Přejít na obsah

37 hlasů

1. 1. Které by jste si vybrali?

• Klasika - vlevo
      16
    • Extrem Sport Pro - uprostřed
      15
    • Elite Red - vpravo
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdar kolegové,

tak po dlouhé době bych potřeboval poradit. Chci si na Chronoshopu koupit Trasery, ale teď nevím které (v podstatě už jsem byl rozhodnutý, ale čím déle je prohlížím, tím v tom mám víc zmatek). Na obrázku vlevo je klasika 6600, vpravo 6600 Red Elite a uprostřed v brzké době v prodeji Sport Extreme Pro. Neberte na čem jsou, ani že jedny vypadají větší. Jedná se o zcela totožné pouzdra u Všech tří. Můžete mi napsat které by jste si vybrali a proč? Jde pouze o to, jak se líbí pohledově, takže to zrovna těžký úkol určitě nebude......

Všem předem díky za případné názory.

post-11054-017011700 1317906735.jpg

Edit: pro jistotu přidávám hlasování

Upraveno uživatelem sect
Odesláno (upraveno)

6600 s GMT lunetou protože je to klasika.

Jsou nejčistší, nemají nápis Traser.

Pro mě jsou to nejvíc Military hodinky, vysadí tě v terénu, natočíš si lokální čas provincie Kandahár a jdeš do akce.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno (upraveno)

Jo, to je fakt :gunsmilie: , ale na takové akce jezdím málokdy....spíš bych to viděl většinou hory, lesy, voda, hospoda a to nejdále Slovensko :guitar:

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Zdarek.

Nenechaj si do toho kecat a zober tie,ktore sa tebe vidia najatraktivnejsie.Urcite ci v prirode alebo v Slovenskej krcmicke ti posliuzia ktorekolvek zoberies.Posted Image

Odesláno (upraveno)

To ani nema cenu davat hlasovani :smile_anim: jasne ze klasika. Urcite ne Red Elite, ty cerveny "trubice" jsou nic moooc.

6600 klasika, ty vlevo!

Klasiku, sám si je objednám, jsou super.

Klasiku už jsem měl a vím, že byly perfektní, ale právě proto jsem uvažoval o nějaké změně. No zatím to vypadá celkem jasně :nuke: Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Jestli mohu přihodit svůj názor, tak bez váhání klasika, vše co člověk potřebuje mají, žádné komplikace navíc.

Odesláno

Mě na Traserech vadí, že mají krátké ručičky (asi že dělají jen jeden rozměr tritiových trubiček) a široké masivní lunety. nakonec jsem si koupil Trasery P 5900 Typ3 a jsem spokojen. Svítí jako všechny ostatní a že jsou menší mě nevadí :-)

Odesláno (upraveno)

Ajá půjdu proti proudu, já jsem pro Sport Extrem Pro - jednak je to nový model a jednak je ""hleďavější"". Technika stejná, materiál stejný, ale ten cifr mi přijde plastičtější, plnější, a při tom to není bor.del na cifru

Edit- a oranžová vteřinovka je super- oživí hodinky!

Upraveno uživatelem Radimk
Návštěvník ?po
Odesláno

Však od Tebe jsem je pak kupoval :suicide_anim: , včetně toho řemenu.......

tak se kurvadrát neptej :D a kup si ty uprostřed ať je nějaká změna ------ ale ty jsou takový moc civilní no, ale líbí se mi taky , né, že né :smile_anim:

Odesláno

Já mám extremesporty a jsem s nimi spokojen. :smile_anim: Jako plus bych uvedl tritium na sekundovce .. Myslím, že ty druhé to nemají, pokud se mýlím, tak se omlouvám. Sledovat večer poskakující sekundovku mne baví ...

Hodinky zvládly vše co jsem jim naservíroval bez nejmenší újmy.

Působí na mne tak nějak správně outdoorově ... Ale možná je to jenom pocit.

post-15604-000294000 1317918973.jpg

post-15604-070732900 1317918983.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...