maama Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 V 29. 3. 2012 v 8:37, 'Andrew' napsal: ... po opakované urgenci mé ženy ...Andrew, já vím, že se budeš cukat, jakože na to ty peníze nebyly vybrány, ale myslím, že Tvoje paní si zaslouží velký pugét. zkoušel jsem přes známé vyžebrat lístky na ten vyprodaný koncert (byl to Petrohrad, ne?), cos tu sháněl a bohužel je to příliš dopředu a snad bude možné něco těsně před tím z nevyzvednutých vip. kdyžtak zkus upřesnit do sz a i termín, do kdy je to aktuální. ale ten pugét by byl jistější.
Andrew Odesláno 29. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) V 29. 3. 2012 v 9:38, 'maama' napsal: Andrew, já vím, že se budeš cukat, jakože na to ty peníze nebyly vybrány, ale myslím, že Tvoje paní si zaslouží velký pugét. zkoušel jsem přes známé vyžebrat lístky na ten vyprodaný koncert (byl to Petrohrad, ne?), cos tu sháněl a bohužel je to příliš dopředu a snad bude možné něco těsně před tím z nevyzvednutých vip. kdyžtak zkus upřesnit do sz a i termín, do kdy je to aktuální. ale ten pugét by byl jistější. Pražské jaro je již zajištěné, bylo to pro mého důležitého obchodního partnera a zajistila to...chvíle napětí...opět moje žena - ta by ukecala pařez aby rozkvetl Mě se také všichni vysmáli a jí stačilo pár telefonátů. Její maminka platila "vysoké" bankovní poplatky (vzhledem na důchodkyni) a ona zavolala vrchnímu řediteli ČSOB, ten jí po 15 minutovém přátelském telefonátu (po té, co jeho asistentka patrně omdlela) odkázal na ředitele pobočky a světe div se... Kdyby někdo potřeboval schopnou asistentku - myšleno né sekretářku, ale někoho, kdo je schopný zařídit nemožné, rád předám kontakt. Aby to někomu nepřipadalo OT, tak moje paní mě na pána upozornila a v počátcích většinu pomoci řešila ona. Edit: Jinak pugét jí koupím sám, nesnesu, aby se jí nějakejch 50 (chrono)magorů skládalo na kytku Upraveno 29. března 2012 uživatelem Andrew
Conrad Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 V 29. 3. 2012 v 9:11, 'Andrew' napsal: Ještě lepší!!! Počkáme na ten úklid a pak tam vtrhnu a kouknu jak vypadá postel... Díky moc Jak jsem to tam viděl tak se ani nedívej a rovnou měř
Andrew Odesláno 5. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2012 Ahoj, mám nějaké nové informace v naší věci: Příští úterý 10.4 přijde k pánovi instalatér vyměnit toaletu a zkontrolovat vodovodní kohouty (byl tam už tento týden na obhlídce a ví do čeho jde) Přespříští úterý 17.4 pak proběhne generální úklid Tady bych měl na vás velikou prosbu, nenašel by se zde někdo, kdo by právě 17. měl odpoledne volno a mohl by té uklízecí službě doručit matraci s dekou a polštářem? Já mám odpoledne úplně zabitý a bylo by IMHO hezké, kdyby pán přišel do čistého. Všechno můžu třeba v pondělí koupit a předat někde v Praze, nebo třeba i v to úterý dopoledne. Prosím kontakt do SZ, sám to vážně nezvládnu. P.S. a kdyby se někdo toho 17. chtěl a mohl postarat o pejska, kterého do domu s pečovatelskou službou vzít nemohou, bylo by to moc hezké.
JDenver Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 V 5. 4. 2012 v 13:21, 'Andrew' napsal: Ahoj, mám nějaké nové informace v naší věci: Příští úterý 10.4 přijde k pánovi instalatér vyměnit toaletu a zkontrolovat vodovodní kohouty (byl tam už tento týden na obhlídce a ví do čeho jde) Přespříští úterý 17.4 pak proběhne generální úklid Tady bych měl na vás velikou prosbu, nenašel by se zde někdo, kdo by právě 17. měl odpoledne volno a mohl by té uklízecí službě doručit matraci s dekou a polštářem? Já mám odpoledne úplně zabitý a bylo by IMHO hezké, kdyby pán přišel do čistého. Všechno můžu třeba v pondělí koupit a předat někde v Praze, nebo třeba i v to úterý dopoledne. Prosím kontakt do SZ, sám to vážně nezvládnu. P.S. a kdyby se někdo toho 17. chtěl a mohl postarat o pejska, kterého do domu s pečovatelskou službou vzít nemohou, bylo by to moc hezké. No problema. Detaily po telefonu.
