Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty seika vypadaj pekne :) akorat skoda ze neni videt na strojek... :/ a jinak ty na aukru maji jenom 5ATM

Pokud reaguješ na můj odkaz,tak ty Seika průhled na strojek mají....

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud reaguješ na můj odkaz,tak ty Seika průhled na strojek mají....

Jojo... ale jenom ze zadu, ze maji skleneni vicko :) pres cifernik neni videt... :/ ale jinak sou moc pekny

Odesláno

Jojo... ale jenom ze zadu, ze maji skleneni vicko :) pres cifernik neni videt... :/ ale jinak sou moc pekny

Jo takhle :rolleyes:

No tak jestli ti záleží i na průhledu z cifru,tak to ti přeju hodně štěstí ,aby se ti podařilo něco najít :smile_anim:

Odesláno

Zná se mi že nějaké levnější ORIENTY mají takový menší průhled

Odesláno

Zná se mi že nějaké levnější ORIENTY mají takový menší průhled

v tehle cenové kategorii asi ani ORIENTY s průhledem nebudou. Stejně mi to pánové nezlobte se, přijde jako dumání nad nesmrtelností brouka u hodinek řádově do 100 eur - bavíme-li se navíc o jednom kusu... ;)

btw: a navíc ani nechci, abychom měli všichni stejný hodinky.. ;)

Odesláno

Bisan,ten můj odkaz na Aukru ber jako odstrašující příklad.Nic podobného Ti nepřeji.Jakákoliv Seika 5 budou důstojným startem do chronomagorství.Otevři sekce Seiko/Orient a čti.

Odesláno

No nevím, jestli jste se do toho už nějak nezamotali. Počítám, že po pár postech dojde na luminiscenci.

Podle mne si zkuste hoďky v hodinářství, na obrázku to vypadá vždy trochu jinak vč. vnímání velikosti/průměru. Ten první tip-Edifice 527 myslím není špatný-pokud nemáte s automaty resp. s nošením hodinek zkušenost jsou podle mne vhodnější quartzy, odpadá hlídání nátahu třebas o víkendu kdy mnozí hoďky mění za odolnější/sportovnější. Až to vyzkusíte uvidíte nakolik Vás to chytne. EF527D mám asi dva tři týdny a líbí se mi moc. Předtím jsem hledal automaty s mimostřednou vteřinovkou a ve svých "tolerancích" nenašel bo Vostoky mi vyprodali. Sice by mi přišlo lepším pokud by subciferníčky byly dva ale co už. Přehledné jsou, záleží jako vždy na zvyku a zvyká se snadno. Mám rachitické zápěstí a sedí jak spodní ukončení zad na nočník. I tah mi přijde povedený v cenové kategorii. Koupil jsem je z druhé ruky zde, od váženého člena fora a jsem velmi spokojen. Z čehož plyne-nechcete si probrat prodeje, nabídky pro první hodinky?

Je ale pravdou, že automaty mám také. Ony Vostoky...

Odesláno

Tak ted uz mam asi posledni dotaz pred nakupem.... :) jestli quartz chronograf od timexu ,nebo orient mako :)

No asi Orient,ale ještě radši Seiko...:smile_anim:

Odesláno

Ja som pre tejto cenovej relacii za Timex, to indiglo je fajne,ale aj tak mam pocit,ze to este parkrat zmenis a ked ti hodinky pridu tak do 2 mesiacov ich predas alebo kupis nieco uuuuplne,ale uuuplne ine.No je tu este jedna alternativa (aj ked podla mna si uz nakazeny)-opusti tento web inak sa Posted Image. Na nate sa daju najst hodinky viac ako o 50%lacnejsie ako v predajnach,cim sa ti zase paradne rozsiruju moznosti.Posted Image

Odesláno

No mas pravdu :D sem nakazenej :/ nez sem polozil dotaz byl sem 100 % rozhodnutej pro quartz, ale ted sem 90 % rozhodnutej pro automaty :D ...... a chtel sem se jeste zeptat :) jak je to se zachazenim s automatama? :) muzu s nima jezdit na kole? Skakat do vody? Behat? :) diky moc... :)

Odesláno

Důvod proč člověku nestačí jediné hodinky je třeba taky ten, že konkrétně mako nejsou tenké a zadrhávají rukáv košile. Zato tričku jsou OK.

Jinak odpověd na část Tvého dotazu je samozřejmě můžeš! ;)

Odesláno

Timex je fajn. Indiglo je zatím nepřekonané, ale prostě Timex nepoužívá materiály na úrovni. Timex nesnese porovnání s Mako.

Mako jsou poměrně malé hodinky na divery, tak bych se nějakého překážení nebál. Mají i tvar, který např. oproti Monsterům od Seika tolik nezavazí rukávu.

Taky mi přijde,že Mako oproti Seiku ve stejné ceně má lepší detaily. Ať už signovanou korunku,tak pěkné dýnko(musí se vidět na vlastní oči),tak orámování indexů a data. Opravdu povedené hodinky.

Odesláno

Timex je fajn. Indiglo je zatím nepřekonané, ale prostě Timex nepoužívá materiály na úrovni. Timex nesnese porovnání s Mako.

timex dle mých zkušeností nedosahuje ani kvalit casia.

bisan:

drsnější aktivity mechanické hodinky snesou, ale všeho s mírou. vyhnul bych se rychlým ostrým otřesům.

osvědčuje se kombinace třeba g-shocků a mechanik, tak to má tady víc lidí asi.

Odesláno

Tak tak, taky se hlásím do skupiny mechaniky na nošení a géčka na pořádnou práci... Jenže moje Monstry už jsou tak jeté, že mi jich není líto ani na tu práci. Ale když mám jít dělat něco, kde švihám rukou, tak beru géčka. Nebojím se o strojek mechanik,ale Monstry jsou těžké a mlátí mi pak do ruky.

Odesláno

Tak tak, taky se hlásím do skupiny mechaniky na nošení a géčka na pořádnou práci... Jenže moje Monstry už jsou tak jeté, že mi jich není líto ani na tu práci. Ale když mám jít dělat něco, kde švihám rukou, tak beru géčka. Nebojím se o strojek mechanik,ale Monstry jsou těžké a mlátí mi pak do ruky.

No tie Gecka sa podla mna moc precenuju! Znicil som dvoje risemany za jeden rok. Reklamoval som ich priamo v Casiu a dlho som cakal na opravu a aj tak to bolo na h...no. Gecka .Problem bol zahlievanie displeju.Posted Image

Odesláno

Bull is Bull: Risemany jsem měl a bez problémů. Oprava nemůže přece přesáhnout 30dní(pokud jsou v záruce), takže nevím, čemu říkáš dlouho čekat. Mluvím z osobních zkušeností a nikdy jsem s géčky co se výdrže týče neměl problém problém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...