siwi Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 No, tak ty se ti moc povedly Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 V 23. 12. 2020 v 11:47, Kristian.nov napsal: Tak jsem z Aukra zachránil tenhle kousek. je to překvapivě AMW-32 ne 31 a mají modul 742, který se, podle toho co jsem našel, začal vyrábět až v roce 1994. Na takovýhle klasický anadigi jsem líčil už delší dobu, ale odrazoval mě pochromovanej plast u většiny modelů. Tohle je poctivá stainless steel komplet:-) Tieto vyzerajú takmer rovnako, ako typ AQ-230, ktorý je podľa môjho názoru najkrajším modelom od značky Casio vôbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Jenže AQ - 230 jsou pochromovanej plast... A nemají lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 15 hodinami, Kristian.nov napsal: Jenže AQ - 230 jsou pochromovanej plast... A nemají lumi Prečo mám pocit, že AQ-230 sú kompletne celé z kovu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 před 6 hodinami, quattroRS napsal: Prečo mám pocit, že AQ-230 sú kompletne celé z kovu??? Mas milny pocit, napr. https://www.domhodinmax.sk/casio/casio-aq-230-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Bohužel nejsou. Měl jsem je. Po 15 letech jsem z nich chtěl sundat tah a když jsem doloval stěžejku, ulomila se nožka na protilehlé straně. Ten plast věkem vyschne a zkřehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 TISSOT D377 two timer ana digi watch, bohužiaľ ana nefunguje a chýba kryt baterie : ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Je zajímavé, kolik tehdy u Tissotů vyráběly variant tohoto modelu a s jak širokým záběrem. Některé se mi moc zamlouvají. Už jsem po nich taky párkrát pokukoval, ale obávám se právě jejich stavu a hlavně analogové části. Ony tehdy zřejmě nebyly vyráběné jako držáky na desítky let. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 26. 12. 2020 v 9:27, Harwey napsal: Mas milny pocit, napr. https://www.domhodinmax.sk/casio/casio-aq-230-1.html Jaj tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Moje dva včerejší úlovky z bazarový inzerce. Ty MWA 10 mají bohužel dost zrasovaný pouzdro, hlavně práva horní nožka je "letovaná" a kdo ví jak dlouho bude ještě držet stěžejku. Neválí se doma náhodou někomu v šuplíku nějaký pouzdro na modul 1325? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Návrat Marine Gear AMW 710 ze servisu Fast Říčany, kde pobyly 2 měsíce . Spadly mi bohužel na beton, dvojité sklíčko total na sr. č, takže výměna sklíčka (objednáváno v Německu), baterie a WR test. Mám z nich zase velkou radost, ještě musím doladit moon phase. Cena za opravu rovna 40% ceny nových, cca 800 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tak som ich konečne dotiahol: Casio ProTrek PRW-5100-1ER ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Výborně, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 před 43 minutami, Frostie napsal: Výborně, gratuluji Ďakujem, som veľmi šťastný ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Není nad to když si člověk poprvé něco sám změří! Kolik jsem vystoupal metrů na kopec? Poprvé je jen jednou. Užívej si jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Před hodinou, t2 napsal: Není nad to když si člověk poprvé něco sám změří! Kolik jsem vystoupal metrů na kopec? Poprvé je jen jednou. Užívej si jich. Ďakujem ☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 A už na zápästí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Včera v noci som skúšal synchronizáciu, či bude fungovať aj bez toho, aby hodinky boli položené na okne Vyšlo to, funguje to aj bez toho, aby som ich musel dávať na okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Fakla mi skapala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Nabíjanie batérie v hodinkách v tuhom mraze pri teplote -13 °C ❄ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se