Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

P. S.: ... dle mého neobjektivní ubohost jen pro to, že mám odlišný názor ...

Andrewův doplňující příspěvek jasně řekl, že se nebude ten pes zbytečně operovat pro nic za nic, to mi stačí, to, co následovalo od tebe, bylo až příliš, nic férového ...

• Odpovědi 380
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ono je totiž odlišný a odlišný názor.Pokud napíšeš,že chceš psa nechat chcípnout,tak to není o odlišnosti,ale něco o tvé povaze.Odlišný názor je,pokud bys řekl,nekupme za peníze vodítko,ale hračku,to je odlišný názor.Tento tvůj postoj věděls,že nebude brán přívětivě,ale stejně měls potřebu to napsat,což moc nechápu,ale to je tvá věc.Nic méně se nemůžeš divit reakcím.

Andrew:vyřešils to exceletně,stejně jako vše ostatní!

Upraveno uživatelem Marfael
Odesláno (upraveno)

Ano, už jsem to psal, pro mě není pes skoročlověk (k tomu pánovi se možná už ani nikdy nedostane, protože to okolnosti pravděpodobně nedovolí) a za to se nikomu omlouvat nebudu a nikdo mě za to ani soudit nejen že nebude, ale ani nemůže ... Navíc někdo, kdo má v avataru psa, tedy vy oba ... B)

Zařiďme tomu psovi útulek, aby se o něj někdo staral, to by bylo, myslím, lepší ...

Sorry, ale tohle není objektivní hodnocení, prostě jste se do mě, vy pejskaři, pustili a pořád si vedete tu svou, že člověk, co nemá rád zvířata, resp. psíky, není správný člověk, ale ten zlý a nemá rád lidi, alespoň to z obou vás přímo čiší ... Tento nesmysl si veďte u lidí, které neznáte vůbec, kteří se tak chovají, apod., mě do toho netahejte ...

Ten, kdo mě zná, ví, jaký jsem a já se tady nemusím nikomu zpovídat a ospravedlňovat, proč si myslím, že drahá operace psa je pro mě druhořadá ve srovnání s tím, kdybychom za stejné peníze pomohli člověku ... Toť můj názor a tím jsem také skončil, kdo je objektivní, ví, co myslím, kdo chce hledat "svou pravdu", bude ji v tom hledat ...

Už jsem to uvedl předtím, možná ne dost jasně svou reakcí na Andrewa - pokud by měli oba zůstat spolu, pak by operace měla smysl ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno

já si toho pejska dokážu představit, protože náš to měl v hroznym stavu...vlastně zadek měl celej jakoby "sežranej"...každej veterinář řikal něco jinýho a že je to v jeho věku normální, furt jsme to mazali a čistili atd. a nakonec pomohla kastrace...

Odesláno

to rorda: Jen krátká reakce. Vše vzniklo s myšlenkou pomoci starému pánovi. A pomoc aktuálně jedinému parťákovi v jeho životní pouti, je zároveň pomoc starému pánovi. Tak to prostě je a člověk nemusí být pejskař, aby to pochopil.

to Andrew: Vyřešil jsi to správně a máš mou podporu a respekt.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pan Rorda se patrně dostal do stavu, kdy kvůli své zbytnělé ješitnosti začíná hledat konkrétního nepřítele - a voalá - jsou to pejskaři. Rordo, člověče, tohle vlákno je o starém pánovi a jeho psu, už se na to vyser. Seš určitě starej filantrop ale tady jsi mimo. Prosím moderátory o vymazání té onanie, je to ostuda.

Odesláno
  V 14. 4. 2013 v 8:12, rorda napsal:

P. S.: ... dle mého neobjektivní ubohost jen pro to, že mám odlišný názor ...

Andrewův doplňující příspěvek jasně řekl, že se nebude ten pes zbytečně operovat pro nic za nic, to mi stačí, to, co následovalo od tebe, bylo až příliš, nic férového ...

Andrewův doplňující příspěvek také jasně řekl, že Tvé peníze nebudou na pejska použity, tak se už na to laskavě vyser!

