Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj chronomágové :notworthy:.

Nemám moc co bych k tomu napsal. Prostě jsem nadšen :smile_anim:.

Vždy jsem vybíral hodinky pro někoho (pro bráchu sám před čtyřmi lety, pro přítelkyni s Vámi před dvěmi lety - za což Vám znovu moc děkuji, přítelkyně byla a stále je nadšená, teď čekáme na řemen od zdejšího Mistra Šímy) a od té doby jsem vybíral něco i pro sebe... až do 7. 10., kdy jsem se rozhodl, že vezmu dlouho promýšlená Suma a myslím, že jsem udělal dobře - nemohu se jich nabažit, což se za pár dní ani neočekává, že? :D

Před tím jsem nosil samé digitálky Casio, pak dlouho nic po tom, co jsem je rozbil na kole nebo mi je zničili v hodinářství a poslední rok jsem nosil 25 let staré quartzové Primky po tátovi, se kterými jsem byl mimochodem moc spokojen, perfektní hodinky, ale trochu se zpožďovaly. Později trochu víc.

Suma jsou tedy moje první automaty. Fotky nejsou žádný zázrak v porovnání s ostatními, zde vystavenými, Fotkami, za což se velice omlouvám, časem zkusím lepší :smile_anim:.

Děkuju Chronomágu, že mi ukázal, myslím, správnou cestu :cheers:.

post-9202-098824100 1318268814.jpg

post-9202-072431100 1318268933.jpg

post-9202-057953400 1318268954.jpg

post-9202-093152000 1318269006.jpg

Upraveno uživatelem Jikoun
Odesláno

Správný happyend, velmi slušné hodinky - gratuluju! Ať ti dělají radost stejně jako mně a ostatním chronomagorům!

Odesláno

je fajn si na chvilku myslet, že má člověk definitivně vybráno

Ale vono fakt. Kombinace zpracování, designu, opravdu výbornýho kalibru (přesnost, rezerva, inhouse) a to vše za super cenu dělá z těchto hodinek jedny z nej.
Odesláno

Díky za kladné reakce :). Na pár let URČITĚ definitivní výběr :D. Je mi 22, nemůžu si kupovat nové hodinky každý týden, ikdyž bych třeba chtěl :crying_anim02:.

Odesláno (upraveno)

Ale vono fakt. Kombinace zpracování, designu, opravdu výbornýho kalibru (přesnost, rezerva, inhouse) a to vše za super cenu dělá z těchto hodinek jedny z nej.

to bezesporu (navíc od Sumo se blbě skáče výš, hlavně je to nehorázně drahý skok aby to šlo cítit..), ale víš dobře, jak to je u chronického chronobundusu ;)

nemůžu si kupovat nové hodinky každý týden, ikdyž bych třeba chtěl :crying_anim02:.

to znááám (a nejsem sááám) ;) Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Na to že je ti jen 22 a jsou to první pořádné hodinky musím říct, že jsi to vzal pořádně z gruntu:-) Ať ti dělají jen radost a dlouho dobře slouží;-)

Odesláno

Předně gratuluju k parádnímu kousku. Lepší jsi nemohl vybrat!!!

Co se fotek týče, kompozice s klavírem je parádní. Ve fotogalerii je i galerie Seiko Sumo, tak tam něco přidej.

Odesláno

..když to tak čtu..tak tiše závidím..taky bych chtěl tři roky vybírat a pak dva roky nosit..ale....:crying_anim02:

..ale co..!! žijeme jednou..:D...zainteresovaní jistě pochopí..:D

..gratuluju k vyrovnanosti a užij si je..:smile_anim:

Odesláno

Na to že je ti jen 22 a jsou to první pořádné hodinky musím říct, že jsi to vzal pořádně z gruntu:-) Ať ti dělají jen radost a dlouho dobře slouží;-)

Na ja, když už tak už :D. Dík, jistě dlouho sloužit budou :-).
Odesláno

Předně gratuluju k parádnímu kousku. Lepší jsi nemohl vybrat!!!

Co se fotek týče, kompozice s klavírem je parádní. Ve fotogalerii je i galerie Seiko Sumo, tak tam něco přidej.

Děkuju, to rád slyším :angel:. A ohledně fotky - jsem rád, že se líbí a když myslíš, tak do galerie nějakou možná dám, ale jistě je zkusím vyfotit ještě lépe a za denního světla.
Odesláno

..když to tak čtu..tak tiše závidím..taky bych chtěl tři roky vybírat a pak dva roky nosit..ale....:crying_anim02:

..ale co..!! žijeme jednou..:D...zainteresovaní jistě pochopí..:D

..gratuluju k vyrovnanosti a užij si je..:smile_anim:

Místo "dva roky nosit" si chtěl napsat "dvacet let nosit" ne? :D

Ne, dělám si srandu, ale minimálně pět let jsem doufal, že by mi vydržet mohly :whistle:.

Odesláno

Místo "dva roky nosit" si chtěl napsat "dvacet let nosit" ne? :D

Ne, dělám si srandu, ale minimálně pět let jsem doufal, že by mi vydržet mohly :whistle:.

Toto si říkám u každých co koupím :D .Jinak gratuluju-výborný výběr a jak tu bylo napsáno-další postup už se asi hodně prodraží :P
Odesláno

Toto si říkám u každých co koupím :D .Jinak gratuluju-výborný výběr a jak tu bylo napsáno-další postup už se asi hodně prodraží :P

Děkuju :). Další postup je ještě daleko vepředu, třeba budu muset koupit hodinky za 350 od Vietnamců a tyhle Suma prodat, abych měl na chleba :D.

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

I když zrovna Suma nejsou úplně můj šálek čaje, presto gratuluji k rozhodnutí. Obdivuji schopnost se nenakazit hned u prvního výběru hodinek. Protože vybírat (pokud teda nejsi pod tlakem narozenin pozítří) hodinky je silně návykové pro většinu zdejších členů. Jo, ale na piáno raději v těch primkách ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...