Jezevcik2 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Ani ne,normální pracovní proces.Pro připomenutízde více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Ani ne,normální pracovní proces.Pro připomenutízde více. Jo. vzpomínám si, že jsem ten obrázek už někde viděl. A pokud jde o pracovní nasazení, tak v lomu asi jo. Ale jako učitel si myslím, že bych je takhle neorval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Možná při tělocviku nebo dílnách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Tak ale to je dost extrém, ne? Ani ne, to je strategie výrobců, krásně je to vidět na telefonech a ostatních hračkách do kapsy. Povrch je buď stříbřenkou nastříkaný plast nebo plast měkký jako vosk, vyleštěný do zrcadlového lesku. Je to krásné ve vitríně, jakmile se to vezme do ruky, je to hned hnusné, odřené a ošoupané a majitel si co nejdřív koupí novou hračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Omlouvám se za OT ale to už je asi popátý, co jsem vlákno přečetl jako "odpovídající nové retro kukačky...". Nemoc kterou mne nakazil ten Němec jak mi všechno schoval je děs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Ani ne, to je strategie výrobců, krásně je to vidět na telefonech a ostatních hračkách do kapsy. Povrch je buď stříbřenkou nastříkaný plast nebo plast měkký jako vosk, vyleštěný do zrcadlového lesku. Je to krásné ve vitríně, jakmile se to vezme do ruky, je to hned hnusné, odřené a ošoupané a majitel si co nejdřív koupí novou hračku. Nojo, to je samozřejmě pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 z toho, co dříve bylo normální, tedy trvanlivé, se dnes dělá "lepší" kvalita. Standard je prostě aušus. To se samozřejmě týká řady různých odvětví, třeba aut, že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 (upraveno) Ono k tem orvanym Jezevcikovym DB-360... takhle domasakrovane hodinky jsem jeste v zivote nevidel Je fakt ze je to jen pokoveny plast, na druhou stranu jsou oproti kovovym aspon lehke (tj. pohodlne na delsi noseni) a levne. Od digin za cca $25 nelze cekat nejaka vetsi odolnost. Jinak ja je mam taky, uz druhym rokem... nosim je hlavne pres zimu a vypadaji porad jako nove, neni na nich jediny skrabanec. Je to o pristupu, delam admina takze se casto hrabu v compech a rackovych skrinich, predtim si ale hodinky vzdycky radsi sundam. Je to otazka 2 sekund a mam aspon jistotu ze je neskrabnu o nejakej plech. Specialne DB-360 se diky systemu zapinani na reminku sundavaji/nandavaji velice rychle, neni duvod je takhle rasit a mit na ruce kdyz clovek vi ze by mohly prijit k uhone. Proc to vlastne pisu... timhle nechci nejak obhajovat plastove pouzdra, kovove jsou urcite trvanlivejsi a hezci, na druhou stranu i plast ma svoje vyhody (vaha) a pri slusnem zachazeni ty hodinky muzou vydrzet v dobrem stavu celkem dlouho. Upraveno 30. října 2011 uživatelem Woodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Je to o pristupu, delam admina takze se casto hrabu v compech a rackovych skrinich, predtim si ale hodinky vzdycky radsi sundam. Je to otazka 2 sekund a mam aspon jistotu ze je neskrabnu o nejakej plech. ..... a pri slusnem zachazeni ty hodinky muzou vydrzet v dobrem stavu celkem dlouho. Woodie,máš stoprocentní pravdu,ale já si je kupoval jako čistě pracovní a vzhledem ke své profesi(elektrikář)bych nic jiného-než je sundaval a nandaval-nedělal.To,co popisuješ samozřejmě dělám v jistých situacích s civilními hodinkami také. Spíše mě překvapilo,jak se strašně rychle opotřebovaly.Klidně bych si připlatil za běžné digi s kvalitním ocelovým pouzdrem,ale kde je sehnat?Nepočítám toto.To bych do práce nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 (upraveno) Před chvilkou jsem je objevil: Já ty hodinky nemůžu