Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Napred jsem si myslel, ze jsem si vzhledem k obleceni (kratasy a tricko) vzal naprosto nevhodne hodinky. Jenze pak si clovek uvedomi, ze k fullgoldum nevhodne obleceni neni. Hodi se ke vsemu Tak ty jsou fakt moc pěkný...gratulace a samozřejmě závist :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Diky, beru je jako takovej ulet, ale jsou fajn.Jinak jsem zjistil jednu vec. Tyto Seika h601, Seiko 0138 a Citizen Ana-digi jsem poridil ve stejnou dobu a nastavil stejny cas. Citizenky jsou po mesici a pul pred Seikama asi o 8 sekund, ale oboje Seika jdou na vterinu stejne. To me dostalo, kdyz jsem cumel do hodinkovnice a vidim, ze sekundy se shodovaly. Abych se priznal, tak nevim, jestli jdou napred nebo pozadu, protoze tu ted nemam duveryhodny zdroj presneho casu. Ale proste ta nulova odchylka mezi obema kousky me dostala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Vcera jsem mel sraz s kamarady. Jeden je byvaly chronomagor, ale od te doby, co nosi Apple watch, tak s hodinkama skoncil. Kazdopadne aby mi udelal radost, tak vcera dorazil s hodinkama ze sve sbirky: Moc pekne ana-digi citizenky. Rikal, ze jsou nekdy za zacatku devadesatych let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Radost pohledět, Andy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Zaujaly mě tyhle krásný oblekovky od mladýho hanze: http://www.ebay.com/itm/JUNGHANS-MEGA-EDITION-No-1335-2500-FUNKUHR-0-585-GOLD-HERREN-/292097695563?hash=item4402611f4b:g:Tx0AAOSwTM5Y2QaG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 JJ, jedny z prvních rádiovek od nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) Klasika v novem, a v uprave kterou neznam... (od tohoto prodejce na eBay cena za mne neakcept.)A samozrejme uz China cased... to pripada mi jako takovy pokus vytezit max. z minul....Ze by Citizen obcas nekde vyrobil xyz kusu cal.8982 kdyz je poptavka ?Tady uz bude teplotni cidlo urcite uveznene uvnitr natvrdo bez "pruchodky" a plast je jen pro dodrzeni stylu. Upraveno 7. července 2017 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2017 CD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Koukam jak roste nabidka na eBay ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Prirustky /H357/ cekaji na cisteni...A jelikoz zde nejde(neb neumim) edit , tak predchozi dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 good day sunshine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Kdo mas rad ana-digi tak kouknisem -jen tak pro ispiraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 S tema cenama se bud trosku zblaznili, nebo jsem svoje anadigi citizeny a seika prodal brutalne pod cenou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Až na ty Brajtle a ty NASA vedle se tak trochu pos.al ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 To je šílenec. A navíc Breitling nabízí za stejně nebo levněji než Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 AW 48-7H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 AMW 710D-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2018 Frostie... moc pěkné.. Máš je nové? Jeden čas jsem přemýšlel o MRP 700-1A...zase to ale vyhrály vintážní kousky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se