Raději mi napiš, jakým způsobem je mohu/mám použít! Děkuji Ti!

Odesláno

Pro ty z Vás, které to zajímá, tak pejsek je již v pořádku ve svém "dočasném" domově. Předtím prošel důkladnou prohlídkou, která odhalila šelest na srdci, lehkou bronchytidu, shnilé zoubky, to na zadečku je zduřelá ekvinální žláza, pry se stává u nekastrátů. Podle výsledků krve a EKG bude jasné, jak s anestezií a následnou operací. Dostal injekční ATB a prý je hodný :)

Za sebe jsem moc rád, že to tak dopadlo (probíhá), zítra očekávám nějaké info také o pánovi.

Odesláno

Hmmm ... Moc pěkné ... Má tady ještě někdo další potřebu se vyjádřit, když ho několik měsíců nic nezajímalo?!?

Odesláno

mimochodem to,že má pes okolo 12 let neznamená,že je na smrtelné posteli.A nechat ho utratit jen proto,že je potřeba nějaké léčby,je prostě z mého pohledu nepochopitelné.ten psík může ještě bez problémů 3,4 roky být šťastný u někoho jiného...

Odesláno
  V 15. 4. 2013 v 6:50, Jezevcik2 napsal:

Až Tě potkám, tak Tě kousnu :-)

Andrew, kolik vlastně zbylo?

Nevím to v tuhle chvíli úplně přesně, bank drží JDenver, ale mělo by to být kolem 15.000,- Kč

Odesláno (upraveno)

Rordo, já bych se moc přimlouval za to, aby se tady už vedla diskuse jen o stavu psa a pána a o tom, co dál s pomocí jednomu či druhému. Do diskuse jsem se dlouho nezapojoval, s Tvým názorem, který tu vzbudil spoustu vášní,  jsem nesouhlasil, ač jsem ho chápal, jako názor ryze racionální, chyběla mi tam ale emocionální část a o emocích tohle celé vlákno a pomoc pánovi je.  Aspoň podle mého. Tvůj poslední příspěvek ale už nechápu, připadá mi jako provokování, nic jiného. Prosím všechny už o klid zbraní, protože mi z toho začíná být fakt nevolno. A vůči Andrewovi je to už fakt blbé. Díky.  

V 14. 4. 2013 v 20:00, rorda napsal:

Hmmm ... Moc pěkné ... Má tady ještě někdo další potřebu se vyjádřit, když ho několik měsíců nic nezajímalo?!?

Upraveno uživatelem prukajda
Odesláno

V "banku" je ještě 15.300,- . Pro případné šťouraly: Částka je zaokrouhlena na stovky směrem nahoru.

Odesláno

Ještě jedna věc. Když jsem dnes předával Andrewovi zbytek peněz (ještě jednou díky všem dárcům) tak jsem si nemohl nevšimnout, že vypadá ještě smutněji než obvykle. Důvod jsem vytušil během našeho krátkého rozhovoru. Svůj názor jsem mu řekl hned na místě ale jsem přesvědčen, že by měl zaznít i tady. Takže Ondrášku ještě jednou. Vykonal jsi víc dobra než většina lidí stihne za celý život a na téhle planetě není nikdo, kdo by měl právo Ti říct, že jsi neudělal dost.

Odesláno
  V 16. 4. 2013 v 23:03, JDenver napsal:

Ještě jedna věc. Když jsem dnes předával Andrewovi zbytek peněz (ještě jednou díky všem dárcům) tak jsem si nemohl nevšimnout, že vypadá ještě smutněji než obvykle. Důvod jsem vytušil během našeho krátkého rozhovoru. Svůj názor jsem mu řekl hned na místě ale jsem přesvědčen, že by měl zaznít i tady. Takže Ondrášku ještě jednou. Vykonal jsi víc dobra než většina lidí stihne za celý život a na téhle planetě není nikdo, kdo by měl právo Ti říct, že jsi neudělal dost.

Naprostý souhlas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...