quest987 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Toto jsem viděl u Hamiltonu, konktetne Hamilton Khaki Flight Timer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny 95 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Na můj vkus mě přijde kombinace dost přeplácaná raději mám to nebo to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) Tat'ky pracovní hodinky které sloužily dlouhá léta až do včerejšího dne, kdy jsem je zabavil a dal mu nové :-)Baterie vydržela deset let, možná také proto, že byl budík a jiné funkce používány spíše občasně. Od té doby už jsou v nich dvě další.Tah není původní, byl měněn přibližně po dvanácti letech. tohle mi fascinuje, už jsem to tu viděl, tak sem dlouho hledal a šřoural, ale nevvyšťoural, záručák a účtenku.Sem kupoval v Kotvě, 27.1. 1993, AQ222, stály těsně pod 1000, snad 970 nebo tak nějak, už to přesně nevím, jen to že ten den šeredně sněžilo. Bylo to jako druhé Vánoce, musel jsem si pomoci sám, když squaw selhala. Bral jsem ty s číslama, indexy se mi moc nezdály, měl jsem indexové hodinky předtím a dost mě to "otravovalo", tyhle mi tenktrát přišly dokonalé. Funkční v chromu a žádné jako zlacení, které se brzy odře a pak to vypadá šeredně, skvělá čitelnost.Je to tu někde jako vlákno, na jiná Casia nějaké účty mám, ale na tyhle nejdůležitější se to někam vypařilo. Holt je to ten život.....** Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Tak dnes na blešáku jedny hezké CASIO 385 QA-100W (80léta) . Škoda že u nich nějaký trouba poškodil pouzdro viz foto 3, aby tam nacpal jiný řemínek .Vidět ho u toho pižlání, urazím mu ruce Hodinky jsou přesné a plně v chodu. Foceny narychlo a večer, jsou hezčí než vypadají.Krásně se nosí, už 5 hodin je nemůžu sundat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 krasavice, trochu mi připomínají Casio Marine AMW-320R s modulem 2701 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Měl bych takový dotaz - měl bych asi možnost koupit hodinky na fotce - mělo by jít o Casio AQ-450 s modulem 315. Jde mi ale o to, jestli je pouzdro plastové nebo kovové. Prodejce tvrdí, že je to kov, já tomu ale moc nevěřím, sázím na pokovený plast, ale nejsem si přece jen jistý a na internetu se mi to nepodařilo dohledat...víte o nich někdo víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 obávám se, že jediný, kdo bude schopen podat nějakou relevantní informaci, bude asi jen Casiotron, příp. T2... Mně se na googlu nic dohledat nepodařilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Mně právě taky ne..nicméně už jsem domluvený, že je vezmu, on by mi ten plast nakonec zase tolik nevadil, tento typ ana-digi, kde je display a analog úplně odděleně, je můj nejoblíbenější...budeme si určitě rozumět :-) ..když se to nedovím od někoho dřív, než dorazí, dám pak vědět, jestli je to kov nebo plast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Já se obávám, že je to pokovený plast. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Podle katalogu pro rok 1985 existují v obyč plastové černé (AQ 50). Tuhle stříbrnou jsem tam nenašel. Ale velice pobné pouzdro mají AB 100 (kat. 1988) kde Casio píše chrome plated což je pokovený plast. Omlouvám se za větší rozměr obrázků, ale při zmenšení by utrpěla čitelnost.Kat 1985: Kat 1988: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 plnotučná varianta ana-digi casio AD-S800.živé foto tady. vychází z AQ-S800 / AQ-S810 (stejný modul).zajímavé je použití plastového sklíčka v kombinaci s WR200.chci zkusit casio anadigi a z géček mě žádné neoslovují, tak o nich přemejšlím. navíc mi tenhle modul přijde povedenej (dvojitý timer, podsvětlený displej, solár...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Já se obávám, že je to pokovený plast. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Podle katalogu pro rok 1985 existují v obyč plastové černé (AQ 50). Tuhle stříbrnou jsem tam nenašel. Ale velice pobné pouzdro mají AB 100 (kat. 1988) kde Casio píše chrome plated což je pokovený plast. Omlouvám se za větší rozměr obrázků, ale při zmenšení by utrpěla čitelnost.Kat 1985: 14.jpgKat 1988: 30_1600x1200.jpg Jojo, ty AQ-50 právě že znám a přijde mi, že na 99 procent, když Casio dělá černou a stříbrnou verzi stejných hodinek, je ta stříbrná vždycky pokovený plast (ale...myslím i v tomto existuje výjimka, teď si ale nevzpomenu na model, ale myslím, že nějaké kalkulačky se dělaly v černém plastu i v kovu)..takže kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 panáčku, tak to je ovšem nádhera, ke