Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, rozhoduju se pro své 2. hodinky, chtěl bych diversky, protože si své ZODIAC ZO8001 nemůžu vynachválit a tenhle styl hodinek mi sedl a líbí se mi. Moje požadavky na ně jsou: automaty na tahu, aby měli černou lunetu i ciferník, nejlépe safírové sklo, alespoň těch 42mm bez korunky, a aby to byly švýcaři / němci / japonci.

Tohle jsou moji favoriti: Seiko SKZ325 Posted Image a nebo STEINHART Ocean 1 , jen kdyby nebylo té lupy...

Budu rád za každé návrhy i méně známých firem...

Odesláno (upraveno)

Ak ti nevadia "pouzite"(preto " " lebo vacsinou tu na fore su ako nove) hodinky tak si kup SEIKO SUMO :smile_anim:

Upraveno uživatelem Giovany21
Odesláno

Kdyby bylo libo něco levnějšího, zkus Tauchmeister ( www.mujnuz.cz ). Nejsou to přímo němci ( tuším německo/holandské pomezí ), ale za pokus to stojí. Když se nebudou líbit, můžeš hledat dál :-)).

Odesláno

Ak ti nevadia "pouzite"(preto " " lebo vacsinou tu na fore su ako nove) hodinky tak si kup SEIKO SUMO :smile_anim:

Použité nevadí pokud vypadají skoro jako nové. A SUMA jsou docela pěkné až na lunetu, ta z mého pohledu kazí celý dojem z nich, ten použitý font je hrozný.

Kdyby bylo libo něco levnějšího, zkus Tauchmeister ( www.mujnuz.cz ). Nejsou to přímo němci ( tuším německo/holandské pomezí ), ale za pokus to stojí. Když se nebudou líbit, můžeš hledat dál :-)).

Nelíbí, ale dík.

Odesláno

Měl jsem stejné Zodiaky a byl jsem moc spokojený. I já mám tád styl diversek. Když jsem pořizoval další, volba padla na Seiko Sumo. Kup nějaké v prodejní sekci a máš naprosto perfektní hoďky za supr cenu. Poměr výkon/cena je zde opravdu velmi dobrý.

Odesláno (upraveno)

Dost surové jsou Seiko SRP043, žádné cinkrlátka navíc přehlednější hodinky těžko hledat.

Surové teda jsou, ale nelíbí se mi čísla na ciferníku.

Měl jsem stejné Zodiaky a byl jsem moc spokojený. I já mám tád styl diversek. Když jsem pořizoval další, volba padla na Seiko Sumo. Kup nějaké v prodejní sekci a máš naprosto perfektní hoďky za supr cenu. Poměr výkon/cena je zde opravdu velmi dobrý.

Tak znovu SUMA jsou pěkné, ale luneta a font použitý na ní je hrozný. A ještě dodám, že stejně zde prodávané jsou vždy přes 8000,- a jsou ihned pryč.

Jinak od Seika mě asi žádné diversky nepřekvapí...

Upraveno uživatelem MichalT
Odesláno

Jestli nemáš dětskou ruku a nízkej limit podívej se na Oris, dělaj podle mne nejlepší diverky ze všech :-)

Limit chápu jako 8k viz. napdis, pokud umíš sehnat TT1 za 8k, tak mi dej prosím tip kde a budeš mít u mě i panáka :cheers:

Odesláno (upraveno)

Limit chápu jako 8k viz. napdis, pokud umíš sehnat TT1 za 8k, tak mi dej prosím tip kde a budeš mít u mě i panáka :cheers:

Aha já na iPhone vidím jen nadpis Diversky :-) Tak někde v Egyptě na pláži by se to možná dalo, ale levný tam maj hlavne Rolex a Breitling :-D

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

Tyhle,dobře se nosí a mají velmi dobrou luminiscenci /pro mě důležitý faktor/

Jak říkám, SEIKA mě žádné snad nepřekvapí. Spíš nějaký výrobce co neznám a klidně můžou být i použité, jen aby nevypadaly, jako by prošli 2. světovou

:smile_anim:
Odesláno (upraveno)

Dost surové jsou Seiko SRP043, žádné cinkrlátka navíc přehlednější hodinky těžko hledat.

to je fakt a přímo tady na fóru se jedny za zajímavou cenou prodávaj. Upraveno uživatelem quequeek
Odesláno

to je fakt a přímo tady na fóru se jedny za zajímavou cenou prodávaj.

Nechci hodinky s číslicemi na ciferníku a chci hodinky na tahu

. Kluci spíš nějaké nápady na hodinky mimo věřejnosti široce známé.

A hlavně: na tahu, aby měli černou lunetu i ciferník, nejlépe safírové sklo, alespoň těch 42mm bez korunky

Odesláno

Pokud by Ti nevadil nákup z USA, zkus se podívat na firmu Bernhardt.

Bohužel v současné době už nepoužívají strojky ETA, ale pokus se nebráníš použitým, na WUS se objevují pravidelně Bernhardt Corsair a nebo model Globemaster - viz. moje chlubící vlákno. kde najdeš i něco málo i firmě. Vyráběly se ve spoustě barevných variant.

Ze současných vyráběných hodinek zkus mrknout na Sea Shark - za danou cenu opravdu super kvalita, safír, krásně broušené pouzdro, podepsaná korunka a pefektní ocelový tah se solid end link.

post-17375-050255800 1318546059.png post-17375-057718300 1318545972.jpg

post-17375-042688100 1318545966.jpg

Odesláno

Pokud by Ti nevadil nákup z USA, zkus se podívat na firmu Bernhardt.

Bohužel v současné době už nepoužívají strojky ETA, ale pokus se nebráníš použitým, na WUS se objevují pravidelně Bernhardt Corsair a nebo model Globemaster - viz. moje chlubící vlákno. kde najdeš i něco málo i firmě. Vyráběly se ve spoustě barevných variant.

Ze současných vyráběných hodinek zkus mrknout na Sea Shark - za danou cenu opravdu super kvalita, safír, krásně broušené pouzdro, podepsaná korunka a pefektní ocelový tah se solid end link.

post-17375-050255800 1318546059.png post-17375-057718300 1318545972.jpg

Nevypadají špatně to teda ne, ale něco mi na nich chybí...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...