Přejít na obsah

Gérald Genta Gefica Safari

mrakodrap

Doporučené příspěvky

Děkuju za pěkné čtení a gratuluju k super hodinkám.

Máš při nošení z pouzdra nějaké jiné pocity než u oceli?

Vlastně ano a je to z části způsobeno právě materiálem. Mám pocit, že nosím něco starobylého a zcela mimořádného. Bronz je v tomhle ohledu opravdu skvělý.

Často se mě stává, když se blíží změna hodiny a já si toho všimnu, že se úplně zastavím a vypnu. Jen si počkám až přijde čas a minutová ručka skočí zpět na nulu a změní se hodina. Je to pro mě fakt relax. Onehdá se mě to zrovna stalo, když jsem šel po ulici. Prostě jsem se zastavil a minutu vejral na hodinky. Když by mě někdo pozoroval, tak si bude myslet, co na nich asi hledám :). A pak je taky skvělý ten zvuk, když se to všechno stane. Je to lehce slyšet. Prostě sedím v kanceláři, je ticho a nejednou zaslechnu jak to cvakne. Říkám si to je paráda, jak to všechno funguje. Ze začátku jsem to nevnímal, ale teď když ten zvuk přesně znám, tak ho slyším často. Pokud se říká, že mechanický hodinky mají duši, tak tyhle mají pro mě obrovskou :).

Dobře je to slyšet na

Je to tam hodně zesílený. Upraveno uživatelem mrakodrap
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli jsem ten dotaz dobře rozkódoval, tak se ptáš, jestli je bronz použitý na hodinkách měkký. Zatím s tím nemám problém a nepřipadne mě měkký.

Tak nejak jsem to myslel :D Nikdy jsem se (aspon myslim) s timhle materialem nesetkal a mam utkvelou predstavu, ze je dost mekky. Ale to asi proveri cas. Diky

Odkaz ke komentáři

Fascinující hodinky, fascinující recenze, dokonalé fotografie. Bronz se mi líbí čím dál více. Okouzlili mě bronzové Panerae a teď jsem si cvrkl u Gefic. Trošku závidím, že se ti plní sny už do půl roku, hold dobrá karma je dobrá karma. Ocenil bych foto na ruce, pokud je to možné. Děkuji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...