které nezbývá než gratulovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Už tři dny mi dělají velkou radost tyto ana digi temp citizeny, u kterých když jsem je koupil nešla část A2. Abych řekl pravdu, trochu jsem se v nich šťoural a najednou se začala rafička trochu cukat a pak se rozpohybovala. Snad jim to dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Už tři dny mi dělají velkou radost tyto ana digi temp citizeny, u kterých když jsem je koupil nešla část A2. Abych řekl pravdu, trochu jsem se v nich šťoural a najednou se začala rafička trochu cukat a pak se rozpohybovala. Snad jim to dlouho vydrží.Tyto se daji jeste snad i koupit nove se zarukou, v Asii samozrejme. Ale jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 (upraveno) Tyto se daji jeste snad i koupit nove se zarukou, v Asii samozrejme. Ale jsou paradniTento kus je originál Japan, typuji tak rok 1982. Na golden8ts se dají sehnat podobné citizeny nové, ale asi už nebudou komplet Japan, nebo independent, které mám jako znak. Upraveno 2. prosince 2014 uživatelem ana digi temp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Led anadigi Longines. Dneska asi ideální aspirant do sekce Deprese: Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Moje analogo-digitální éra: Sandy - koupeno cca 1991 někde na tržnici za 500,- Kč. Po vložení baterky funkční pouze digitální část. Analogovou se mi zprovoznit nepodařilo. Celkem dost zoxidované a uvolněná korunka. Na ruce vypadaly tehdy hodně dobře a byly moje oblíbené. Casio AQ-231 - koupeno cca 1995 za 1690,- Kč. Po nějakém větším nárazu zcela nefunkční, rozbité sklíčko a ulomená korunka. Casio ABX-66 - dárek k mým 25. narozeninám v roce 1997 za 3690,- Kč. V té době (a vlastně i dnes) úplná pecka displej ve sklíčku a pod ním ručičky. Takže displej se nekrčí někde v rohu, ale může využít celou plochu ciferníku. Taky úplně úžasný iluminátor. Hodinky mají už asi 3. pásek a asi 5. baterii. Ale jdou do dnes. Pořád je občas nosím. Teď už většinou jen do dílny, do garáže a tak. Baterie tam vydrží cca 3-4 roky. Mají paměť na tel. čísla i se jmény (v éře mobilů už bohužel k ničemu). Vyrábělo se několik typů. Viděl jsem je ale jen u pár lidí. Sharp - koupeno někdy kolem roku 2003. Cenu už neznám a ani místo. Nemají sklíčko ani pásek. Nosil jsem je jen chvíli, protože se vylomila oska na pásek. Ale po vložení baterie normálně fungují (analogová i digitální část), dokonce i pípají. Nevím vůbec, co je to za typ. Nikde to není uvedeno a ani na netu jsem je nikde nenašel. Ani jsem nevěděl, že Sharp dělal hodinky. V současné době všechno šuplíkové zásoby (kromě těch Casio - ty pořád ještě občas nosím). Před touto analogo-digitální érou jsem nosil digitálky, po ní automaty. Omluvte horší kvalitu fotek. Je to foceno jen mobilem. Hodně se mi líbí ana-digi-temp od Citizenu, i když je to celkem dost retro, ale asi si je někdy koupím. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Hantronix: pěkný retro. Ty Sandy jsem měl taky, přesně stejný (jen s modrým cifrem) a se značkou Sharp. Dva druhy těch ABX Twinceptů mají stále ještě jako nový v jednom hodinářství u nás v Chrudimi, podle skoro nečitelných vybledlých etiket už tam pěkných pár let budou. Jen cenu zlevňují dost pomalu, myslím, že ten levnější je aktuálně pořád přes 2000... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Jestli je to ještě aktuální, tak podle mě je to kov. Myslim, že podle tlačítek, pak podle sklíček, který jsou tvrzený a vyměnitelný, tak tak na 90 % to bude kov. Měl bych takový dotaz - měl bych asi možnost koupit hodinky na fotce - mělo by jít o Casio AQ-450 s modulem 315. Jde mi ale o to, jestli je pouzdro plastové nebo kovové. Prodejce tvrdí, že je to kov, já tomu ale moc nevěřím, sázím na pokovený plast, ale nejsem si přece jen jistý a na internetu se mi to nepodařilo dohledat...víte o nich někdo víc? asi aq-450.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 "Chrome plated" je kov, pokovený plast je "chrome plated resin". Ty AB-200 jsou taky kovový. V některých katalogách to ale může být jinak. Já se obávám, že je to pokovený plast. Ale ruku do ohně bych za to nedal. Podle katalogu pro rok 1985 existují v obyč plastové černé (AQ 50). Tuhle stříbrnou jsem tam nenašel. Ale velice pobné pouzdro mají AB 100 (kat. 1988) kde Casio píše chrome plated což je pokovený plast. Omlouvám se za větší rozměr obrázků, ale při zmenšení by utrpěla čitelnost.Kat 1985: 14.jpgKat 1988: 30_1600x1200.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se