decebal Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 Pouzdro včetně lunety je celkem zdařilé, přimlouval bych se za zvýraznění začátku stupnice. Naopak ciferník a ručičky jsou PODLE MNE naprosto příšerné. Něco mezi Mickey Mousem a takovou tou skladačkou, My first watch se to jmenuje? Argument,že chce Elton vyrobit něco o čem se bude diskutovat je bezvadný, jen se obávám, že diskutovat se bude mnohem více než kupovat. Prime, se vší úctou, k poznámce, že se Codenis nestačil stát legendou, jen jednu připomínku: nestal by se jí, ani kdyby na to měl století. Koukám, že jsem se zapojil do debaty, která už tady asi běží docela dlouho, já si toho nevšiml, omlouvám se za nepozornost.
pilot Odesláno 10. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2007 vteřinovka by mohla být i oranžová(?), ručičky bych pobral, poř. s oblejším koncem,(skeletové=paráda!) a lunetu vroubkovanou spíše po obvodu, a při pohledu shora nechat vroubky tak zvenčí na 1/4, nevýše na 1/3, aby prostě vypadala lépe(co zvýraznění na 12?). Datumovku na 6(?), číselník samozřejmě 3D(jak jinak,ale ne příliš..), jen ty čárky uvnitř kruhu bych přemístil vně číslic na okraj (bude předpokládám trochu zkosený a ve stejné barvě...). Jaké barevné variace se ještě předpokládají? A nemusím mít napsáno maximum ATM na ciferníku, mohu to jen vědět a nesmí mne zklamat.. jinak pouzdro(krátké nožky) a tlačítka super!!
Bobr Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Souhlasím s decebalem. Viděl jsem je naživo a ciferník s ručkama jsou skutečně ÚDĚSNÉ. V podstatě vůbec nechápu, jak může Prim takové hodinky stvořit. Koho chce jimi oslovit?
X-Bob Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2007 Proč nezkusit nabastlit do pouzdra Codenis ciferník ze sportů první generace, samozřejmě i s původní verzí ruček? Jo, to by mě taky zajímalo, jak by to vypadalo. Nebo třeba i sport II.g
VS Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Takto by to mohlo vypadat. Nové sporty vypadají lépe, tedy na fotkách určitě Ále fujtajbl. Pardon
spidermann Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2007 Vyjadřuji se k modelu na začátku,pouzdro dobrý,číselník ručky děsný a tyhle sporty ty jsou celý nějak nepovedený.Starý v novým,to přece nee!
Lovap Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2007 Nijak moc sa mi nepáčia. Teda ručičky, ciferník sú o.k. (aj keď by už konečne mohol byť plastický) ale prekáža mi tvar púzdra. Má divné nožičky, také akokeby "rozevláté", idú akoby do strán. No ... jednoducho ten tvar mi pripomína kvetinku, ktorej niekto na jednej strane poodtŕhal lupienky
VS Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2007 Nijak moc sa mi nepáčia. Teda ručičky, ciferník sú o.k. (aj keď by už konečne mohol byť plastický) ale prekáža mi tvar púzdra. Má divné nožičky, také akokeby "rozevláté", idú akoby do strán. No ... jednoducho ten tvar mi pripomína kvetinku, ktorej niekto na jednej strane poodtŕhal lupienky Bez té ochrany korunky by fakt vypadaly líp
georg Odesláno 13. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2007 Jak pravil Jára Cimrman - průkopník slepých uliček: "Tudy ne, přátelé".
pku Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 http://www.crea.cz/chronomag/CodenisIIa.jpg http://www.crea.cz/chronomag/CodenisIIb.jpg Omlouvám se že opět otevírám toto téma ale všiml jsem si ho pozdě a tak bych se chtěl zeptat v jakém je stádiu protože myslím že pokud se to dotáhne do zdárného konce tak se bude jednat o povedený kousek? Přesto bych si dovolil zpětně pár nápadů které mám ačkoli jsem si vědom toho že se nemá hodnotit ciferník tak to poruším protože si myslím že je vcelku dobře navržený a podle mého by se zněj mělo vycházet. 1.Pouzdro je opravdu povedené ale podotýkám že si tyto hodinky nedovedu představit bez kovového tahu. 2.Lunetu bych možná formuloval do podoby lehce leteckých hodinek protože si myslím že sportovní a letecké hodinky mají dost společného a tudíš bych na ni místo minut umístil směrovou růžici N,S,E,W. 3.Co se týče ciferníku tak datumovku zcela určitě na 6h místo mápisu Water resistant. Malý minutový ciferníček zcela jistě podrobnější protože pochybuji že někdo dokáže odhadnout přesně jestli je stopovaný čas 7 nebo 8min bez toho aby ručička směřovala k nějaké čárce. Pokud by byl minutový ciferníček na 60 min a né na 30min tak bych zcela jistě zrušil púlhodinové čárky na hodinovém ciferníčku a místo 24h bych dal 12h. 4.Podoba 3D je povinost s tím že bych zapustil černou část ciferníku a okrajový kroužek s indexy a střed s ciferníčky bych nechal ve stejné vystouplé výšce a samozřejmě bych dal také do plastické podoby logo Prim.
