Přejít na obsah

Analogo digitální hodinky

Gilius

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Trochu to tu ozivim hodinkami ktore sem asi tiez patria,aj ked som ich uz predstavil v inych vlaknach,ale este nie takoto.

Takze vintazne preklapacky Omega equinoxe reverso

post-61962-0-91237000-1558286244_thumb.jpeg

post-61962-0-14166200-1558286262_thumb.jpeg

post-61962-0-59105700-1558286276_thumb.jpeg

post-61962-0-53375500-1558286298_thumb.jpeg

post-61962-0-26632500-1558286321_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Gombo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 5 týdnech...

Můj čtvrtý přírůstek za poslední měsíc, z toho třetí casia, z toho druhé radio-soláry.

Až mám dojem, zda to poněkud nepřeháním :D.

Nicméně tyhle anadigi jsem plánoval docela dlouho, obyč plasťáčky vč. skla, ale s velmi rozšířeným (a velmi povedeným) modulem a to hlavně v dražších lineage, např v LCW-M100 (měl jsem a občas lituju, že jsem je prodal, ale zase to byly hodinky spíš do kanclu a na to mám mechaniky).

Tyhle WVA-M630B-1AJF (japonský model, koupené na ebay) jsou levnější varianta, ale co mě na nich bere, to je ten ciferník. Podle mě je to nejpovedenější anadigi cifr ze všech casií vůbec, samozřejmě v rámci jakéhosi outdoor stylu. Čitelnost a přehlednost absolutní, ručky hezky dlouhé, lumi velmi schopná (+ podsvětlení ledkou na šestce), displej minimalistický, přičemž jedno možné zobrazení je prosté day/date - pro mě ideální. Červená vteřinovka skákající s dokonalou přesností po indexech to hezky podtrhuje.

Hodinky jsou na 20mm černém canvasu nebocotoje (nahoře textil, dole kůže), hodil jsem je na NATO, to jim dobře sedne.

Takže tak, snad má dušička na delší dobu pokoj :)

post-5667-0-19794200-1561999390_thumb.jpg

post-5667-0-68386800-1561999394_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Hezké, v podstatě kolega mých WVA 470, kde oceňuji totéž, co ty. Jasnost, přehlednost, jednoduchost a na Casio slušná lumi. Mám je již dva měsíce, bydlím v rádiově nepříznivých podmínkách, ale synchronizace probíhá velice spolehlivě.

Odesláno z mého Redmi 6 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Frostie
Odkaz ke komentáři

Jo jo, dost jsem casiotronovu nabídku sledoval a rozhodoval jestli z toho nějaké vzít, ale nakonec jsem vybral přesně podle svých představ.

Každopádně mi přijde zajímavý, do jak cenově rozdílných modelů davají stejná střeva.

..Co se mi ještě hodně líbí = nový model lineage LCW-M100TSE-1A2 = titan, safír..ale to už je pálka...

Odkaz ke komentáři

Jo jo, dost jsem casiotronovu nabídku sledoval a rozhodoval jestli z toho nějaké vzít, ale nakonec jsem vybral přesně podle svých představ.

Každopádně mi přijde zajímavý, do jak cenově rozdílných modelů davají stejná střeva.

..Co se mi ještě hodně líbí = nový model lineage LCW-M100TSE-1A2 = titan, safír..ale to už je pálka...

JJ, ty by byly hezký, za osmičku. Nicméně na mne nevyhovuje ani diametr, ani L2L, takže nic... :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...