohlednu. Nepřevezmu od nikoho peníze, aniž bych věděl, na co je přesně mohu použít.

Každopádně své nabídky na fin. a jinou pomoc dál posílejte formou SZ, k dnešnímu dni je stav 28.383,- což je naprosto úžasný a ikdyby se nakonec z toho nic nepoužilo, všem vám MOC DĚKUJU I ZA PÁNA!!!

Odesláno (upraveno)

Opět nějaké info, Odbor sociálních služeb Prahy 6 podal odpor proti platebnímu příkazu

Na našem imaginárním účtu je už 35.383,- Kč

DÍKY VÁM VŠEM, KDO JIŽ SVOJI POMOC ZREALIZOVALI, ČI NABÍDLI :)

Upraveno uživatelem Andrew

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...