VS Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 http://www.crea.cz/chronomag/CodenisIIa.jpg http://www.crea.cz/chronomag/CodenisIIb.jpg Omlouvám se že opět otevírám toto téma ale všiml jsem si ho pozdě a tak bych se chtěl zeptat v jakém je stádiu protože myslím že pokud se to dotáhne do zdárného konce tak se bude jednat o povedený kousek? Přesto bych si dovolil zpětně pár nápadů které mám ačkoli jsem si vědom toho že se nemá hodnotit ciferník tak to poruším protože si myslím že je vcelku dobře navržený a podle mého by se zněj mělo vycházet. 1.Pouzdro je opravdu povedené ale podotýkám že si tyto hodinky nedovedu představit bez kovového tahu. 2.Lunetu bych možná formuloval do podoby lehce leteckých hodinek protože si myslím že sportovní a letecké hodinky mají dost společného a tudíš bych na ni místo minut umístil směrovou růžici N,S,E,W. 3.Co se týče ciferníku tak datumovku zcela určitě na 6h místo mápisu Water resistant. Malý minutový ciferníček zcela jistě podrobnější protože pochybuji že někdo dokáže odhadnout přesně jestli je stopovaný čas 7 nebo 8min bez toho aby ručička směřovala k nějaké čárce. Pokud by byl minutový ciferníček na 60 min a né na 30min tak bych zcela jistě zrušil púlhodinové čárky na hodinovém ciferníčku a místo 24h bych dal 12h. 4.Podoba 3D je povinost s tím že bych zapustil černou část ciferníku a okrajový kroužek s indexy a střed s ciferníčky bych nechal ve stejné vystouplé výšce a samozřejmě bych dal také do plastické podoby logo Prim. Hodinky v tomto pouzdře už Prim prodává, hledej čechíno, ale nejsou ve verzi chronograf. Ciferník mi nepřipadá moc povedený, ale to je věc názoru. Uvidíme, co ještě vymyslí.
typograf Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Čechíno nehledej, hledej Sport. Nebo se vrať o stránku zpět na tomto vlákně.
pku Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Čechíno nehledej, hledej Sport. Nebo se vrať o stránku zpět na tomto vlákně. Jo jo díky já vím ale mě opravdu zajímalo to chrono jestli bude nebo jak.
typograf Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 Co jsem slyšel naposledy, tak bude, ale ne tak hned. Ledaže bys je objednal, sdělil svoji představu designu ciferníku a zaplatil zálohu. To bys to určitě urychlil. Více se asi dozvíš od Prima.
cigi Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 typograf má pravdu - znáš přece prima pku - tady na chronomagu kolojí jasné fámy, že dokud si neobjednáš, nezaplatíš zálohu, neseženeš 2 strojky, nesdělíš mu svůj dizajn, tak nebudou...... Proč, taky? :D
pku Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 OK díky tak trošku jsem počítal stím že se Prim vyjádří tak uvidíme.:-) Mě by se ty hodinky asi opravdu líbily ale vše je otázkou peněz.
pku Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 typograf má pravdu - znáš přece prima pku - tady na chronomagu kolojí jasné fámy, že dokud si neobjednáš, nezaplatíš zálohu, neseženeš 2 strojky, nesdělíš mu svůj dizajn, tak nebudou...... Proč, taky? :D Cigi asi si je objednám ale nevím kde seženu ty chrono strojky.:-)))
typograf Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 OK díky tak trošku jsem počítal stím že se Prim vyjádří tak uvidíme.:-) Mě by se ty hodinky asi opravdu líbily ale vše je otázkou peněz. Pokud si matně vzpomínám, tak někde v tomto vlákně se Prim vyjádřil, jakože obyč. 2824-2 za třicet a chronografy (zapoměl jsem číslo kalibru) za sedmdesát tisíc. Tak rychle hledat schovaná prasátka. :D
pku Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Odesláno 20. března 2007 OK díky tak trošku jsem počítal stím že se Prim vyjádří tak uvidíme.:-) Mě by se ty hodinky asi opravdu líbily ale vše je otázkou peněz. Pokud si matně vzpomínám, tak někde v tomto vlákně se Prim vyjádřil, jakože obyč. 2824-2 za třicet a chronografy (zapoměl jsem číslo kalibru) za sedmdesát tisíc. Tak rychle hledat schovaná prasátka. :D Ano to jsem četl ale to je fakt palice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se