Radimk Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Dnes jsem našel jedny sport II ale quartz?? I toto se vyrábělo? Jinak jsou dost pěkný- s "chromovanou" zubatou lunetou. A nové!! cena tuším 1300 k
Radimk Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Wachn napsal: Takže pokus o vložení: http://xs58.xs.to/pics/05493/mojeprim.jpg Snad to ten obrázek vloží. To jsou ony Ale ne automaty..
Onisan Odesláno 16. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2006 Konečně jsem našel hodinky které už asi půl roku hledám... Byly na chatě, na dně jednoho ze šuplíků který jsem neotevřel od svých mladických let. Jsou to ty samé jako na obrázku, ale namísto černého ciferníku mají bílý a barva ruček černá. Jinak je vše stejné, ručky, indexy. Byly to moje hodinky od kterých se datuje moje úchylárna na tikající předměty na ruce. Dokonce už tenkrát jsem si v krátkém čase koupil i ty černé. Měl jsem tak dvoje, podle nálady... Asi je nechám u Prima dát do pucu. Jdou, ale trocha péče by neuškodila Mám z nich radost jako malej kluk
Pal Odesláno 23. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2006 Řemínek na Sport II, který má na mysli noname vypadá takto. Starý hodinář ho měl s ostatními fungl součástmi Sportů (které mi za tři stovky poskládal) v šuplíkových zásobách. http://xs.to/xs.php?f=PICT0066.JPG&h=xs77&d=06160
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Dobrý den všem. Dovoluji si oficiálně vstoupit do tohoto fóra milovníků a znalců hodinek, zejména Prim. Náhodně jsem včera na toto fórum narazil. Bohužel, do cca 24 hod u mne propukla akutní forma nemoci, založená na obsedantní touze mít doma ještě nějaké Primky (mimo již těch běžných třech). Zejména model Prim Sport. Omlouvám se předem, užiji-li nesprávně některé názvy pro části hodinek, neb jsem úplným laikem. Zatím na Primkách poznám, kolik je hodin, někdy i datum a rozliším přední a zadní stranu... A vím, kde je vyrábí Ale to už vím pár let. Všem prima den
Roman Šula Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Ááá, další postižený. Vítej mezi námi...
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 hmmm... Je naděje na uzdravení? Nechci slyšet, že 3x denně Prim po jídle....
VS Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 X-Bob napsal: hmmm... Je naděje na uzdravení? Nechci slyšet, že 3x denně Prim po jídle.... Nákup nových hodinek po každém jídle je konečná fáze choroby. Pak už Tě dorazí krumpáčem, aby ses netrápil
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 aaach, sakra, že sem sem vůbec chodil! Budu si muset najít ještě vedlejšák, aby doma žena nepoznala, za co zas budu ještě utrácet. Neměli byste udělat fórum pro začátečníky a tam jim takové obrázky ukazovat postupně, po kapkách.... :)
Sklomont Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 No tak to to jsme na tom stejně.Já jsem tu cca měsíc a mám doma asi 100 ks Primek a to nechci říkat kolik už jsem za to utratil a to jich ještě strašně moc chci.Protože zajímavý modely my pořád chyběj.Hrůza nebo krása?Těžko říct ale je my tělíto už teď.
31682 Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 popshop napsal: PRIM Sport - varianty Ty vínové Sport jsou na fotografiích nádherné. Škoda, že jsem ještě neměl příležitost je spatřit na vlastní oči. Fotografie pocházejí z nabídky tehdejších Klenotů nebo se jedná o nějaký Prim katalog?
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Začnu ve Sportkách. Jedny mám doma - nekamenujte mě hned, je to Prim sport z r. 2000, Quartz model (mechanické fakt tehdy neměli), ukazuje i den v týdnu, průměr hodinek cca 42mm, nerez, vodotěsnost - 200M. Protože neumím sem dát foto, tak Vám je nemůžu ukázat. Protože jsou Quartz, mějte se mnou shovívavost Budou i mechanické...
georg Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 X-Bob: buď v klidu, asi každý z nás má nějaký quartz model a taky bych neřekl, že to jsou zde zatracované hodinky. Prostě na některé aktivity asi nic lepšího než quartz není. Problém je jinde - začneš mít radost ze starých, notně ošoupaných hodinek, které budeš somrovat po známých a příbuzných, v bazarech a vetešnictvích a někteří lidi kolem tebe tě začnou považovat za blázna. Zjistíš, že mnoho lidí před X lety vyhodili do popelnice šuplík plný hodinek a ty vykřikneš: kristepane, taková škoda! Pak se tak 5x až 20x za den mrkneš na Chronomag, co je nového, skamarádíš se se stejně postiženýma a to už se léčit nedá. Tak ať se ti mezi náma líbí a pro jistotu zruš třebas stavební spoření - budeš to potřebovat na hodinky! :D
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 No, myslím, že po cca 30 hodinách už to tu je: V práci jsem už začal zjišťovat. A pozóór, vypadá to nadějně, nezakřiknout! Příbuzné už šacuju. Na Chronomag jsem dnes celkem asi 4 hodiny. To určitě.... Ach jo, že jsem se raději nedíval z okna, než na internet....
Mikina Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 Georg.-Ještě je třeba dodat, že po získání cca 100ks ošoupaných hodinek přijde čas na jejich postupné rozkládání, čištění, skládání, seřizování tak, aby byly k obrazu majitele. A to pak už není o tom být denně 4hod. na Chronomagu, ale o hodinách shrbených nad stolkem s nářadím v ruce a s množstvím kleteb na jazyku. Proro i já se přidávám - vítej mezi námi.
X-Bob Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 hoši hoši, co mi to děláte.... Jdu si přečíst návod na obřadnou sebevraždu Seppuka nebo jak to píšou)
georg Odesláno 28. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2006 2 popshop: tak to mě mrzí, že mi ten červený číselník na Sport2 utekl. Našel by se ještě jeden? Nabídnul bych ti výměnou nový číselník na letecké Sport2 (automaty) i s novým armovacím kroužkem.
watch Odesláno 29. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2006 Ty zelene jsou moc pekne. Mam rad zelenou barvu a ke Sportum se to opravdu hodi. Vypadaji jako nove!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se