rmx Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Tyhle hodinky vydržely slušnej nášup. Nosil jsem je v práci, jednou mi praskla stěžejka a Casia spadly z plošiny na betonovou podlahu, 8 metrů volným pádem ani jsem nesjel se na ně podívat, domontoval kameru a v duchu vybral jiný hodinky. Jaký bylo překvapeníé že se nerozbilo ani sklíčko a stroj jel. Jen se narazila luneta na osazení takže s ní nejde otáčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Firma zodpovědná za Gshocky holt nárazy umí. Ty číslice na cifru vypadají jako sendvičové. Pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Ten cifr je obyčejně hezkej a pěkně svítí. Škoda že modul neuměl Flash alert, to já moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 To je hezký, to se mi líbí. Ta hra dvou intenzit podsvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Seiko Silver Wave H239-5040. Škoda jen toho dorasovaného sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Pěkný kousek.. Sklíčko se nechá vyleštit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Tak tieto vyzerajú super, veľmi sa mi páčia, len trošku škoda toho stavu, ale ako je písané, tak tých 20 rokov sa musí nejako prejaviť, vzhľadom na to, že sa nejako nešetria Mám je už skoro 20 let. Pořád jedou, i když je moc nešetřím, jen mi do nich začalo malinko téct, což je prý bohužel opravitelné jen výměnou celého pouzdra hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Tak tieto sú nádherné, palec hore, šéfe (y) Tyhle hodinky vydržely slušnej nášup. Nosil jsem je v práci, jednou mi praskla stěžejka a Casia spadly z plošiny na betonovou podlahu, 8 metrů volným pádem ani jsem nesjel se na ně podívat, domontoval kameru a v duchu vybral jiný hodinky. Jaký bylo překvapeníé že se nerozbilo ani sklíčko a stroj jel. Jen se narazila luneta na osazení takže s ní nejde otáčet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Krásička Seiko Silver Wave H239-5040. Škoda jen toho dorasovaného sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 Pozerám, že tu už dlho neboli ana-digi ProTrek od Casia, tak tu sú jedny: Casio ProTrek PRW-5100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Tak tohle tu ještě nebylo! Anadigi swatch.... víte o tom někdo něco?Viem ze je to stary prispevok,ale ked som ho pri prezerani fora nasiel,tak mi nedalo nezareagovat,kedze mam rovnake Swatch v svojom "portfoliu".Jedna sa o model v ktorom je zabudovany pager.Preto aj tie draty pod sklickom.Je toantena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 15. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2018 Viem ze je to stary prispevok,ale ked som ho pri prezerani fora nasiel,tak mi nedalo nezareagovat,kedze mam rovnake Swatch v svojom "portfoliu".Jedna sa o model v ktorom je zabudovany pager.Preto aj tie draty pod sklickom.Je toantena.Toto som v živote nevidel, ale moc sa mi to nepáči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Dneska to je celkem raritka. Swatch měl pár šikovných nápadů. Jó devadesátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 A uz aj nabehli a funguju.Len nez som prisiel na to,ako vymenit baterku,tak som sa pekne zapotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Zajímavý system baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Minule sa v tomto vlakne viedla polemika,ci su aj kombinovane ana-digi s mechanickym strojcekom.No tak su take.Tieto hodinky mam od roku 89 ked som si ich kupil v Rakusku hned po otvoreni hranic.Stale su funkcne.Dokonca som vyhrabal fotku,kde ich mam na ruke ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 (upraveno) Minule sa v tomto vlakne viedla polemika,ci su aj kombinovane ana-digi s mechanickym strojcekom.No tak su take.Tieto hodinky mam od roku 89 ked som si ich kupil v Rakusku hned po otvoreni hranic.Stale su funkcne.Dokonca som vyhrabal fotku,kde ich mam na ruke )Ty si pamatuju, mel jsem je par dni od Vietnamce, myslim za 200 nebo 300 Kc, nekdy v roce '93 a byly fakt natahovaci. Ale po par dnech z nich "odcvrnknul" jeden z tech bocnich cudliku, tak jsem je sel reklamovat a vzal si misto nich uz jiny model. Upraveno 21. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 No, tak tuhle kombinaci vidím fakt poprvé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 No, tak tuhle kombinaci vidím fakt poprvé.A přitom byla po revoluci tak rozšířená. Ale jak psal kolega výše, spíš u větví než v ofiko distribuci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Aj v tom Hainburgu to bol taky ?pseudoobchod? so vsetkym.Presne ako potom u nas na trzniciach u vietnamcov.Ziadne viedenske klenotnictvo Upraveno 22. října 2018 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se