Pit Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Vážení chronomagoři, nevím co napsat. Chodím sem mezi Vás šmírovat už nějaký pátek, ale toto fórum a toto téma jsem objevil až teď. Sedím u monitoru, a čtu příspěvky o tom, jak se banda lidí s Rolexkama na ruce ujala starého dědy. Že by ten svět na tom přeci jen nebyl tak špatně, jak se všude píše? Díky moc za jiskru naděje. A teď k věci: rád zajistím cokoliv co se týče léků a zdravotnických pomůcek, pokud to bude v mých finančních možnostech tak samozřejmě bez doplatku. Problém je trochu s dopravou, pač su z Brna, ale dokážu zajistit takové věci i v Praze, je to jen na domluvě.
gougy Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 V 17. 4. 2012 v 20:21, 'Pit' napsal: Vážení chronomagoři, nevím co napsat. Chodím sem mezi Vás šmírovat už nějaký pátek, ale toto fórum a toto téma jsem objevil až teď. Sedím u monitoru, a čtu příspěvky o tom, jak se banda lidí s Rolexkama na ruce ujala starého dědy. Že by ten svět na tom přeci jen nebyl tak špatně, jak se všude píše? Díky moc za jiskru naděje. A teď k věci: rád zajistím cokoliv co se týče léků a zdravotnických pomůcek, pokud to bude v mých finančních možnostech tak samozřejmě bez doplatku. Problém je trochu s dopravou, pač su z Brna, ale dokážu zajistit takové věci i v Praze, je to jen na domluvě. Problém s dopravou není, rád cokoliv dovezu do Prahy
Andrew Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2012 Vypadá to, že se nic neděje, ale zdání klame... Minulé úterý 10.4. došlo k výměně celé toalety a kontrole vodovodních kohoutků Toto úterý 17.4. došlo ke generálnímu úklidu, těch by k perfektnímu stavu bylo potřeba asi několik, nicméně stav by se dal nazvat uspokojivým a po plánovaném vymalování to bude ještě lepší. Kolega JDenver koupil z vybraných peněz novou postel s kvalitní matrací, novou peřinu s polštářem a kompletním povlečením. Prý nechce, abych mu za to děkoval, ale protože se s ní hodně natrápil, tak má smůlu - DÍKY! Pána při této situaci odvezli do domu s pečovatelskou službou, kde ho vykoupali a možná bych to v rámci možností zkusil výhledově domluvit i do budoucna. Zdejší nabídky na lednici a televizi jsem musel nakonec odmítnout, protože když asi sousedé viděli, že se kolem dědy začíná něco dít, tak nás s obojím předběhli. Ale i to je myslím fajn, protože se o něj bude i nadále někdo zajímat 2 Pit: Napiš mi SZ o co konkrétně by se jednalo, zkusím zjistit jaké jsou potřeby a třeba něco vymyslíme Díky vám všem a průběžně zas něco napíšu. Andrew
prukajda Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Celé tohle vlákno by se dalo přesunout do vlákna co mne potěšilo.Díky, chlapi!
TomCZ Odesláno 21. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2012 Souhlasím s prukajdou - jinak máte pánové můj neskutečný obdiv. Jinde jsem se s něčím podobným nesetkal
Andrew Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Dnes na mě na poště čekal takový milý dopis, který je určen i vám ostatním Ještě musíme utratit ten zbytek peněz, nějak teď nestíhám, ale zkusím se tomu chvilku příští týden věnovat.
bohus76 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 To by zasloužilo do vlákna "co mě potěšilo".
Andrew Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 V 10. 5. 2012 v 18:43, 'bohus76' napsal: To by zasloužilo do vlákna "co mě potěšilo". Nemá probléma, je to tam
Marfael Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Tak jsem si to tady ted kompletne cele precetl a jsem velmi mile prekvapen,co jste dokazali.Dali do kupy tolik penez a hlavne,ze se Andrew a jeho zena toho pana ujali a vsechno zaridili!!!!Uzasne!!!! Nekdo se tu ptal,co panova rodina,ze neni mozny,ze by nikdo nebyl a nezaregistroval jsem jak to tedy je.Mate nejake informace,jestli nekdo takovy je?
michal_45 Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Odesláno 10. května 2012 ... vazeni kolegove ... bylo mi cti, ze nas spojilo i neco jineho nez hodinky ...
Dantechno Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Musim rict, ze me to taky potesilo...
Petr Svenda Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Bylo mi cti se akce zucastnit. Velke diky vsem, hlavne pak Andrewovi a pani Andrewove za to, ze to zorganizovali a dotahli.
misoo Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 klobuk dole chlapi, velky palec hore vsetkym co sa do toho pustili !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se