nikde najít, a to mě fakt zajímají...chtěl bych vědět, jaký je to modul a trošku se pokochat v jejich funkcích a tak (včera jsem si objednal předchůdce - klasiku DBC-610A, sice mě taky štve ten pokovenej plast, ale funkčně jsou to pořád jedny z nejlepších databank/kalkulaček na trhu a za tu cenu si asi budu moct dovolit za rok případně koupit nový) :-) ..jo a někde na netu jsem četl, že nějaký chlápek má už třetí ty samý (dbc-610A), první z roku 1987 a každý mu vydržely 10 let a jiný nechce:-) ...kdyby DBC-600 měly countdown, tak bych do nich hned šel, i když je to už spíš sběratelský kousek(ale jsou kovový)..jenže mně ta absence odpočítávání fakt vadí a o jiných kovových a takhle funkčně dobrých fakt nevím:-( EDIT...no tak už jsem je našel na Ebay a zdá se, že taky nemají countdown? No tak to nechápu, proč prostě udělají nástupce nějakýho modelu a dají tam míň funkcí? Ještěže jsem si objednal ty 610A:) Upraveno 10. ledna 2012 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Casio DBC-600 také nejsou kovové, ale pochromovaný plast stejně jako DBC-610. ...kdyby DBC-600 měly countdown, tak bych do nich hned šel, i když je to už spíš sběratelský kousek(ale jsou kovový).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Já měl zafixovaný, že DBC-600 ještě byly kovový...nevím proč. Díky za vyvedení z omylu ..Nevíte někdo, jestli existují hodinky s kalkulačkou, databankou a countdownem tohohle typu, který by měly kovový pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Asi bych si dneska vybral DBC 610 (43usd) před DBC 611(150usd). Kromě delšího dosahu kalendáře ( odhad 2099 ) a budíku se snooze nejsou v ničem lepší. Navíc nemám rád nápis illuminator a přitom podle popisu svítí ledkou. Což umí i DBC 610 v současnosti sehnatelné. (Mám je ve zlaté a netrapte mě nebo si koupím i stříbrné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2012 Já mám doma DBC 310, DBX 100, DBC 1500B a teď mi mají přijít ty DBC 610, který se chystám začít nosit. Poslední dobou jsem se věnoval a zajímal se hlavně o G-shocky (mám teda jen troje), ale uvědomil jsem si, že se jich asi zbavím a spíš rozšířím sbírku o nějaký pořádný další DB, DBC, DBX, CFX atd...jsem nějak vyrostl a zjistil, že tyhle typy mě vlastně nakonec opravdu zajímají nejvíc. G-shocky jsou fajn, ale když si je vezmu na ruku, moc lidí si jich nevšimne, vzhledově jsou daleko "obyčejnější" než třeba dbc1500B, kterých si občas někdo všimne a i se na ně zeptá, což mi dělá dobře:-) ..Navíc G-shocky jsou pro mě moc drahý na to, abych je sbíral (a rozhodně ne všechny zajímavý), a taky si myslím (a někde je tu takový téma), že i obyčejný digitálky někdy G-shockům pěkně v odolnosti a výdrži šlapou na paty, a vlastně jsem při práci nikdy nezničil žádný digitálky, ani ty s kalkulačkou, protože to taky vydržely(při dodržování určitých zásad)....vlastně tak nějak časem jsem dospěl k názoru, že G-shocky jsou kolikrát dost přeceňovaný a o jejich kvalitách a dílenském zpracování zvláště v poslední době pochybuju, takže u mě vyhrály digitálky jinak zaměřený. Jsem tu nějak přemýšlel moc nahlas:-) ...doufám, že to někdo nebude vnímat jako útok proti G-shockům, to tak myšlený nebylo, ale spíš to byl takový veřejně sdělený názor, s kterým určitě někdo bude aspoň částečně souhlasit a někdo zase ne, to nevadí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2012 ...tak jsem v minulém příspěvku psal , že s G-shockama skončím, a teď se mi začínají líbit GXW-56, protože jsou tak krásně velký a na mojí ruce většinou všechny hodinky vypadají malý...tyhle by byly konečně pořádný:-) ....jsem to v tom minulém příspěvku přehnal, přece jen na těch G-shockách něco je, asi se do nich znovu zamiluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se