African Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Šel jsem do toho trochu s rozvahou, protože jsem si říkal, další tunel typu Opencard a už to taky tak málem bylo Na druhou stranu mám pod kontrolou své zdraví a je to docela sranda porovnávat roky, jak na tom člověk byl, jaké nemoci si užil a kolik celkově se za léčbu zaplatilo" Já osobně od 01.01.2007 k dnešnímu dni 20.150,-Kč, s toho jsem usoudil, že jsem velmi zdravý koloušek Nejvíce platila pojišťovna za mé zuby, pořezání, zlomeniny a rehabilitace s bolavými zády. Je to tedy jen kapka v moři, oproti tomu co jsem dal já jim, ale takhle to člověk samozřejmě brát nemůže. Nikdy nevíme, co přijde, a např. cena léčení mé urvané paty při přeskocích ve skalách už pár let zpátky se tenkrát vyšplhala okolo 200.000,-Kč Jak jste na tom vy, využíváte IZIP a co si o tom myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Předem upozorňuju přispívající, že pokud se to zvrhne v debatu o politice a nebo flame, tak to okamžitě zamykám. IZIP je momentálně docela kontrovezní téma, tak opatrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Předem upozorňuju přispívající, že pokud se to zvrhne v debatu o politice a nebo flame, tak to okamžitě zamykám. IZIP je momentálně docela kontrovezní téma, tak opatrně Táta ji má,musí do toho přispívat všichni ošetřující doktoři,jinak nemá valného smyslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Kdybych zde napsal co si myslím o IZIP tak mi Jay Doll dá ban do velikonoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Maslienka dobra,mi pride az nelogicke,ze to tu uz 20 rokov nefunguje,ale prevedenie tradicne na pi..u. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 To Jay Doll: Ahá, tak to já něvěděl, že jsou tam nějáký stresy, do hloubky jsem se o ten systém nezajímal, takže asi zase nějákej průser, že? Jako všechno v ČR Klidně celé vlákno smaž, nemám s tím jedinej problém, díky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Ono ked uz vlakno tak by asi bolo potreba strucne a jasne zhrnut,co to ten IZIP vlastne je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Ono ked uz vlakno tak by asi bolo potreba strucne a jasne zhrnut,co to ten IZIP vlastne je... Nejsem si jistej, jestli to jde stručně, takže všechny otázky a odpovědi jsou zde: http://www.izip.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 19. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2011 Výpis z účtu pojištěnce Ti vyhotoví každá zdravotní pojišťovna. (A souhlasíms Tebou, když vidím, kolik stála ta která léčba, je to často doslova prd... V duchu jsem se styděl před doktory, kterým děkuju za to, že si tu můžu chatovat na chronomagu.) Eliminaci a neproplácení duplicitních vyšetření - to si může (a měla by!) každá zdravotní pojišťovna ošetřit ve smluvních podmínkách s poskytovateli péče. A příslušnými kontrolami si může (a měly by) zajistit i bez IZIPu. - Takže pro mne zajímavý nápad, při jehož realizaci vytváření prostoru pro tunel a pro skandální úniky dat (až k možnosti např. vydírání) převažují nad jeho přínosy. Howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 V ramci zachovani vlakna netreba pitvat, ale je to jak napsal Conrad. Lide v pozadi IZIPu by meli dostat BAN na zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 V ramci zachovani vlakna netreba pitvat, ale je to jak napsal Conrad. Lide v pozadi IZIPu by meli dostat BAN na zivot. Když už jsem se tam tedy přihlásil, můžeš mě trochu vysvětlit, cože se to tam vlastně děje? Nějáký tunel? Z mého doslechu to bude do budoucna povinné, ale jestli to nejsou jen nějáké bludy od mého doktora, je mu asi stodvacet a už to nemá v hlavě úplně v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2011 Jde ve zkratce o to, ze si dva europoslanci a par doktoru zalozilo firmu, ktera mela dve hlavni aktiva - prumerny napad (jak soucasnost ukazuje, system nefunguje, i kdyz je to kvuli prkotinam, ovsem minulost nevratime) - a smlouvu s VZP. Ta de facto financovala rozvoj IZIPu, i kdyz ten prohlasuje, ze to byla jen platba za sluzbu. No a ted si to chce VZP koupit. A majitele naoko trvaji na cestnem pokracovani systemu, ktery moc nefunguje. Ve skutecnosti jde jen o mlzeni. (BTW je to snad prvni vec, ve ktere souhlasim s MUDR. Rathem - i kdyz ten prska mozna spis ze zavisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se