Chumpus Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Díky za recenzi. Přidám ještě jeden článek, snad to nevadí.http://www.ablogtoread.com/gerald-genta-gefica-bi-retro-safari-watch-available-on-james-list-a-true-collectible/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 Musim rict, ze s tim napisem Bulgari to pro me ztraci kouzlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 5. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2011 úžasné, díky za recenzi a fotky, tyhle hodinky bych nosil i místo Paneraií a to je u mne co říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Děkuju za pěkné čtení a gratuluju k super hodinkám.Máš při nošení z pouzdra nějaké jiné pocity než u oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 (upraveno) Děkuju za pěkné čtení a gratuluju k super hodinkám. Máš při nošení z pouzdra nějaké jiné pocity než u oceli? Vlastně ano a je to z části způsobeno právě materiálem. Mám pocit, že nosím něco starobylého a zcela mimořádného. Bronz je v tomhle ohledu opravdu skvělý. Často se mě stává, když se blíží změna hodiny a já si toho všimnu, že se úplně zastavím a vypnu. Jen si počkám až přijde čas a minutová ručka skočí zpět na nulu a změní se hodina. Je to pro mě fakt relax. Onehdá se mě to zrovna stalo, když jsem šel po ulici. Prostě jsem se zastavil a minutu vejral na hodinky. Když by mě někdo pozoroval, tak si bude myslet, co na nich asi hledám . A pak je taky skvělý ten zvuk, když se to všechno stane. Je to lehce slyšet. Prostě sedím v kanceláři, je ticho a nejednou zaslechnu jak to cvakne. Říkám si to je paráda, jak to všechno funguje. Ze začátku jsem to nevnímal, ale teď když ten zvuk přesně znám, tak ho slyším často. Pokud se říká, že mechanický hodinky mají duši, tak tyhle mají pro mě obrovskou . Dobře je to slyšet na Je to tam hodně zesílený. Upraveno 6. října 2011 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 jeste dotaz mrakousi, ma mpredstavu ze ta bronz je fakt mekka... je to tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 6. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 jeste dotaz mrakousi, ma mpredstavu ze ta bronz je fakt mekka... je to tak? No jestli jsem ten dotaz dobře rozkódoval, tak se ptáš, jestli je bronz použitý na hodinkách měkký. Zatím s tím nemám problém a nepřipadne mě měkký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 No jestli jsem ten dotaz dobře rozkódoval, tak se ptáš, jestli je bronz použitý na hodinkách měkký. Zatím s tím nemám problém a nepřipadne mě měkký. Tak nejak jsem to myslel Nikdy jsem se (aspon myslim) s timhle materialem nesetkal a mam utkvelou predstavu, ze je dost mekky. Ale to asi proveri cas. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Dane, bronzů je hromada druhů, ale ten bronz, co jsem měl já v ruce, mi teda vůbec měkký nepřišel, spíš naopak. Ale nebylo to na hodinkách, to ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Děkuji za pěknou recenzi. Tyto hodinky jsou pro mě naprosto nádherné, rozhodně nejhezčí, které jsem (na fotografii) viděl . Mají duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdominik Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Fascinující hodinky, fascinující recenze, dokonalé fotografie. Bronz se mi líbí čím dál více. Okouzlili mě bronzové Panerae a teď jsem si cvrkl u Gefic. Trošku závidím, že se ti plní sny už do půl roku, hold dobrá karma je dobrá karma. Ocenil bych foto na ruce, pokud je to možné. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 tomu vravim prispevok, dychvyrazajuce diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 7. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Ocenil bych foto na ruce, pokud je to možné. Nějaké fotky ještě budou a bude i foto na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 vdaka za foto a super citanie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ..pěkná recenze a foto snad nepotřebuje komentář.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mdominik Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Nějaké fotky ještě budou a bude i foto na ruce Uź se moc těším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Velké gratulace k parádnímu uměleckému kousku s velmi zajímavým příběhěm Hezké čtení" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Recenze je napsaná skvěle, hodinky jsou to správně ulítlý, jen mi to nějak neevokuje tu Afriku a lov "velký pětky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 7. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Recenze je napsaná skvěle, hodinky jsou to správně ulítlý, jen mi to nějak neevokuje tu Afriku a lov "velký pětky" No jsou vlastně i jako ideální časomíra na lov divočáků s velkýma žubama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se